21century Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Φιλοι μου, ο συνεργάτης μου θέλει να πάρει το προγραμμα Unlimited internet Go της Koσμοτε για να λαμβάνει το στριμαρισμενο πρόγραμμα που έχει στο σέρβερ του και να το αναμεταδίδει. Το στικάκι φτάνει με τα 30 γίγκα για να παίζει ολο το μήνα για να λαμβάνει με το Winamp το πρόγραμμα του σέρβερ όλο το 24ωρο. Το θέμα είναι ότι αν παρει το netbook της Κοτέ-το Βαιο- παρέχεται μόνο με το Win 7 starter. θελουμε όμως remote desktop για να μπαίνουμε απομακρυσμένα στο φορητό σε περίπτωση που συμβεί κατι. Τα 7άρια που έχω premium το υποστηρίζουν αλλά η έκδοση σταρτερ οχι. Τι να κάνω για να έχω αυτή την δυνατότητα και στα 2 μηχανήματα? Να βάλω άλλο και ποιο προγραμμα για απομακρυσμένη διαχείριση?
isay Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Teamviewer ή Remote admin Και τα δυο κάνουν άψογη δουλειά
Captain_Morgan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 +1 στο teamviewer +1 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Ikaria Power Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Team Viewer και τίποτα άλλο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk
21century Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω για τις απόψεις σας και διευκρινιστε μου μονο αν κανει τοσο για xp οσο και για τα 7αρια διοτι βλεπω οτι προβλημα λετουργικου δεν υφισταται...Υπαρχει οδηγός και στο Ινσομνια για το θέμα ομως υπαρχει μια ερωτηση. Το απομακρυσμενο μηχανημα θα τρεχει το προγραμμα οπως και το δικο μας, ομως καθε φροα δημιουργει νεο κωδικο-και καλα κανει- για εισοδο στον απομακρυσμενο φορητο για παραδειγμα. Ομως πως θα το ξερω να συνδεθω εφοσον δεν ειναι καποιος εκει να πει το ID? Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να συνδεεται μεσω VPN και να εχω προσβαση οποτε θελησω? Και πως?
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν κατεβάσεις το πρόγραμμα, το σκαλίσεις και διαβάσεις και το manual θα απαντήσεις μονος στις ερωτήσεις σου. Το id είναι σταθερό και το pass μπορείς να το ορίζεις εσύ
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εγώ έχω βρει την λύσει σε αλλαγές ip κλπ με το log me in...
21century Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το θέμα ειναι οτι ο φορητος θα εχει πανω του στικακι με ασυρματο Ιντερνετ απο την εταιρεια, οποτε με ενδιαφερει μονο η προσβαση σε αυτο γιατι θα ειναι χιλιομετρα μακρια απο την εργασια μου. Οποτε θελει ψαξιμο αν μπορω να ορισω εκτος απο το ID του απομακρυσμενου μηχανηματος και τον κωδικο προσβασης τον οποιο να εχω δυνατοτητα να αλλαζω περιοδικα..
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Το θέμα ειναι οτι ο φορητος θα εχει πανω του στικακι με ασυρματο Ιντερνετ απο την εταιρεια, οποτε με ενδιαφερει μονο η προσβαση σε αυτο γιατι θα ειναι χιλιομετρα μακρια απο την εργασια μου. Οποτε θελει ψαξιμο αν μπορω να ορισω εκτος απο το ID του απομακρυσμενου μηχανηματος και τον κωδικο προσβασης τον οποιο να εχω δυνατοτητα να αλλαζω περιοδικα.. Ή εγώ δεν κατάλαβα τι ρωτάς ή εσύ δεν κατάλαβες τι σου είπα νωρίτερα. Επαναδιατύπωση. Το ID είναι σταθερό για τον συγκεκριμένο υπολογιστή και το pass μπορείς να το ορίζεις εσύ (και να το αλλάζεις όποτε θες). Άμα το στικάκι δουλεύει και έχεις Internet, θα μπορείς να σκαλίζεις τον υπολογιστή σα να είσαι εκεί.
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 http://www.teamviewer.com/ κατέβασε απο εδώ το πρόγραμμα. απο εκει και πέρα είναι πολύ εύκολο. πρέπει να το εγκαταστήσεις και στους 2 υπολογιστές. στο netbook σου θα τρέχεις συνέχεια το πρόγραμμα και θα του δηλώσεις ένα συγκεκριμένο pass. απο κει και πέρα είναι πολύ εύκολο το τι θα κάνεις. αν έχεις κάποιο πρόβλημα Pm me.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.