Προς το περιεχόμενο

Modem, Router Και wireless όλα σε ένα

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ενα modem (Siemens Cl-110) και ενα μια συσκευη wireless (TOPCOM) προκειμενου να εχω WIFI τα εχω συνδεδεμενα μεταξυ τους.

Ωστοσο επειδή εχω συνεχως προβληματα αναμεταξύ τους, σκέφτομαι να αγοράσω μια συσκευη για ολα (Modem, Router Και wireless)

Έχετε να προτείνεται καποια φτηνή λύση ??

Σκεφτόμουν αυτο εδω

TP-LINK TD-W8900GB 54M WIRELESS ADSL2+ ROUTER

Το TP-LINK TD-W8900GB είναι μία συσκευή που συνδυάζει ADSL2+ modem (ISDN), τετράθυρο Ethernet router και ασύρματο access point. Μοιράστε εύκολα την ADSL σύνδεσή σας με όλους τους υπολογιστές του γραφείου ή του σπιτιού, ασύρματα ή με σύνδεση ethernet.

# Θύρες: LAN 4 x 10/100M Auto-Negotiation RJ45 (Auto MDI/MDIX). Internet 1 x RJ11.

# Ρυθμός μετάδοσης: Downstream: Εώς 24Mbps. Upstream: Εώς 3.5Mbps.

# Ασύρματες ταχύτητες: 802.11g εώς 54Mbps. 802.11b εώς 11Mbps.

# Πρότυπα: ANSI T1.413, ITU G.992.1, ITU G.992.2, ITU G.992.3, ITU, G.992.5, IEEE 802.11b , IEEE 802.11g , IEEE 802.3, IEEE 802.3u, TCP/IP, IPoA , PPPoA , PPPoE, SNTP, HTTP, DHCP, ICMP, NAT.

# Ενδείξεις LED: LAN/WAN 1,2,3,4(LAN), WLAN, ADSL. Power, System.

# Ασφάλεια: WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK. TKIP/AES. 64/128/152-bit WEP. Wireless LAN ACL (Access Control List).

Αλλα δεν ξέρω αν κάνει όλα αυτα ??

Συγνώμη αν κάποιους ορους δεν τους έχω σωστα...

Δημοσ.

δεν θα επαιρνα tp link>θα προτιμουσα κατι πιο επωνυμο.καποιο Linksys wag160n η το παλιο wag200 ειτε σε πιο φτηνο thomson 585 v7 ειτε σε zyxel ειτε vigor.τα Linksys ωραια καλα νορμαλ τιμη.και ειναι και wireless n.

Δημοσ.

router χωρις bugs δυσκολο.ναι εχουν ακουστει διαφορα και κλασικα λυνονται σιγα σιγα με firmware Οπως σε οτιδηποτε.μπορει να παρει και το wag320 Η το wag200 που πλεον μετα απο τοσα firmware παιζει πολυ καλα.και για το καθε ρουτερ το ποσα bug εχει thresh ειναι αναλογως τι κανει ο καθενας.πχ το Thomson για απλη χρηση ειναι πολυ ωραιο.εχει διαφορα bugs που εχω βρει που μερικα ισως να μην τα βρει καποιος ευκολα η να μην χρειαστει να κανει κατι παραπανω για να δει το δυσκολο μενου του.το ιδιο και για το Linksys.καποιος που θα το λιωσει θα δει ολα τα παραξενα.τωρα με thn linksys η υποστηριξη αλλες φορες καλη αλλες φορες....σε bugs οχι τοσο καλη

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι ότι δεν προσπαθούν να τα φτιάξουν man, πόσο καιρό ξέρουν το καταραμένο bug με το AP Isolation και δεν έχει βγει firmware να το φτιάξει!

Δημοσ.

Εχει δικιο ο thresh για το 160n. Αν και Linksys εκατσε ψιλοπατατα με ζορικο bug στο ασυρματο του. Το 120n με το τελευταιο firm παιζει πολυ καλα. Μακρια και απο τα thompson φιλε, Linksys-zyxel ειναι πολυ καλα και τα draytek σε πιο ακριβα

Δημοσ.

Και μιας και ειπα να απαντησω στον φιλτατο Νικο σε ενα αλλο ποστ, πεστα ρε μεγαλε ανωνυμε !!!

Δημοσ.
Και μιας και ειπα να απαντησω στον φιλτατο Νικο σε ενα αλλο ποστ, πεστα ρε μεγαλε ανωνυμε !!!

Γιατι ακριβως το λες αυτο? Επειδη και ο thresh τα ιδια λεει. Το 160ν ειχε μεγαλες προοπτικες οταν πρωτοβγηκε και σα modem ειναι εξαιρετικο σε ταχυτητα-κλειδωμα, αλλα το ασυρματο του, ειναι χλωμο να δουλεψει. Το 120ν που δοκιμασα σε κανα δυο μου φανηκε εξαιρετικο αν και να πω το μενου του δε μου πολυαρεσε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Linksys-zyxel ειναι πολυ καλα και τα draytek σε πιο ακριβα

wtb Draytek με gigabit switch σε λογική τιμή plz :P

Δημοσ.

