Προς το περιεχόμενο

Vindictus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cap τα 50

Αν ψάχνεις για ελληνικό community είμαστε κάμποσοι Έλληνες και είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα μας. Μπορείς να μας βρεις μέσα από την σελίδα μας στο www.argonaut.gr

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δυσκολευει μετα αλλα οχι τρελα

μονο στα boss στο hard mode εκει μπορει να το βγαλεις με το 2ο try

teamwork καλο και qq τους

αλλα περα απο αυτο

δεν ειχα lag

και τα 1-2-3 skills που μαθαινεις μετα δεν αλλαζει τιποτα στο gameplay

γιαυτο και το σταματησα

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά με το Vindictus Europe τι έγινε; γιατί ενώ είχε ανακοινωθεί στην αρχή πλέον η σελίδα δεν είναι καν accessible.

Δημοσ.

Τελικά με το Vindictus Europe τι έγινε; γιατί ενώ είχε ανακοινωθεί στην αρχή πλέον η σελίδα δεν είναι καν accessible.

bump

(ελληνικά παντού λέμε)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαιζα πριν 1 χρονο στο beta και λιγο στο launch και εφτασα 44 την fiona,εχθες μου ηρθε η ορεξη να ξαναπαιξω αλλα εφτιαξα τον karok και λογω οτι ειμαι returning customer μου εδωσαν 100 δωρακια και μαλακιουλες.

Τελικα δεν ηταν μαλακιουλες ηταν enchanted armor kai weapon, ο 10 lvl karok μου εχει 9000 attack kai 4000 def και η 44lvl fiona εχει 5500 και 3500 χαχχααχαχα οτι ναναι απο balance αλλα περναει η ωρα ευχαριστα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Vindictus Log In Error

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω το Vindictus, το κατέβασα, το εγκατέστησα και όταν πάω να κάνω Log In πετάγεται ένα παραθυράκι που λέει Warning και έχει μόνο ερωτηματικά (???? ???? ?????????). Ξέρετε τι παίζει και αν μπορώ να το φτιάξω;

Δημοσ.

Vindictus Log In Error

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω το Vindictus, το κατέβασα, το εγκατέστησα και όταν πάω να κάνω Log In πετάγεται ένα παραθυράκι που λέει Warning και έχει μόνο ερωτηματικά (???? ???? ?????????). Ξέρετε τι παίζει και αν μπορώ να το φτιάξω;

Λυπαμαι που θα στο πω αλλα για να βλεπεις τελευταιο σχολιο πριν 2.5χρονια σημαινει οτι δεν υπαρχει καθολου ενδιαφερον στο Site για το παιχνιδι αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...