Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Εψαχνα drivers γαι μητρικη asus για αλλο pc στο δικο μου και κατι μαλλον ετρεξα και τωρα στην εκκινηση των windows μου βγαζει το παρακατω μηνυμα που δεν μπορω να αφαιρεσω. Ουε με το msconfig /εκκινση βρηκα κατι...
jpan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Η λύση στο πρόβλημά σου είναι η εξής: From the start menu search for "Task Scheduler" and open it Under the Active Tasks section of Task Scheduler (Local), look for tasks that begin with "i-setup" and are triggered at log on of any user and delete them
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Η λύση στο πρόβλημά σου είναι η εξής: From the start menu search for "Task Scheduler" and open it Under the Active Tasks section of Task Scheduler (Local), look for tasks that begin with "i-setup" and are triggered at log on of any user and delete them Ευχαριστω αλλα παω στην ευρεση δινω Task Scheduler αλλα δεν βρισκει κατι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ετσι ανοιγει , βρισκω ενα αρχειο i-setup130912 αλλα δεν μπορω να το διαγραψω.Ευχαριστω παντως. Edit Τελικα εσβησα απο το c /amd /......κατι και στην επομενη επανεκινηση θα δειξει. ---------- Προσθήκη στις 20:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ---------- Ολα καλα τωρα...Δεν μου εκανε προβλημα αλλα ηταν ενοχλητικο καθε φορα. Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.