Anxisfanis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Cap τα 50 Αν ψάχνεις για ελληνικό community είμαστε κάμποσοι Έλληνες και είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα μας. Μπορείς να μας βρεις μέσα από την σελίδα μας στο www.argonaut.gr
aliakas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ξυπνάτε guys free γαμάτο game δεν έχω συναντήσει Ελληνα μέχρι τώρα btw ο server έχει φτιάξει τώρα τελευταία
Gilmaru Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Άρχισα πριν λίγο καιρό. Είμαι 16lvl ακόμη βέβαια. Μου φαίνεται πολύ εύκολο, δυσκολεύει αρκετά μετά ή μπα?
gio@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δυσκολευει μετα αλλα οχι τρελα μονο στα boss στο hard mode εκει μπορει να το βγαλεις με το 2ο try teamwork καλο και qq τους αλλα περα απο αυτο δεν ειχα lag και τα 1-2-3 skills που μαθαινεις μετα δεν αλλαζει τιποτα στο gameplay γιαυτο και το σταματησα
mchls Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IrBKNs3wcVY http://www.youtube.com/watch?v=0MPVU2HLu88
LuxJaja Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τελικά με το Vindictus Europe τι έγινε; γιατί ενώ είχε ανακοινωθεί στην αρχή πλέον η σελίδα δεν είναι καν accessible.
LuxJaja Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Τελικά με το Vindictus Europe τι έγινε; γιατί ενώ είχε ανακοινωθεί στην αρχή πλέον η σελίδα δεν είναι καν accessible. bump (ελληνικά παντού λέμε)
kostacurtas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δεν το έψαξα και πολύ αλλά νομίζω ότι λειτουργεί κανονικά και στην Ευρώπη το παιχνίδι εδώ και καιρό. Η επίσημη σελίδα: www.vindictus.nexoneu.com
LuxJaja Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κάτι το μπλοκάρει και δε μου ανοίγει σε κανέναν browser.
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Επαιζα πριν 1 χρονο στο beta και λιγο στο launch και εφτασα 44 την fiona,εχθες μου ηρθε η ορεξη να ξαναπαιξω αλλα εφτιαξα τον karok και λογω οτι ειμαι returning customer μου εδωσαν 100 δωρακια και μαλακιουλες. Τελικα δεν ηταν μαλακιουλες ηταν enchanted armor kai weapon, ο 10 lvl karok μου εχει 9000 attack kai 4000 def και η 44lvl fiona εχει 5500 και 3500 χαχχααχαχα οτι ναναι απο balance αλλα περναει η ωρα ευχαριστα.
PavlosSage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Vindictus Log In Error Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω το Vindictus, το κατέβασα, το εγκατέστησα και όταν πάω να κάνω Log In πετάγεται ένα παραθυράκι που λέει Warning και έχει μόνο ερωτηματικά (???? ???? ?????????). Ξέρετε τι παίζει και αν μπορώ να το φτιάξω;
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Vindictus Log In Error Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω το Vindictus, το κατέβασα, το εγκατέστησα και όταν πάω να κάνω Log In πετάγεται ένα παραθυράκι που λέει Warning και έχει μόνο ερωτηματικά (???? ???? ?????????). Ξέρετε τι παίζει και αν μπορώ να το φτιάξω; Λυπαμαι που θα στο πω αλλα για να βλεπεις τελευταιο σχολιο πριν 2.5χρονια σημαινει οτι δεν υπαρχει καθολου ενδιαφερον στο Site για το παιχνιδι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα