Προς το περιεχόμενο

Απορίες περί Refactoring

papalive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι παίζει με το refactoring και σε ποια φάση του εξέλιξης του εργου μπορεί και πρέπει να γίνει ?

Ξέρει κανείς κανένα εργαλείο για refactoring ???

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές το refactoring έχει σαν σκοπό να αναδομήσεις τον κώδικα ώστε να βελτιωθεί.

Συνήθως με τον όρο Refactoring εννοούμε να δημιουργήσεις νέες ρουτίνες και κλάσεις για τμήματα κώδικα που επαναλαμβάνονται στην εφαρμογή σου, να αναδομήσεις τους βρόγχους για να βελτιώσεις την ταχύτητα, κτλ.

Συνήθως το refactoring εφαρμόζεται σε προχωρημένο επίπεδο της εφαρμογής, όπου μπορείς να "αισθανθείς" που χρειάζεται.

Αν σου έχει τύχει να γράφεις τις ίδιες γραμμές κώδικα πολλές φορές σε μια εφαρμογή, τότε θα σε βοηθούσε.

Με το refactoring βελτιώνεις την απόδοση της εφαρμογής καθώς και την ευκολία συντήρησης.

Σε ποια γλώσσα προγραμματίζεις; Στο Visual Studio .NET έχει ενσωματωμένα εργαλεία refactoring.

Δημοσ.

Κατα λάθος ανέβασα 2 φορές το post.

C++ προγραμματίζω.Δηλαδή αφου εχει γραφτεί ολόκληρος η τμήμα κώδικα πρέπει να γίνει το refactoring έτσι δεν είναι.

Επίσης πες μου και 2-3 λόγια για τις μετρικές.Βρήκα το RSM ( resource standard metricks ) και μου φαίνεται αρκετά καλό.Είναι και free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...