mec123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Καλημερα σε ολους! Υπαρχει τροπος να κανω με καποιο προγραμα overclock στο λαπτοπ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ναι υπαρχει το clockgen πρεπη να βρεις το clock genarator tou laptop σου μπορεις να το κατεβασεις απο εδω αλλα προσοχη μην ανεβασεις κατα πολλη γιατι απλα θα κανει restart .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Για να το κλοκάρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το προγραμματάκι Set FSB αρκεί να ξέρεις ακριβώς το clock του επεξεργαστή σου. Μην το ανεβάσεις πολύ όμως αμέσως, αργά βήματα και σιγά-σιγά διότι περισσότερη συχνότητα = μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mec123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ναι υπαρχει το clockgen πρεπη να βρεις το clock genarator tou laptop σου μπορειςνα το κατεβασεις απο εδω αλλα προσοχη μην ανεβασεις κατα πολλη γιατι απλα θα κανει restart .... Το δοκιμασα αλλα κολισε (freeze). που μπορς να βρω το clock generator. το λαπτοπ μου ειναι το toshiba satellite l505-12q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 θελει οντως ψαξιμο..... εγω τα ειχα παρι σε σηρα αλλα θελη υπομονη.... δοκιμασε το ICS951462 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mec123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 θελει οντως ψαξιμο..... εγω τα ειχα παρι σε σηρα αλλα θελη υπομονη....δοκιμασε το ICS951462 Κολισε ξανα. Αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια για να κλισει αλλιως δεν θα εκλεινε. Ασε δεν το ξαναδοκιμαζω. Υπαρχει περιπτοση να εχει υποστει ζημια το λαπτοπ μετα απο αυτα τα κολιματα(και οτι του εβγαλα την μπαταρια) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 οχι δεν πιστευω να παθει τπτ δεν κανει τπτ κακο απλα φρεεζαρει μην φοβασε απλα θελη να το βρεις.... εμενα το ειχα φρεααζαρει 100 φορες το λαπτοπ μου ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mec123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 οχι δεν πιστευω να παθει τπτ δεν κανει τπτ κακο απλα φρεεζαρει μην φοβασε απλα θελη να το βρεις.... εμενα το ειχα φρεααζαρει 100 φορες το λαπτοπ μου ....... Για το φρεεζ οκ. Αλλα που εβγαλα την μπαταρια 3 φορες..Αυτη τη στιγμη δεν εχω κανενα προβλημα. Αλλα λεω ρε παιδι μου μηπως εκανα σφαλμα που την εβγαλα 3 φορες ενω το λαπτοπ λειτουργουσε (αλλα ειχε φρεεζαρει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 νο προμπλεμ αμα ειχαμε διακοπη τη θα καναμε τοτε ??? αν φρεεζαρι μην βγαζεις την μπαταρια απλα πατα σηνεχομενα το κουμπη on/of Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mec123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 νο προμπλεμ αμα ειχαμε διακοπη τη θα καναμε τοτε ???αν φρεεζαρι μην βγαζεις την μπαταρια απλα πατα σηνεχομενα το κουμπη on/of Οκ.Παντος το παταγα συνεχομενα το κουμπι αλλα δεν εκλεινε. γ αυτο εβγαλα την μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οκ.Παντος το παταγα συνεχομενα το κουμπι αλλα δεν εκλεινε. γ αυτο εβγαλα την μπαταρια αχχα οκ τοτε... δοκιμασε και αυτο... ICS 950405 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αν πας στην σελιδα του setFSB εχει μερικα clocks.Τσεκαρε απο εκει μηπως εχει και για το δικο σου.Για το freezαρισμα μην φοβασαι καθολου.Εχω παιξει κ εγω με το netbook μου μπας και το κλοκαρω...εκτος απο αυτο μπορει να "φας"BSOD μην φοβηθεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Για να το κλοκάρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το προγραμματάκι Set FSB αρκεί να ξέρεις ακριβώς το clock του επεξεργαστή σου.Μην το ανεβάσεις πολύ όμως αμέσως, αργά βήματα και σιγά-σιγά διότι περισσότερη συχνότητα = μεγαλύτερες θερμοκρασίες. αρκεί να ξέρεις ακριβώς το clock της μητρικης.κ ειδικοτερα οχι αν ειναι P45 η P55 αλλα τον pll controler . βεβαια με το set fsb δεν χρειαζεται να ξερεις τον pll . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mec123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα το κακο ειναι οτι δεν ξερω ακριβως που μπορω να το βρω το clock.το συστημα μου ειναι το εξης. Επεξεργαστής / Τεχνολογία Intel® Core™2 Duo Processor T6600 (2.2GHz,2MB L2 Cache, 800MHz FSB) Λειτουργικό σύστημα Genuine Windows® 7 Home Premium Dual GR/EN Οθόνη 15.6“ Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display resolution 1,366 x 768 Σκληρός δίσκος 500GB (5,400 rpm) Μνήμη συστήματος 4,096 (2,048 + 2,048) MB maximum expandability : 8,192 MB technology : DDR3 RAM (1,066 MHz) Οπτική συσκευή DVD Super Multi (Double Layer) drive Κάρτα γραφικών ATI Radeon™ HD 4650 supporting HyperMemory™ technology 1,024MB dedicated VRAM, up to 2,303MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 3GB system memory DDR3 Video RAM, PCI Express® Συσκευή κατάδειξης Touch Pad with Multi-Touch Control Ενσύρματη επικοινωνία Fast Ethernet LAN (10/100 Mbps) Ασύρματη επικοινωνία Wireless LAN (802.11b/g/), Bluetooth® 2.1 with EDR Σύστημα ήχου Toshiba Bass Enhanced Sound System built-in stereo speakers Διασυνδέσεις DC-in ,external monitor,RJ-45,external microphone,headphone (stereo) ,integrated VGA Web Camera with built-in microphone.,4-in-1 Bridge Media slot supports SD™ Cards up to 16 GB, Memory Stick® up to 256 MB, Memory Stick Pro™ up to 2 GB and MultiMedia Card™ up to 2 GB),1 (Left) x eSATA/USB 2.0,2 (Right 2) x USB 2.0,HDMI supporting 1080p signal format Επέκταση 2 memory slots Μπαταρία Technology: lithium-ion Πακέτο λογισμικού Toshiba Face Recognition Toshiba Photo Service WildTangent Games Console McAfee® Internet Security (includes free Internet updates for 30 days) Toshiba Value Added Package (Toshiba Power Saver, Toshiba Zooming Utility, Toshiba PC Diagnostic Tool, Toshiba Flash Cards, Toshiba Components Common Driver, Toshiba Accessibility, Toshiba Button Support) Microsoft® Works, Microsoft® Office Home and Student 2007 (free 60-day trial) Toshiba Recovery Media Creator Google Pack (Google Toolbar, iGoogle, Google Picasa) Toshiba DVD Player Toshiba Camera Assistant Software Toshiba Assist Toshiba Supervisor Password Utility Toshiba User's Manual Toshiba Disc Creator Toshiba Bluetooth® Monitor Toshiba Bluetooth® Stack Connectivity Doctor Toshiba ConfigFree™ Toshiba utilities and drivers Παρεχόμενος εξοπλισμός AC adapter Special Χαρακτηριστικά SM BIOS compliant, Enhanced Intel® SpeedStep® Technology 4 mechanical Control Buttons (Mute, Play/Pause, Forward, Rewind) integrated VGA Web Camera for Video over IP ENERGY STAR qualified computer integrated microphone for Voice over IP HD Audio supporting. Αν βρει κανεις ακριβως το clock που υποστηριζει να μου πει. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.