Luxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Επαιξα ενα demo του uncharted και επαθα πλακα. Πολυ μπροστα. Γινεται να υπαρξει κατι καλυτερο ή οχι;
basilis5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ναι το uncharted 2 Sent from my iPod touch using Insomnia.app
gherudos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 To God Of War 3 έχει καλύτερα γραφικά από το Uncharted 2.
skanjos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίτλος που να κοντράρει στα γραφικά τα gow3/u2/heavy rain.ίσως το last guardian αλλα δεν νομίζω,πιστέυω όλο και κάτι θα έχουν στο μανίκι τους για την ε3(εκτός απο τα motorstorm3/lbp2),ίσως killzone3?resistance 3? αυτό που θα ήθελα εγώ όμως είναι να έρθει απο τον kojima ,zoe3....το 2ο είχε απίστευτα γραφικα και μόνο στην σκέψη για zoe hd κάνω drool
Luxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ναι αλλα η καρτα γραφικων του Ps3 ειναι και ξεπερασμενη και εχει και καποια ορια που δε μπορουν να ξεπεραστουν, ετσι; Πχ με της τελευταιας γενιες καρτες γραφικων για υπολογιστη και ολα στο Max, και σε 32αρα οθονη θα φαινονται πολυ καλυτερα απο το uncharted 2, σωστα;
therock Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 To God Of War 3 έχει καλύτερα γραφικά από το Uncharted 2. To demo που επαιξα φαινοντα σαν του 2 τα γραφικα. Ακουσα ομως πως η τελικη εκδοση εχει βελτιωμενα κατα πολυ.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Το GoW 3 εχεις στιγμες που πραγματικα δειχνει το καλυτερο παιχνιδι ever (στα γραφικα). Στο γενικο συνολο ομως το U2 ειναι μαλλον καλυτερο και αυτο γιατι το U2 ειναι παντου καλο και εχει και ελευθερη καμερα που δεν μπορει να σου κρυφτει τιποτα σε αντιθεση με το GoW οπου βλεπεις μονο οτι θελει το παιχνιδι να δεις και συνεπως μπορουν να ριξουν ισχυ σε αυτο που σε αφηνουν να δεις. Το Last Guardian παιζει να ειναι καλυτερο ομως οταν με το καλο βγει. Εχει απιστευτα ποιοτικο γραφικο και με το τελευταιο βιντεακι που ειδα εμεινα με το γενικο συνολο (artistry + visuals) και την ποιοτητα. Βεβαια μεχρι να δουμε το τελικο αποτελεσμα το U2 και GoW 3 θα ειναι οτι καλυτερο εχει να δει καποιος στο PS3 και το καθενα για δικους του λογους αλλα εγω ψηφιζω υπερ του U2 για τους λογους που ειπα ποιο πανω.
soso75 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ασχέτος για μένα αν δεν είναι το πάν τα απόλυτα γραφικά σε ένα παιχνίδι το U2 κατά τη γνώμη μου έχει τα καλύτερα γραφικά κι όπως είπανε τώρα αρχίσανε να αξιοποιούν τις δυνατότητες του ps3 οπότε ευελπιστούμε και σε περισσότερα αξιόλογα παιχνίδια της συγκεκριμένης κονσόλας. Γι' αυτό το λόγο πιστεύω πως άρχισαν να βγαίνουν όλα μαζί σε αυτό το χρονικό διάστημα κυρίως και προσεχώς.
tsioudiver Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παίδες, μιας και μιλάτε για γραφικά και τίτλους, το Dantes Inferno το έχει δοκιμάσει κανείς;; Καλά καλά δε βλέπω και topic ή μήπως εγώ δεν μπορώ να το εντοπίσω; [ame=http://www.gametrailers.com/video/preview-hd-dantes-inferno/60103]δ[/ame] /offtopic
soso75 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Υπήρχε topic εγώ καλός ερχόντων των πραγμάτων το περιμένω αύριο μαζί με τη Bayonetta αν όχι απο Μ. εβδομάδα. Μιας και με έπιασε μια πρωτοφανείς μανία να δοκιμάσω τα hack n slash παιχνίδια τώρα στις διακοπές. Το demo του το δοκίμασες;
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Το παιχνιδι εχει ωραιο look και πολυ ενδιαφερον περιβαλλον αλλα ειναι απλα "καλο". Μπορουσε να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο. Εχει ορισμενα τρανταχτα προβληματα και εχουν να κανουν ποιο πολυ με το συστημα μαχης και την βλαμμενη καμερα η οποια δεν βοηθαει το ετσι και αλλιως οτι να 'ναι συστημα μαχης και "φθηνους" εθρους (ειδικα αυτες οι μαλακισμενες ερμαφροδιτες vamrpires) αλλα εχει πλακα η ολη ιστορια. Για rental μια χαρα ειναι παντως.
tsioudiver Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 (...)Το demo του το δοκίμασες; Δεν το έχω δοκιμάσει, ακόμα δεν έχω τη κονσόλα! Αλλά όπως επισημαίνει ο φίλτατος Ikarugaς έχει εντυπωσιακά σκηνικά και αξίζει τουλάχιστον μια ενοικίαση. Θα μας τα πεις και ο ίδιος λογικά, δεν υπάρχει καλύτερη εβδομάδα απο αυτή των παθών για να περιπλανείσαι στη χείριστη άβυσσο!
dimi5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 ρε παιδια εγω εχω ακουσει οτι το Uncharted 2 εβαλε ολη την δυναμη του πσ3 εννοω οτι ειναι οτι πιο καλα γραφικα μπορει να δωσει το πσ3 δεν εχει καλυτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.