vivecuervo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Προσφατα αγορασα ένα vaio και εγκατέστησα ελληνικά Windows 7 Home Premium 64 bit. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν εμφανίζει ελληνικά μενού στα προγράμματα παρόλο που στο control panel /γλώσσα και περιοχή/διαχείρηση στο γλωσσα για τα προγράμματα που δεν υποστηριζουν unicode έχω : Ελληνικά (Ελλάδας). Έχω δοκιμάσει σχεδον τα πάντα. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. ??
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Άσχετο. Αυτό που άλλαξες δεν επηρεάζει τα μενού και την γλώσσα των windows. Το παρακάτω είναι όπως το δείχνω;
vivecuervo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Άσχετο. Αυτό που άλλαξες δεν επηρεάζει τα μενού και την γλώσσα των windows. Το παρακάτω είναι όπως το δείχνω; [ATTACH]28536[/ATTACH] Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στα Home Premium. Ευχαριστώ πάντως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Με επιφυλαξη... Για πηγαινε στην πρωτη καρτελα πατα διαχειριση αντιγραφη ρυθμισεων και κλικαρε την πρωτη επιλογη.
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στα Home Premium. Ευχαριστώ πάντως. Έχεις δίκιο. Τα home premium δεν υποστηρίζουν "άμεσα" αλλαγή γλώσσας. Ψάξε στο google για greek mui windows 7 home premium. Γίνεται απ' ότι βλέπω με το Vistalizator, αλλά πρέπει να κατεβάσεις το Ελληνικό MUI. Θα το βρεις ΕΔΩ (είναι για τα 64bit που έχεις, υπάρχει και για 32bit). Διάβασε τις οδηγίες και πιστεύω θα τα καταφέρεις. Πες μας τα αποτελέσματα.
ChangeAllNow Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Αφού ο φίλος λέει οτι έχει ελληνικά windows, πως είναι δυνατόν να χρειάζεται το πακέτο της ελληνικής γλώσσας ; Πάντως αυτό που γράφει "Προσφατα αγορασα ένα vaio και εγκατέστησα ελληνικά Windows 7 Home Premium 64 bit" με κάνει να υποψιάζομαι οτι έχει εγκαταστήσει πειραγμένη έκδοση... Είναι έτσι vivecuervo ;
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Το είδα αυτό αλλά επειδή είπε ότι τα εγκατέστησε μόνος του και επίσης ότι δεν έχει Ελληνικά μενού, σκέφτομαι ότι μπορεί να έβαλε τα Αγγλικά. Περιμένουμε update info από τον o.p. για την κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.