kanesaxo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Γνωρίζω πως ειναι πολύ νουμπιστικη η ερωτηση μου,αλλα δεν το χω ξανακανει,και δεν εχω εμπειρια λειτουργίας του. Επειδή θα αλλαξω τον δισκο που εχω το λειτουργικο/προγραμματα/παιχνιδια δεν θελω να ξανακανω φορματ,γιατι βαρεθηκα τη διαδικασια αυτη τελευταια... Θα βαλω παλι εναν ΙΔΙΟ δισκο (ενα ραπτορ 74ρη). Ερωτώ λοιπον: να τον συνδεσω,και να τον κανω ghost (φανταζομαι η απλη μεταφορα δεν "παιζει") με καποιο προγραμμα,επειτα να τον βαλω στη θεση του παλιου δισκου? Θα δουλεψουν ολα σωστα? ή θα μπω σε περιπετειες και καλυτερα να κανω φορματ απτην αρχη? Εαν ναι,πειτε μου το καλυτερο προγραμμα για αυτην την εργασία. Θενκς!
TheELF Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Με λίγη τύχη μπορεί να πιάσει και με το GHOST χωρίς πρόβλημα. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος ώμος ,σου πρωτινο το ACRONIS MIGRATE EASY που είναι πρόγραμμα για αυτήν ακριβός την περίπτωση που περιγράφεις.
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Με καθολου τυχη θα πιασει και με ghost, για αυτη τη δουλεια ειναι, γιατι να θελει τυχη ρε φιλε?
kanesaxo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα! Μονο που δεν θα κανω φορματ ξανα μου φτανει...
sotos81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μια χαρα γινεται με acronis true image +1 Το καλυτερο prog για τετοιου ειδους εργασιες!
pp6210 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 +1 Το καλυτερο prog για τετοιου ειδους εργασιες! +1 γιατί είναι και ευκολότερο! Επίσης αν έχεις δίσκο wd μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το wd support και να μην ψάχνεις για σπασμένα.
tarantules Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έχεις ελέγξει για ιούς , malware κλπ πριν πάρεις το image? Επίσης , τα προγράματα σου δουλεύουν όλα τέλεια και χωρίς σφάλματα? Επίσης πριν πάρεις image κατέβασε και τα τελευταία updates των windows και κάνε και ένα defrag το συγκεκριμένο partition. Το image που θα πάρεις αποθήκευσέ το κάπου για μελλοντική χρήση. Όταν σου παρουσιάζεται κάποιο κόλλημα στο pc και δεν μπορείς να βρεις την αιτία, ή όταν έχεις κολλήσει κάποιο ιό ή οτιδήποτε άλλο που προκαλέι δυσλειτουργίες στο σύστημα , πολύ απλά δεν κάθεσαι να παιδεύεσαι να ψάχνεις τι φταίει.Περνάς σε δευτερόλεπτα το image και έχεις πάλι ένα νέο pc πεντακάθαρο και λειτουργικότατο. Χρόνια χρησιμοποιώ cloning δίσκων και έχω ξεχάσει πως γίνεται format και εγκατάσταση λειτουργικών από την αρχή.
bluesattack Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μια χαρα γινεται με acronis true image +1 Kαι φωτογραφιουλες για βοηθεια ---------- Προσθήκη στις 11:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:55 ---------- Θα δουλεψουν ολα σωστα? ή θα μπω σε περιπετειες και καλυτερα να κανω φορματ απτην αρχη? Εαν ναι,πειτε μου το καλυτερο προγραμμα για αυτην την εργασία. Θενκς! Φορματ ? Τι ειναι αυτο ? Μια χαρα θα δουλεψουν.Μετα το cloning θα φυλαξεις τον παλιο 74αρη σαν backup ? To καλυτερο θα ηταν αυτο.Αλλιως οπως σου ειπαν τα παιδια κρατα το image ,ειτε σε καποιο αλλο παρτιτιον του καινουργιου , ειτε σε καποιο αλλο δισκο , για να μην ξανασχοληθεις στο μελλον... .Απλως αν περνας συνεχεια καινουργια πραγματα , καλο ειναι να 'ανανεωνεις ' που και που το image
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 δες κι εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=369373
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Παιδιά επαναφέρω,γιατί με έχει κουράσει η αναζήτηση ενος ιδιου δισκου... Μπορώ να κάνω ghost ΧΩΡΙΣ κανένα προβλημα, σε άλλο δισκο? πχ σε εναν SSD. Θενκς!
kanesaxo Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Παιδιά επαναφέρω,γιατί με έχει κουράσει η αναζήτηση ενος ιδιου δισκου... Μπορώ να κάνω ghost ΧΩΡΙΣ κανένα προβλημα, σε άλλο δισκο? πχ σε εναν SSD. Θενκς!
kanesaxo Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καμια απαντησουλα παιδες? Γιατι προτιμώ να μην αγορασω σσδ και να ξανακανω φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.