Προς το περιεχόμενο

Ανάλυση μεγαλύτερη από 1024x600 σε Acer Aspire One D150;

ksefteris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το netbook της acer το aspire one d150. το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάποιες εφαρμογές χρειάζονται ανάλυση 1024χ768 και η οθόνη υποστηρίζει μέχρι 1024χ600. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή utility που να μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω την ανάλυση σε 1024χ768;

Δημοσ.

ναι υπαρχουν,μισο να το τσεκαρω πως το κανω και σου απανταω αμεσως

---------- Προσθήκη στις 14:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ----------

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας->ιδιοτητες.

πας στην καρτελα ρυθμισεις πατας για προχωρημενους που λεει κατω.Πας στην καρτελα οθονη και ξετσεκαρεις το αποκρυψη μη εμφανισιμων καταστασεων λειτουργιας.Θα σου βγαλει μηνυμα οτι ενδεχεται να προκληθουν βλαβες στο συστημα κλπ.

Εγω το εχω απενεργοποιησει εδω και καιρο,εχω τσεκαρει ολες τις αναλυσεις τις εβαζε κανονικα.

Δημοσ.

δυστυχώς φίλε μου αυτή την επιλογή δεν μου την έχει ενεργή και φαίνεται εξ ορισμού ξετσεκαρισμένη!και η μέγιστη ανάλυση που μου εμφανίζει είναι 1024χ600! κάτι άλλο μήπως γνωρίζεις?

Δημοσ.

:shock::shock:

aφου το ιδιο εχουμε ρε γμτ:confused:

το βρηκα απο ενα βιντεο στο youtube και το εκανα...Δυστυχως δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις:X

---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

ξεχασα να αναφερω οτι το δοκιμασα αφου ειχα συνδεσει εξωτερικο μονιτορ πανω στο netbook.Ειχα βαλει το μονιτορ χς κυρια οθονη και μετα απο κατι μερες ειδα το βιντεακι αυτο και μου ειχε ενεργοποιημενη την επιλογη αυτη,δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο

Δημοσ.

το εξωτερικό πως θα το συνδέσω?να σου πω ότι έχω αλλάξει λειτουργικό και έβαλα πάνω τα 7άρια!μήπως και εκει είναι διαφορετικό!θα ψάξω και για το βιντεάκι που λες να δω

Δημοσ.

ααα πες το ετσι!!!στα 7αρια δεν δουλευει!!!το ειχα ψαξει κ εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτα..

---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:06 ----------

offtopic,δεν το βλεπεις οτι ζοριζεται παραπανω με τα 7;;;εγω βλεπω σε χαλαρη λειτουργια 35-40 βαθμους με ολα ενεργοποιημενα και να αλλαζει το φοντο ανα 10 δευτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...