Προς το περιεχόμενο

Vindictus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβγαλα το φτυάρι μου για να πω απλά ότι το παιχνίδι το καθυστερούν μέχρι αηδίας για Ευρώπη , δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα σάιτ (μονο μια σελίδα που λέει vindictus Europe - Coming soon) ένα φόρουμ βρε αδερφέ να ενημερωνόμαστε το φάτσαμπουκ τους είναι παρατημένο από τον Αύγουστο και γενικά μας έχουν γραμμένους κανονικά αν σκεφτεί κανεις ότι η ΝΑ έκδοση έχει βγει ήδη και εμείς δεν έχουμε ούτε ένα forum. Δοκίμασα να μπω με ένα πρόγραμμα πρόξι και ενώ στην beta είχα καταφέρει να παίξω πλέον δεν μπόρεσα. :mad:

Μάλλον δεν θα παίξω γενικότερα έτσι για να τους την σπάσω (λολ χεστήκανε) τέτοια κοροϊδία και ανοργανωσιά δεν παίζεται. Και βλέπεις οργανωμένα κάτι αθλια παιχνίδια που με το που τα παίζεις ξερνάς στο πληκτρολόγιο και θες να κόψεις το λαιμό σου με σκουριασμένο ξυράφι. Τέλος πάντων δεν την παλεύω ώρες ώρες τυχαίνει και έχω ελεύθερο χρόνο συχνά και δεν έχω τι να παίξω. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα αν ξέρει κανεις κάτι που να παίζεται εκτος από lotro , L2, wow ,dungeon & dragons online και εκτος όλον τον cartoon ΜΜΟ να το προτείνει. Το μονο που με νοιάζει είναι το gameplay τίποτα άλλο. :ph34r:

Αν θέλεις να παίξεις κάτι που ξεφεύγει από το γενικό pew pew των mmorpg έλα από darkfall. Δεν υπάρχουν όμως quest δεν υπάρχει γενικά κάτι να σε καθοδηγήσει και είσαι και μόνος σε ένα εχθρικό περιβάλλον :P

Δημοσ.

Αν θέλεις να παίξεις κάτι που ξεφεύγει από το γενικό pew pew των mmorpg έλα από darkfall. Δεν υπάρχουν όμως quest δεν υπάρχει γενικά κάτι να σε καθοδηγήσει και είσαι και μόνος σε ένα εχθρικό περιβάλλον :P

Για την ακρίβεια έχει αρκετά quest το Darkfall αλλά λόγο ότι είναι Sandbox mmo δεν σε υποχρεώνει κανείς να τα κάνεις. Διαλέγεις εσύ με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις τον Χαρακτήρα σου.

Δημοσ.

Έβγαλα το φτυάρι μου για να πω απλά ότι το παιχνίδι το καθυστερούν μέχρι αηδίας για Ευρώπη , δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα σάιτ (μονο μια σελίδα που λέει vindictus Europe - Coming soon) ένα φόρουμ βρε αδερφέ να ενημερωνόμαστε το φάτσαμπουκ τους είναι παρατημένο από τον Αύγουστο και γενικά μας έχουν γραμμένους κανονικά αν σκεφτεί κανεις ότι η ΝΑ έκδοση έχει βγει ήδη και εμείς δεν έχουμε ούτε ένα forum. Δοκίμασα να μπω με ένα πρόγραμμα πρόξι και ενώ στην beta είχα καταφέρει να παίξω πλέον δεν μπόρεσα. :mad:

Μάλλον δεν θα παίξω γενικότερα έτσι για να τους την σπάσω (λολ χεστήκανε) τέτοια κοροϊδία και ανοργανωσιά δεν παίζεται. Και βλέπεις οργανωμένα κάτι αθλια παιχνίδια που με το που τα παίζεις ξερνάς στο πληκτρολόγιο και θες να κόψεις το λαιμό σου με σκουριασμένο ξυράφι. Τέλος πάντων δεν την παλεύω ώρες ώρες τυχαίνει και έχω ελεύθερο χρόνο συχνά και δεν έχω τι να παίξω. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα αν ξέρει κανεις κάτι που να παίζεται εκτος από lotro , L2, wow ,dungeon & dragons online και εκτος όλον τον cartoon ΜΜΟ να το προτείνει. Το μονο που με νοιάζει είναι το gameplay τίποτα άλλο. :ph34r:

Δοκίμασε Divine Souls. Μέτρια (έως κακή) απομίμηση του C9, παρόλα αυτά καλός συμβιβασμός. Αν δεν είχα παίξει C9, prolly θα το έλιωνα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ναι , θα έρθει αλλα το θεμα είναι πως θα βγεί και το dragon nest global κοντά σε αυτό οπότε δεν νομίζω να ασχολυθει πολυς κόσμος για καιρο.. :mellow:

Δημοσ.

Άλλο Dragon Nest και άλλο Vindictus. 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα.

ναι διαφορετικά ίσως αλλα και με μία βασική διαφορά.

το dragon nest δέν είναι βαρετό , ενω το vindictus μετα απο 1-2 ημέρες max καταντάει βαρετό..(τα έχω παίξει και τα δύο).

Δημοσ.

Το πιστεύω και εγώ, αλλά μόλις έφτασα ένα Level και ανέβηκαν τα abilities και γνώρισα κόσμο για να πηγαίνουμε σε dungeons lagfree ήταν πολύ Fun 2 play.. και ήθελε και skill.

Το Dragon Nest είναι σαν μια μέτρια απομίμηση του C9, με κακά -συγκριτικά- γραφικά.

Δημοσ.

άντε να βγούν να δούμε άσπρη μέρα! μας βγάλανε το λάδι μέχρι να τα φέρουν.

άκουσα οτι το vindictus eu θα βγεί μέχρι το τέλος του 2011 και το dragon nest επίσεις στην global έκδοση του.

ελπίζω να ισχύει

Δημοσ.

To νέο promo video του Vindictus είναι γεγονός. Αν και δεν μας δείχνει κάτι το καινούργιο στο τέλος εν όψη και της Gamescom μας αποκαλύπτει πως η beta ξεκινάει στον Σεπτέμβρη!!

NEW PROMO VIDEO

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...