θαερθουν ολα στο καιρο τους μωρε, εξαλλου ειναι μια ημιεππαγελματικη εταιρεια που εχω παρακολουθησει λιγο τη δουλεια της και ομολογω οτι δουλευουν αρκετα πανω στο θεμα οπως και πολλοι αλλοι αλλωστε, ακομη και ιδιωτες πανω στο αθλημα πιο πολυ, οπως οι tomato, ddwrt, openwag σε αλλα ρουτερ οπως λινκσυς. Στο θεμα μας ομως, εχω χρησιμοποιησει σε μεγαλες εταιρειες με πολλα πισια το 2700G, 2710n και 2820n, τα οποια με ενθουσιασαν πιο πολυ και απο τα καλυτερα home, κατι αλλο που κανει αυτη η εταιρεια ειναι οτι φτιαχνει custom region-country firmwares, που σημαινει οτι το γουσταρουν και το δουλευουν ακομη και μη ξεχνιομαστε, κανει οσο ενα φθηνο cisco

Δημοσ.
το θέμα είναι ότι δεν προσπαθούν να τα φτιάξουν man, πόσο καιρό ξέρουν το καταραμένο bug με το AP Isolation και δεν έχει βγει firmware να το φτιάξει!

......

Εχει δικιο ο thresh για το 160n. Αν και Linksys εκατσε ψιλοπατατα με ζορικο bug στο ασυρματο του. Το 120n με το τελευταιο firm παιζει πολυ καλα. Μακρια και απο τα thompson φιλε, Linksys-zyxel ειναι πολυ καλα και τα draytek σε πιο ακριβα

αυτο που δεν εχουν καταλαβει εδωμεσα οι περισσοτεροι για το thomson δεν ειναι οτι θα παρεις ενα ρουτερ που θα εχει απειρα τελεια χαρακτηριστικα η ευκολο μενου η τις super duper αποδοσεις.απειρα ατομα στην κυριολεξια με γραμμες 55 και 50 και 60 attenuation παιζουν μονο με αυτο.αυτο το ρουτερ που δεν το προτεινω μονο εγω αλλα και αλλα ατομα το εχουν πει εδωμεσα το εχουν πει απο πλευρας σταθεροτητας.το wireless του δεν ειναι οτι πιο δυνατο to firmware update το θελει.το μενου του ειναι κομματακι δυσκολο.αλλα οταν εισαι στα 5Km μακρια απο το αστικο κεντρο και ολα τα αλλα απλα δεν συγχρονιζουν τοτε δυστυχως ειναι μονοδρομος.οταν θα γινουμε εξωτερικο και δεν θα εχουμε αστικο κεντρο 5 Km μακρια τοτε ναι.

πχ ddos δεν ξερω αν εχεις κατεβει ποτε αθηνα αλλα αν πας λεωφορο αλιμου και μπεις σε ολα τα καταστηματα και τους πεις ρε παιδια ποιος παιζει παραπανω απο 3 mbit και βρεις εναν ελα να μου το πεις.ολοι ειναι με 45+ attenuation>μερικοι δεν παιζουν καθολου που ειναι προς βουλιαγμενοι και αλλοι ειναι με download 780 kai up 300.οκ εκει τι να το κανω το Linksys?να με πεταει καθε δυο λεπτα εξω?αν ειχαμε σωστες γραμμες οκ δεν θα το προτεινα ποτε αυτο το ρουτερ αφου με ena wag200 στα ιδια λεφτα σχεδον θα κλειδωσεις 1mbit Πιο πανω.ξερεις τι ειναι να αλλαζεις margin και να μην παιζει με τιποτα το linksys.και εχω φερει και παραδειγμα.φιλος μου που μενει πικερμι παιρνει απο ραφηνα.το linksys δεν συγχρονιζει πλεον με τιποτα.attenuation Νομιζω 52.παιζει καλως η κακως μονο με thomson.η για οποιον ειναι αθηνα ας παει μια βολτα καλλιτεχνουπολη η παρνηθα.αθηνα δεν ειναι μονο το κεντρο της αθηνας που εχουν 10 αστικα κεντρα και παιζουν ολοι 17-17 mbit.(Σολωνος,αρυς,αλυσιδα,κωλεττη και παει λεγοντας..αστικα κεντρα στα 1000 μετρα το ενα απο το αλλο.)και ναι δεν θα διαφωνησω για το vigor πχ μοντελο 2600 αν θυμαμαι καλα που δεν προλαβες να το συνδεσεις πανω και ειχε bootarei και ειχες παρει και Ip απευθειας.σε καποιες περιπτωσεις το thomson ειναι μονοδρομος.αν τωρα δεν ανηκεις στην κατηγορια 5 Km μακρια απο το αστικο ε ναι δεν υπαρχει λογος να το παρεις .για αυτο και ειπα οποιος εχει μεγαλο attenuation.kai για τα λεφτα που εχει ειναι καλυτερο απο baudtec,sagem,crypto,jetspeed Κτλ.εδω της crypto καιγονται τα μισα και τα διναν πολυ παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...