Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό...e-shop...εγγύηση (μην γελάτε)

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sadako, μη παραξενευτείς αν σε πάρουν τηλέφωνο και σου πουν πως το τροφοδοτικό δεν έχει πρόβλημα, γιατί υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα όντως να μην έχει.

Όταν συνδέεις το psu στην πρίζα, στιγμιαία τραβάει όλη την ισχύ που είναι ικανό να τραβήξει.

Η ασφάλειά σου (πιθανόν μικρή) δε αντέχει και πέφτει.

Το πάθαινα παλιότερα κι εγώ στην πρίζα του δωματίου μου.

Με την ~τρίτη προσπάθεια να κρατήσω την ασφάλεια σηκωμένη, έμενε, και δούλευε κανονικά μέχρι να ξαναβγεί για κάποιο λόγο από την πρίζα.

Κακώς δε το δοκίμασες σε κάποια άλλη πρίζα του σπιτιού πριν το πας πίσω.

Αυτό με τον διακόπτη on/οff περίεργο μου ακούγεται πάντως.

Δημοσ.
έτσι έτσι.. +1000 !!! :-D:-D

Καλά και εμένα έτσι μου είπαν όταν πήγα καμένο ENERMAX. Αλλά είχαν σκάσει οι πυκνωτές του (κομμάτια μάζεψα μέσα από το κουτί).

Δημοσ.
Καλά και εμένα έτσι μου είπαν όταν πήγα καμένο ENERMAX. Αλλά είχαν σκάσει οι πυκνωτές του (κομμάτια μάζεψα μέσα από το κουτί).

δυστυχώς όμως με ένα απλό google θα δείς οτι τα enermax έχουν μεγάλες πιθανότητες βλάβης.. απορώ πώς έχουν κάνει τέτοιο όνομα ... ? τέλος πάντων εγώ χαίρομαι για το τροφοδοτικό που διάλεξα στην τελική ;)

Δημοσ.

Κάνεις λάθος. :-)

Εξαρτάται απ' το μοντέλο. Τα liberty δεν είχαν βγει και τα καλύτερα και πιθανόν τέτοια σειρά να ήταν και του filarhou, τα Pro και Modu όμως έχουν βγει άριστα και σκυλιά. ;)

Δημοσ.

Αμα δεν εχεις σοβαρά προβλήματα με το ρεύμα εξίσου καλά είναι και τα TT και τα CM και τα AXP.

Απορρώ με την όρεξη μερικών να δίνουν premium (τζάμπα λεφτά) για 500άρια enermax και corsair τα οποία τα βρίσκεις τη μια 55 ευρό σε ενα κατάστημα και μετά απο κάποιους μήνες να μην πω βδομάδες τα εχουν 90-100 για απροσδιόριστους λόγους...

ΚΑι το λέω γιατί είμαι κάτοχος enermax απο εποχής που ηταν κάτι σαν noname τα ενλόγο psu,

Θυμάμε τo συγκερκριμένο psu που εχω ερχόταν μαζί με το midi κουτί της enermax γύρω στα 35-40 πρίν 4 χρόνια...

Τώρα τι έγινε ξάφνου και η enermax έγινε εταιρεία ποιότητας...

Η corsair επίσης μια μέτρια εταιρεία στις μνήμες ραμ με μετριότατα ετοιματζίδικα watercoolers χαμηλού κόστους εχει γίνει τελευταία πρώτη μούρη και βαράει στα αυτιά.

Δημοσ.
Sadako, μη παραξενευτείς αν σε πάρουν τηλέφωνο και σου πουν πως το τροφοδοτικό δεν έχει πρόβλημα, γιατί υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα όντως να μην έχει.

Όταν συνδέεις το psu στην πρίζα, στιγμιαία τραβάει όλη την ισχύ που είναι ικανό να τραβήξει.

Η ασφάλειά σου (πιθανόν μικρή) δε αντέχει και πέφτει.

Το πάθαινα παλιότερα κι εγώ στην πρίζα του δωματίου μου.

Με την ~τρίτη προσπάθεια να κρατήσω την ασφάλεια σηκωμένη, έμενε, και δούλευε κανονικά μέχρι να ξαναβγεί για κάποιο λόγο από την πρίζα.

Κακώς δε το δοκίμασες σε κάποια άλλη πρίζα του σπιτιού πριν το πας πίσω.

Αυτό με τον διακόπτη on/οff περίεργο μου ακούγεται πάντως.

Σε άλλη πρίζα δεν το δοκίμασα είναι η αλήθεια, αλλά από την 3η φορά, δεν έριχνε πια την ασφάλεια.. Απλά δεν ανταποκρινόταν καθόλου..

Δημοσ.
Κάνεις λάθος. :-)

Εξαρτάται απ' το μοντέλο. Τα liberty δεν είχαν βγει και τα καλύτερα και πιθανόν τέτοια σειρά να ήταν και του filarhou, τα Pro και Modu όμως έχουν βγει άριστα και σκυλιά. ;)

δεν έχω εμπειριά απλώς με μια ματιά που έριξα τις μέρες που ήταν να πάρω είδα πολλά παράπονα.. λογικά θα ήταν για τα μοντέλα που λες.. ! :-)

Δημοσ.
Αμα δεν εχεις σοβαρά προβλήματα με το ρεύμα εξίσου καλά είναι και τα TT και τα CM και τα AXP.

Απορρώ με την όρεξη μερικών να δίνουν premium (τζάμπα λεφτά) για 500άρια enermax και corsair τα οποία τα βρίσκεις τη μια 55 ευρό σε ενα κατάστημα και μετά απο κάποιους μήνες να μην πω βδομάδες τα εχουν 90-100 για απροσδιόριστους λόγους...

ΚΑι το λέω γιατί είμαι κάτοχος enermax απο εποχής που ηταν κάτι σαν noname τα ενλόγο psu,

Θυμάμε τo συγκερκριμένο psu που εχω ερχόταν μαζί με το midi κουτί της enermax γύρω στα 35-40 πρίν 4 χρόνια...

Τώρα τι έγινε ξάφνου και η enermax έγινε εταιρεία ποιότητας...

Η corsair επίσης μια μέτρια εταιρεία στις μνήμες ραμ με μετριότατα ετοιματζίδικα watercoolers χαμηλού κόστους εχει γίνει τελευταία πρώτη μούρη και βαράει στα αυτιά.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι γράφει η ταμπέλα σε ένα τροφοδοτικό αλλά η προέλευση του. Τα τροφοδοτικά της Corsair τα φτιάχνει η Seasonic γι' αυτό και θεωρούνται και είναι πράγματι ποιοτικά.

Αλλά πράγματι τα corsair και τα enermax τον τελευταίο καιρό έχουν υπερβολικά υψηλές τιμές.

Αλλά και η Coolermaster που αναφέρεις δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνή ούτε και η ΤΤ.

Η OCZ έχει καλό value for money και η thermaltake στα πιο πολλά watt. Τα φθηνά thermaltake (TR) είναι κάτω του μετρίου.

Δημοσ.

Και η corsair έχει γίνει απ' τις καλύτερες γιατί τα μισά τροφοδοτικά της τα κατασκευάζει η Seasonic.

Δημοσ.

Την PC Power & Cooling, που ήταν μία απ' τις καλύτερες εταιρίες, την αγόρασε η OCZ, οπότε έχει γειά.

Δημοσ.
Και η corsair έχει γίνει απ' τις καλύτερες γιατί τα μισά τροφοδοτικά της τα κατασκευάζει η Seasonic.

Kαι τα άλλα μισά η CWT, αρκετά ποιοτική αν όχι εξ'ίσου.

Δημοσ.

Επανέρχομαι για να ενημερώσω απλά τα υπόλοιπα μέλη πως σήμερα παρέλαβα το νέο μου τροφοδοτικό, καινούριο, σφραγιστό και απ'όλα..

Δεν ξέρω αν προσπαθούν να αλλάξουν σιγά-σιγά την φήμη τους στον συγκεκριμένο τομέα, αν έχει να κάνει με το εκάστοτε e-shop point (κάπου είχε πάρει το μάτι μου και κάτι τέτοιο) ή απλά στάθηκα τυχερός. Πάντως εγώ δεν μπήκα (ακόμα) στο "δίκτυο" δυσαρεστημένων πελατων του e-shop..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...