UpToDate_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το θεμα το ανοιγω για μια φιλη,και επειδη δεν ξερω και εγω πολλα γι'αυτο,ειπα να βαλω την απορια μου εδω,ωστε να βοηθησετε. Η κοπελια μολις πηρε αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532087&u=CRYPTO-WIRELESS-AIRDATA-54-ROUTER και θα ηθελα να βοηθησετε στο τι πρεπει να γινει για να λειτουργησει ασυρματα,βημα-βημα. Ταυτοχρονα θα μπενουν 2-3 pc στο δικτυο.Ενα ενσυρματα και τα αλλα 2 ασυρματα.(στα high του αυτα.) Αντε μπας και παω να τις το φτιαξω.
AlexNet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μήπως απλά να διαβάσεις τις οδηγίες του; Παρεπιπτώντως είναι μόνο ρούτερ και όχι μοντεμ, ελπίζω να το πρόσεξε η φίλη σου.
UpToDate_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μήπως απλά να διαβάσεις τις οδηγίες του; H κοπελια μου ειπε οτι τις διαβασε και δεν εβγαλε ακρη,ουτε και τα αδερφια της. Μπορειτε να μου πειτε πανω κατω τι πρεπει να γινει για να μην παω "αδιαβαστος"; ---------- Προσθήκη στις 00:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ---------- Μήπως απλά να διαβάσεις τις οδηγίες του; Παρεπιπτώντως είναι μόνο ρούτερ και όχι μοντεμ,ελπίζω να το πρόσεξε η φίλη σου. Δηλαδη; αξκξσα
xp-user Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ολλα τα ρουτερ που εχω αγορασει (πλαισιο) εχουν τηλεφωνικη υποστηριξη για εγκατασταση.Ενα ΒΕΛΚΙΝ που αγορασα ειχε τηλ.υποστηριξη απο Αγγλια σε τηλ.απο ο800 αν θυμαμαι καλα ΤΖΑΜΠΑ .Οποτε ψαχτο λιγακι.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αυτο που πηρες ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl router.δηλαδη προυποθετει την υπαρξη adsl router.Ισως να σε παιδεψει σε ρυθμισεις αν δεν ξερεις πολλα ισως και να παιξει πιο ευκολα.αλλα τοβασικο ειναι οτι θα παιξει πιο δυσκολα απο οτι αν επαιρνες εναν adsl router.β.ειναι χαλια μαρκα τα crypto.δεν αξιζουν τ αλεφτα του.τα μοντελα f320 f330 ειχαν καει ολα.το 360 επαιξε καλυτερα αλλα εκανε οσο ενα Linksys .για μενα πηγαινε το πισω και παρε με τα ιδια λεφτα ena adsl router.πεστους οτι δεν ηξερες οτι ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl router.
UpToDate_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αυτο που πηρες ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl router.δηλαδη προυποθετει την υπαρξη adsl router.Ισως να σε παιδεψει σε ρυθμισεις αν δεν ξερεις πολλα ισως και να παιξει πιο ευκολα.αλλα τοβασικο ειναι οτι θα παιξει πιο δυσκολα απο οτι αν επαιρνες εναν adsl router.β.ειναι χαλια μαρκα τα crypto.δεν αξιζουν τ αλεφτα του.τα μοντελα f320 f330 ειχαν καει ολα.το 360 επαιξε καλυτερα αλλα εκανε οσο ενα Linksys .για μενα πηγαινε το πισω και παρε με τα ιδια λεφτα ena adsl router.πεστους οτι δεν ηξερες οτι ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl router. Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Θα την ρωτησω να δω ποτε το αγορασε και θα της πω αν θελει να το επιστρεψει για καποιο αλλο. Οταν λες οτι προϋποθετει την υπαρξη ενος adsl router; To συνδεει με ενα αλλο ;
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τσαμπα λεφτα εδωσε η φιλη σου.Την ειχα πατησει και εγω.Aν μπορει να το παει πισω και να παρει τα χρηματα.Δεν πηγαινε στον ΟΤΕ να παρει ενα τετοιο http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/-modems/thomson-tg585-v7-isdn/prodmod_40074359.html.Mπορει να εδινε 25 ευρο παραπανω αλλα θα το εκανε εγκατασταση σε 2 λεπτα και θα το ειχε για χρονια.Αν εισαι και συνδρομητης ΟΤΕ εχεις και εκπτωση.
free-s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Τσαμπα λεφτα εδωσε η φιλη σου.Την ειχα πατησει και εγω.Aν μπορει να το παει πισω και να παρει τα χρηματα.Δεν πηγαινε στον ΟΤΕ να παρει ενα τετοιο http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/-modems/thomson-tg585-v7-isdn/prodmod_40074359.html.Mπορει να εδινε 25 ευρο παραπανω αλλα θα το εκανε εγκατασταση σε 2 λεπτα και θα το ειχε για χρονια.Αν εισαι και συνδρομητης ΟΤΕ εχεις και εκπτωση. Προσοχή .... αυτό που του προτείνεις είναι για isdn γραμμή......λογικά θα έχει pstn γραμμή!!!! επιβεβαίωση σε αυτό πριν την αγορά!
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Προσοχή .... αυτό που του προτείνεις είναι για isdn γραμμή......λογικά θα έχει pstn γραμμή!!!! επιβεβαίωση σε αυτό πριν την αγορά! Για παραδειγμα το εδωσα.Σιγουρα PSTN γραμμη εχει.
free-s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Για παραδειγμα το εδωσα.Σιγουρα PSTN γραμμη εχει. Απλά το τόνισα διότι ο φίλος ως μη γνώστης του θέματος θα μπορούσε να παραγγείλει το συγκεκριμένο (isdn) κατευθείαν απο το λινκ που του παρέθεσες!
LouCi4er Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Απλά το τόνισα διότι ο φίλος ως μη γνώστης του θέματος θα μπορούσε να παραγγείλει το συγκεκριμένο (isdn) κατευθείαν απο το λινκ που του παρέθεσες! Και πολυ καλα εκανες.
UpToDate_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Λοιπον παιδια,εχω ενα modem Sagem F@st 2404 PSTN που μου εχει μεινει απο μια συνδεση conn-x. Αν της το παω,πως το συνδεω με το αλλο; Και πως ολοκληρωνετε η ολη φαση; Ευχαριστω:-) Φωτο:
LouCi4er Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Λοιπον παιδια,εχω ενα modem Sagem F@st 2404 PSTN που μου εχει μεινει απο μια συνδεση conn-x.Αν της το παω,πως το συνδεω με το αλλο; Και πως ολοκληρωνετε η ολη φαση; Ευχαριστω:-) Φωτο: [ATTACH]28467[/ATTACH][ATTACH]28468[/ATTACH] Αυτο ειναι ασυρματο αν δεν κανω λαθος.Το αλλο τι το θες? Αυτο δουλευει μονο του,ειναι ADSL Router.Μηπως εννοεις πως το κανεις να δουλεψει?
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Αυτο ειναι ασυρματο αν δεν κανω λαθος.Το αλλο τι το θες? Αυτο δουλευει μονο του,ειναι ADSL Router.Μηπως εννοεις πως το κανεις να δουλεψει? Πω ελεος , ειμαι χαζος οκ=Ρ Αν της παω αυτο,το κανω plug,τρεχει κανονικα,μπενω ρυθμισεις του router(την ip πως την βρισκω; ) και μετα βαζω στα πεδια κωδικους και username;
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τσαμπα λεφτα εδωσε η φιλη σου.Την ειχα πατησει και εγω.Aν μπορει να το παει πισω και να παρει τα χρηματα.Δεν πηγαινε στον ΟΤΕ να παρει ενα τετοιο http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/-modems/thomson-tg585-v7-isdn/prodmod_40074359.html.Mπορει να εδινε 25 ευρο παραπανω αλλα θα το εκανε εγκατασταση σε 2 λεπτα και θα το ειχε για χρονια.Αν εισαι και συνδρομητης ΟΤΕ εχεις και εκπτωση. καλυτερα να το παρεις απο αλλου για να μην ειναι κλειδωμενο με Ote Και που εχουν και ρυθμισεις για Iptv και το λογοτυπο τους πανω και μια θυρα stb Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Θα την ρωτησω να δω ποτε το αγορασε και θα της πω αν θελει να το επιστρεψει για καποιο αλλο. Οταν λες οτι προϋποθετει την υπαρξη ενος adsl router; To συνδεει με ενα αλλο ; αν καποιος παρει access point τοτε το συνδδεει υποχρεωτικα με εναν adsl router. Πω ελεος , ειμαι χαζος οκ=ΡΑν της παω αυτο,το κανω plug,τρεχει κανονικα,μπενω ρυθμισεις του router(την ip πως την βρισκω; ) και μετα βαζω στα πεδια κωδικους και username; την Ip στο manual η απο msdos παραθυρο γραφεις Ipconfig και βλεπεις το default gateway προεπιλεγμενη πυλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.