aliakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ μέσα από το πρόγραμμα έκανα λογαριασμό (free πάντα) μια χαρά χωρίς πρόβλημα όσο για κλειδιά από μένα τέλος όταν μπει ο diablakos και θέλει μπορεί να σας δώσει τα άλλα δυο που του δίνουν εχτρα όσο για το game είναι σαν το Guilds Wars με instances νοοτροπία όχι open world ωραίο σύστημα μάχης μπορείς να παίζεις τα dungeons μόνος η και με party πάντως εγώ με party στα dungeons έχω lag (2 mbit γραμμή) ας μας πει και κανένας άλλος για το θέμα του lag με party πάντα
diablakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 λπν σ ευχαριστω για το κλειδι μα εδωσα τα αλλα δυο σε φιλους..μωλις παρουν κ αυτοι θα το δωσω σ αυτον π το ζητησε
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως εγώ με party στα dungeons έχω lag (2 mbit γραμμή) ας μας πει και κανένας άλλος για το θέμα του lag με party πάντα Φταίει ότι είμαστε με Proxy. Μου απομένει ακόμη ένα Beta Key. Ας στείλει PM όποιος το θέλει.
ntragas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ηθελα και γω ενα κλειδακι αν ειναι ευκολο και θα μοιραστω με το community τα δικα μου αν μου δωσουν και μενα οταν ενεργοποιησω το account
kom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σας αρέσει το game ; γιατί εγώ ούτε install να το κάνω δεν θέλω αφού είδα το παραπάνω screenshot
ntragas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σας αρέσει το game ; γιατί εγώ ούτε install να το κάνω δεν θέλω αφού είδα το παραπάνω screenshot Ενα ss δεν φτανει για να δεισ αν σ αρεσει ενα game ...παντως απο video που ειδα στο youtube το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο...και ολοι λενε πως αξιζει να το παιξεις . Ελπιζω να βρω συντομα key!
giorgos147 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ξαναλέω. Όποιος θέλει Key μόνο με PM. Δε θα στείλω σε κανέναν αν το έχει γράψει απλά εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά ζητάω και εγώ ένα κey για να το δοκιμάσω . Όποιος θέλει και μπορεί ας μου στήλει .
giorgos147 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τα κλειδάκια μου τελείωσαν. Το κλειδί το πήρε ο χρήστης ntragas, ο οποίος έστειλε πρώτος μήνυμα. Οπότε, οι χρήστες ExwOura, Spyrus και Davelis4, ας ζητήσουν πρώτα οι δύο από τον ntragas και μετά όποιος μείνει ας πάρει από τους άλλους δύο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Guys, απλά γράφει κάποιος "θέλω key" και αυτός που έχει δίνει το key μέσω PM, και έρχεται εδώ και γράφει "έδωσα τα keys μου σε αυτόν και αυτόν".. Με τη σειρά τα άτομα πάντα, ώστε να μη χαθούν. Όποιος έκανε, έρχεται εδώ και δίνει σε άλλους 2 και πάει λέγοντας. Chain up.. Share & care.. Υ.Γ: Seriously, δουλεύει με AoL9? Και δεν χρειάζεται μετά άλλο proxy? ποτέ ξανά? Τι σκατά, το καταραμένο AoL το έχω εγκαταστήσει 10 φορές και όλο του δίνω ευκαιρίες και ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ μου έβγαζε. Το ανοίγω, δεν μπορώ να κάνω login κάπου το Aol mail.. Άλλη φορά πάω να μπω και μου βγάζει error "cannot connect to the internet". Εντελώς nerd πρόγραμμα λέμε.. ποτέ δεν κατάφερα να κάνω δουλειά με αυτό.
GeoRGe_TouL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ θα ήθελα πολύ ένα key ..Και εννοείτε πως μετά θα δώσω και εγώ..Όποιος έχει ας μου στείλει πμ ή ας μου πει να του στείλω εγώ.. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ εκ των προτέρων ---------- Προσθήκη στις 10:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ---------- Και εγώ θα ήθελα πολύ ένα key ..Και εννοείτε πως μετά θα δώσω και εγώ..Όποιος έχει ας μου στείλει πμ ή ας μου πει να του στείλω εγώ.. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ εκ των προτέρων :-) Σας παρακαλώ ας μου δώσει κάποιος θέλω πάρα πολύ να παίξω
nikopetr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ήθελα και εγώ ένα key, όποιος έχει και μπορεί ας μου στείλει. Ευχαριστώ
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ παιδιά έδωσα τα Keys μου στο Koritsi_gia_pc και στον ntragas. Επικοινωνήστε μαζί τους, αν και η Μαρία λογικά θα τα έχει δώσει.
nikopetr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά βρήκα key απο το forum του παιχνιδιού. Σε ποιον server είσαστε; West ή East;
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Έβγαλα το φτυάρι μου για να πω απλά ότι το παιχνίδι το καθυστερούν μέχρι αηδίας για Ευρώπη , δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα σάιτ (μονο μια σελίδα που λέει vindictus Europe - Coming soon) ένα φόρουμ βρε αδερφέ να ενημερωνόμαστε το φάτσαμπουκ τους είναι παρατημένο από τον Αύγουστο και γενικά μας έχουν γραμμένους κανονικά αν σκεφτεί κανεις ότι η ΝΑ έκδοση έχει βγει ήδη και εμείς δεν έχουμε ούτε ένα forum. Δοκίμασα να μπω με ένα πρόγραμμα πρόξι και ενώ στην beta είχα καταφέρει να παίξω πλέον δεν μπόρεσα. Μάλλον δεν θα παίξω γενικότερα έτσι για να τους την σπάσω (λολ χεστήκανε) τέτοια κοροϊδία και ανοργανωσιά δεν παίζεται. Και βλέπεις οργανωμένα κάτι αθλια παιχνίδια που με το που τα παίζεις ξερνάς στο πληκτρολόγιο και θες να κόψεις το λαιμό σου με σκουριασμένο ξυράφι. Τέλος πάντων δεν την παλεύω ώρες ώρες τυχαίνει και έχω ελεύθερο χρόνο συχνά και δεν έχω τι να παίξω. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα αν ξέρει κανεις κάτι που να παίζεται εκτος από lotro , L2, wow ,dungeon & dragons online και εκτος όλον τον cartoon ΜΜΟ να το προτείνει. Το μονο που με νοιάζει είναι το gameplay τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα