Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θέλω να δω κι αυτό. http://www.youtube.com/watch?v=r8vY3IbB6B4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ddZPj6Fs5-8 Να και η εκτόξευση για τα games. Πόσοι πειρατές θα τα πάρουν πρώτοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ri0vrJ-y2zM&feature=g-u-u&context=G2ad23bcFUAAAAAAAAAA Ξεφτίλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 τον εβλεπα παλια αλλα τον βαρεθηκα πηγα να τον δω παλι αλλα δεν μπορουσα ειλικρινα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιος να του πει ότι ο θείος θα τα κανονίσει όλα αυτά τα διαδικαστικά (αν και ξενέρωσα γαμώ την ΕΑ μου, μία με το swtor μην γμίσει και αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Χειρότερο πράγμα από το C&C4 δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει η μαμά-ΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύω ότι έχει ξεπεράσει την Sony στο θέμα καταστροφής ωραίων games (εκτός αν συγχωνεύτηκαν η τπτ τέτοιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν ξαφνικά το ME3 έβγαινε racing, τότε θα ανησυχούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Normandy vs Sovereign RUN! Χωρίς Mass Relays, θα ήταν τρελό cheat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Λέτε να πέσει στα χέρια των ''πειράτών'' θα έχει μεγάλη πλάκα http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/02/24/mass-effect-3-stuck-in-a-tree.aspx Εντάξει τι μας περάσανε αμερικανάκια για να το φάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) απο οτι ειδα σε ενα βιντεο δεν εχει Pc version αλλα 5x playstation3 και 5x xbob360 παντως καλα θα ηταν Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2012 από gio@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν μετά και από το gamethrough του ME2 έχοντας κάνει import τα saves του ΜΕ1 που έκανα επίσης gamethrough πριν καμιά βδομάδα πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για το ME3. Αν και ήθελα να τους έχω όλους ζωντανούς στο τέλος αποφάσισα ότι μια κ@ριόλ@ σαν την Jack δεν γουστάρω να την έχω για κανένα λόγο στο ΜΕ3 (ποτέ δεν την πήγαινα σιχτίρ η τρελόγκα), και τελικά κράτησα το Collectors' Base για το Cerberus. Άντε να δούμε τι τσατσιά θα μας παίξει πάλι ο Illusive Man... Σεξάκι με Liara (DLC) και με την Tali (είναι το πιο kinky/περίεργο πράγμα και ας έχει κολ@ρ@ η Miranda). Εσείς πιο save (κατάληξη ιστορίας γενικά και τις επιλογές) θα κάνετε import? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς πιο save (κατάληξη ιστορίας γενικά και τις επιλογές) θα κάνετε import? Ένα απ' τα πολλά αλλά πιθανότατα το soldier paragon με τη βάση κατεστραμμένη και τους πάντες ζωντανούς. Το πρώτο playthrough όμως μάλλον θα το κάνω χωρίς import για να μην επηρεάσω καθόλου την ιστορία. Στο demo του ΜΕ3 μόνο εγώ έχω πρόβλημα με τους leaderboards; Ανεβαίνω levels αλλά μένω στην ίδια θέση όπως και όλοι οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 εγω τελικα που το ξαναεπαιξα kelly+miranda+liara xD ελπιζω να μην μου κανουν τιποτα στο 3 xDD η kelly παιζει να ναι η πιο καλη γιατι ερχεται πανω και σου χορευει κιολας χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι το demo εμένα με έχει αφήσει ακόμα πιο πολύ σε ανησυχία γιατί αυτά που κατάλαβα ότι συμβαίνουν (στην mission με το female krogan) είναι ότι ... πας να πάρεις ένα fertile female krogan για να της αλλάξει τα φώτα ο Wrex και να φτιάξεις στρατό από Krogans για να πας ενάντια στους Reapers? Και κάτι άλλο, υποτίθεται ότι οι Reapers παίρνουν την μορφή του κάθε species που κάνουν ζωμό για να λειτουργήσουν. Το αρχέτυπο γιατί είναι ... ψείρα; Λέτε οι ψείρες πριν εκατομμύρια χρόνια να είχαν πολιτισμό και να έφτιαξαν τους sentient reapers και αυτοί τους έκαναν τόπι στο ξύλο σε στυλ Geth τους Quarians? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα