Προς το περιεχόμενο

Η Gaga παρουσιάζει το νέο της αηδιούργημα - Telephone ft Beyonce

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς λέμε δημιούργημα... Να σημειώσω πως μ'αρέσει το "just dance" της Gaga με την οποία δεν έχω τίποτα οπότε και το σχόλιο αφορά την τελευταία αηδιουργία της στην οποία συμμετέχει και η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπι(γι)ονσέ. Δε γνωρίζω τί έπιασε τους συντελεστές του βίντεο αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να δολοφονήσουν άγρια την καλαισθησία, τη μουσική και τα μάτια μας. Μπορείτε να το δείτε και να ξεράστε ελεύθερα και εσείς αλλά αποποιούμαι οποιονδήποτε ευθυνών για τις οποισδήποτε περεταίρω συνέπειες. ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα τώρα.

Πέρα από την πλάκα, μπορεί το τραγούδι να είναι μέτριο σε σχέση με το τι ποπ κυκλοφορεί γενικώς, αλλά, εντάξει, υπάρχει και χειρότερη αμερικάνικη ποπ. Το δε βίντεο κλιπ είχε μερικές μικρές πινελιές που μου έφεραν στο μυαλό μια ευχάριστη ανάμνηση του Death Proof - δε θα το βάλω να το ξαναδώ ποτέ, αλλά παραδόξως δεν είναι και από τα πράγματα που με έκαναν να νιώθω ότι πέταξα 5-10 λεπτά από τη ζωή μου. Ξεκολλήστε, όμως, γενικώς η GaGa απλά τρολλάρει.

Δημοσ.

Ναι στανταρ...!!

Μια χαρα ειναι το κομματακι για το μουσικο στυλ που υπηρετει η Gaga, οσο για το video ειναι επισης μια χαρα...Παρεμπιπτοντως βρισκομαστε στο 2010...

Τεκμηριωσε την αποψη σου (τους λογους)...

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω πως οτι παραγωγη και να ειχε ο Ταμπακης, δεν θα γινοταν καλυτερος απο αυτο το βιντεο... Θεος

Δημοσ.

1) Αν δεν πετουσαν τον κωλο τους εξω δεν θα ακουγε ποτε κανεις το κομματι.

2) Η παραγωγη του κομματιου ειναι φθηνη και σαπια.

3) Το κομματι μουσικα ειναι τραγικο, ρηχο, που δεν εχει να προσφερει τιποτα.

4) Το κομματι αυτο με την τεχνολογια και τις δυνατοτητες του σημερα -μιας που ανεφερες το 2010- ειναι τουλαχιστον 5 χρονια πισω.

Δημοσ.
Για ξεδιπλωσε λιγο το σκεπτικο σου ως προς την καλαισθησία, μουσική, μάτια....?

ε κοίτα, αγαπητέ. Συνήθως αυτά τα θέματα είναι πολύ υποκειμενικά γιατί μπαίνει το γούστο στη μέση και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά όταν η ακαλαισθησία σπάει το κοντέρ και όλα τα ρεκόρ δε χρειάζεται να εξηγήσεις πολλά. Εγώ θα σου ζητούσα να μου πεις εσύ τί είναι αυτό που νομίζεις ότι δεν είναι τελείως πάτος οπτικά και ακουστικά σε αυτό το τραγουδάκι. Τί σου άρεσε αλήθεια; Πραγματικά έχω περιέργεια.

Δημοσ.

Η παραγωγη γιατι ειναι φιλε μου (φθηνη και σαπια)...? Ξερεις τι σημαινει παραγωγη σε ενα κομματι...?

Σαν τι να σου προσφερει δηλαδη...? Lady Gaga ακους ημαρτον...!!

Δεν το λεω απο αποψη εφε γιατι μαλλον εκει αναφερεσαι εσυ...αλλα artistic, σουρεαλ, παράξενο, bizarre...και ως εκει τα καταφερνει μια χαρα.

''Αν δεν πετουσαν τον κωλο τους εξω δεν θα ακουγε ποτε κανεις το κομματι''...γυναικες της μουσικης βιομηχανιας ειναι αυτο υπηρετουν , αφου βαθια μεσα σου και εσυ για αυτο τα βλεπεις αυτα τα video για να δεις λιγο μπουτακι,κ*λαρακι,β*ζακι...τι περιμενεις δηλαδη...?

Τελοςπαντων το θεμα με την μουσικη,ταινιες κτλ ειναι τελειως υποκειμενικο οποτε...!!

Δημοσ.
Μαλιστα...αν ειναι ''ισως οτι χειροτερο εχεις ακουσει στη ζωη σου'' της Gaga το Telephone αυτο τι ειναι...:

http://www.youtube.com/watch?v=SlJZUKHeHIg

είναι στην ίδια κατηγορία

---------- Προσθήκη στις 03:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:43 ----------

Όταν ακούς κάποιον να παίζει φάλτσο βιολί και σου σηκώνονται όλες οι τρίχες κάγκελο δε χρειάζεται να εξηγήσεις τί πάει στραβά. Δηλαδή τόσο χάλια. Πραγματικό αηδιούργημα με όλη την έννοια της λέξης.

Δημοσ.
Η παραγωγη γιατι ειναι φιλε μου (φθηνη και σαπια)...? Ξερεις τι σημαινει παραγωγη σε ενα κομματι...?

Σαν τι να σου προσφερει δηλαδη...? Lady Gaga ακους ημαρτον...!!

Δεν το λεω απο αποψη εφε γιατι μαλλον εκει αναφερεσαι εσυ...αλλα artistic, σουρεαλ, παράξενο, bizarre...και ως εκει τα καταφερνει μια χαρα.

''Αν δεν πετουσαν τον κωλο τους εξω δεν θα ακουγε ποτε κανεις το κομματι''...γυναικες της μουσικης βιομηχανιας ειναι αυτο υπηρετουν , αφου βαθια μεσα σου και εσυ για αυτο τα βλεπεις αυτα τα video για να δεις λιγο μπουτακι,κ*λαρακι,β*ζακι...τι περιμενεις δηλαδη...?

Τελοςπαντων το θεμα με την μουσικη,ταινιες κτλ ειναι τελειως υποκειμενικο οποτε...!!

Προσωπικα δεν βλεπω τετοια βιντεο.

Επισης μπορω να πω πως εχω μια ιδεα για το τι σημαινει παραγωγη σε ενα κομματι μιας και αυτο σπουδαζω.

Και η bjork γυναικα ειναι αλλα υπαρχει αρκετα μεγαλη διαφορα, δε νομιζεις;

Δημοσ.

Ναι ρε αγορι μου δεν μπορουμε ομως να συγκρινουμε ανομοια πραγματα...Την bjork βρηκες και εσυ...(μπλιαχ)...''Ειδες ποσο υποκειμενικο ειναι το ολο θεμα''

Και μιας και το σπουδαζεις το θεμα για ακου τα κομματια μου να μου πεις τι πιστευεις απο αποψη ''παραγωγης''...: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356836

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...