Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 "Earth is burning". Πολύ Horus Heresy αυτό. Ωραία φάση ότι βγαίνει "σύντομα". Άντε να βγει και το Virmire Survivor DLC που λένε αρκετοί ότι πρέπει να βγει πριν το 3 για να μάθουμε τί έγινε με τους άλλους 2 (Ashley ή Kaidan). Τελικά τα πολλά main story DLCs μεταξύ 2 και 3 όμως δεν έκατσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Η αγορά μεγαλύτερης τηλεόρασης μόλις έγινε νο1 στην todo list... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 http://www.gametrailers.com/video/vga-10-mass-effect/708363 Hell yes! Πάμε! (του χρόνου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alepous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλό τρέιλερ αν και δεν περιμένω πάρα πολλά από το 3 ,πιστεύω ότι 2 ήταν κατώτερο του 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ΟΜG ααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ghost μου 'δωσες τροφή για να ονειρευτώ στον ύπνο μου τώρα, έφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, δεν στην έδωσα εγώ την τροφή. Το trailer. I can has Tali romance και στο ME3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Έφτιαξα ένα petition για υπογραφές για να μεταφραστεί το Mass Effect 3 στα ελληνικά. Αιτία του petition το γεγονός ότι όταν βάζω Mass Effect στο σπίτι τόσο η αδερφή μου όσο και ο ανιψιός μου θέλουν να παίξουν το παιχνίδι το οποίο τους έχει ξετρελλάνει κατα τ' άλλα,αλλά δε καταλαβαίνουν και πολλά οπότε μόνο άμα είμαι πάνω από το κεφάλι τους να τους μεταφράζω τη κάθε πρόταση μπορούν να παίξουν. Αφήστε την ψηφιακή σας υπογραφή στο ME3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Θα είναι το ίδιο στυλ με τα προηγούμενα, δεν είναι χαζοί να χαλάσουν την συνταγή που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία.. Μάλιστα θα μεταφέρουμε τους χαρακτήρες μας από το 2 στο 3.. Και η συμπεριφορά, άτομα που βοηθήσαμε, θα έχουν και ανάλογη συμπεριφορά / συνέχεια στο 3.. δεν νομίζω να είναι το τελευταίο.. εγώ πάντως πολύ θα το ήθελα σε massive multiplayer αν και πολύ δύσκολο. (με τα ίδια γράφηκα, κόσμους, gameplay.. romance) Όσο για τα ελληνικά συμφωνώ, αν ψάξετε και ξεκλειδώσετε όλους τους γαλαξίες, είναι και ένας με όλα τα ελληνικά νησιά και αρχαίες ονομασίες.. (περίεργο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Έφτιαξα ένα petition για υπογραφές για να μεταφραστεί το Mass Effect 3 στα ελληνικά. Αιτία του petition το γεγονός ότι όταν βάζω Mass Effect στο σπίτι τόσο η αδερφή μου όσο και ο ανιψιός μου θέλουν να παίξουν το παιχνίδι το οποίο τους έχει ξετρελλάνει κατα τ' άλλα,αλλά δε καταλαβαίνουν και πολλά οπότε μόνο άμα είμαι πάνω από το κεφάλι τους να τους μεταφράζω τη κάθε πρόταση μπορούν να παίξουν. Αφήστε την ψηφιακή σας υπογραφή στο ME3 να μιλάει ελληνικά ο sheppard? renagade διάλογος: Άντε μπιπ ρε μαλάκα χαχαχαχα Όσο για τα ελληνικά συμφωνώ, αν ψάξετε και ξεκλειδώσετε όλους τους γαλαξίες, είναι και ένας με όλα τα ελληνικά νησιά και αρχαίες ονομασίες.. (περίεργο). σε πολλά ξένα πανεπιστήμια εκτιμούν τα αρχαία ελληνικά σε αντίθεση με εμάς τους Ελληνάρες που λέμε ότι είχαμε γαμιάδες πρόγονους και μέχρι εκεί από τα αρχαία ελληνικά έχουν βγει πολλά ονόματα βλέπε nike η το ηλιακό μας σύστημα και υπάρχουν πολλοί πλανήτες που το όνομα τους αποτελείται μόνο από αριθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 GameInformer May Cover Revealed: Mass Effect 3 Commander Shepard has already saved the galaxy twice, but the final entry in the Mass Effect trilogy could be either the hero's last stand or finest hour. Earth is in jeopardy, entire civilizations are at risk, and we've got all the details. Our latest issue has 12 pages of exclusive info, screens, and art that no Mass Effect fan should miss. Subscribers should be receiving their issues in the coming days. After you finish reading up, don't forget to keep checking back with gameinformer.com throughout the month, since we'll have plenty of updates delving into Mass Effect 3 and the franchise as a whole. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Mass Effect 3 to have deeper RPG elements, expanded skill trees and alternative endings Bioware say they’ve beefed up the levelling mechanics to offer a greater choice of abilities. Skill trees will be larger, and powers can be evolved several times. There have been some tweaks to the weapons systems, too. All characters can use any weapon, but different classes will have a limited number of weapons slots. Only the soldier class will be able to carry all of them at once. Weapon mods will let you add scopes and different barrels to your weapons, changing the look and effectiveness of each gun. Mass Effect 3 will have a number of alternative endings. Like Mass Effect 2, the ending you get will depend heavily on the team members you recruit Προσοχή στα υπόλοιπα που γράφει το άρθρο, έχει spoilers για το ξεκίνημα. Δεν έχει Tali στην squad ?!?! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Βρε μανία να πρέπει να την παίρνεις πιο μετά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλά, άμα γίνουν έτσι όπως τα λένε, τότε θα πάρουμε στα χέρια μας το καλύτερο mass effect της σειράς και ταυτόχρονα ένα μαμάτο rpg. Γουστάαρωω σε λέεεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 GhostRider λες να πέθανε από συνάχι μετά που απαυτώθηκε με το Shepard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Απλα θα'ναι μαμάτο, στάνταρ. Ευτυχως δεν έχουμε τις "υποψίες" προβλημάτων (που εμφανίστηκαν) στο έτερο παιχνιδι της Bioware, τα νέα ξεκινάνε ήδη να'ναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα