alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγκατέστησα το mass effect 2 και το παιξα 20 λεπτά και μετά έφαγε Uninstall .Μουφα τελείως .Αν είναι έτσι και το 3ο ,δεν θα κάνω καν το κόπο να το εγκαταστήσω Δεν είναι "καπαουν καπαουν φισπιουν" το mass effect ρε Ιάσονα...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 οκ πάω να δω ένα walkthrough του mass effect 2 στο youtube για να δω αν πειστώ edit: Οχι όχι δε άρεσε απο όσα είδα σε μερικά walkthrough. Δε μάρεσε το οτι είσαι συνέχεια σε έναν κλειστό χωρο και οτι πρέπει να μιλάς επιλέγοντας απαντήσεις κατα την διάρκεια του παιχνιδιού. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά . Δεν είναι του τύπου μου τέτοια games. Σορρυ που είπα οτι ήταν μουφα πριν .ξανα λέω απλως σε μένα δεν είναι του γούστου μου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 και οτι πρέπει να μιλάς επιλέγοντας απαντήσεις κατα την διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι είναι τα RPGs.
gio@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 μιλας στο παιχνιδι????? ουστ cod for ever και μαλιστα cod2 γιατι στα τελευταια πολυ μιλαει
Tobajara Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπα, η Bioware φρόντισε και για αυτό, στο 3 θα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να διαλέξεις μόνος σου ούτε γραμμή διαλόγου (τα περιλάλητα τρία modes). Το επόμενο βήμα είναι να βάλουν στη συσκευασία ένα DVD με κάποιον να τερματίζει το παιχνίδι κι εσύ να βλέπεις... Επίσης έχω σκυλιάσει από την αναμονή.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 αμα ειναι ετσι καλό φαίνεται το 3.. Μπορεί καποιος να μου πει τι γίνεται με 2 φράσεις τί γινεται στο 1 και στο 2.? επειδη δε προκειται να τα παιξω. θα παιξω ομως το 3
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εξωγήινοι ορμάνε την γη και την σώζεις... so simple
EyeofOne Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εξωγήινοι ορμάνε την γη και την σώζεις... so simple Εξωγήινοι ορμάνε την γη και εσυ αντί να την σώζεις την πέφτεις σε ότι θηλυκό (γήινο και μη) υπάρχει... so simple
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χάνεις πολλά από το να μην παίξεις το 1 και το 2. Αξίζουν.
aslanG7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Χάνεις πολλά από το να μην παίξεις το 1 και το 2. Αξίζουν. Εχεις δικιο εγω τωρα το ξεκινησα και μπορω να πω οτι πωροθηκα ειναι must παιχνιδη
Arcanaloth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Χάνεις πολλά από το να μην παίξεις το 1 και το 2. Αξίζουν. Αφού σου λέει ο άνθρωπος ότι είναι μούφα τα παιχνίδια, εδώ λέει του μιλούσανε και έπρεπε να διαλέγει απαντήσεις στη μέση του παιχνιδιού. Δηλαδή τί άλλο θες για να πειστείς ότι το παιχνίδι είναι πατάτα;
gio@ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Αφού σου λέει ο άνθρωπος ότι είναι μούφα τα παιχνίδια, εδώ λέει του μιλούσανε και έπρεπε να διαλέγει απαντήσεις στη μέση του παιχνιδιού. Δηλαδή τί άλλο θες για να πειστείς ότι το παιχνίδι είναι πατάτα; αλλος το λεει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα