jimmy007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλησπερα! εχω τα windows 7 x64 και πηγα να κανω φορματ,λοιπον την ωρα που εκανε την εγκατασταση των windows εκλεισα την οθονη και πηγα να δω ενα εργο!μετα απο μιση ωρα περιπου πηγα να ανοιξω την οθόνη να δω πως παει η εγκατασταση και την ανοιγω και η οθονη δεν εδειχνε τιποτα (σαν να ηταν ο υπολογιστής σε αναμονή) κουνησα το ποντικι , πατησα πληκτρα και δεν εκανε τιποτα.Ε τι να κανω και εγω παταω ριζετ και παλι δεν εκανε τιποτα τα ανεμιστηρακια δουλευαν κανονικα!Τον εσβησα απο την πριζα παω να τον ανοιξω παλι τα ιδια μαυρη οθονη ουτε μπιπ εκανε ουτε τιποτα αλλα οι ανεμιστηρες δουλεύαν κανονικά! Να πω οτι δεν ειχα πειραξει τιποτα στο hardware πιο πριν! Το hardware το βλεπετε απο κάτω! Τι εχει γίνει ξέρει κανεις? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
demosdem Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εαν δεν κάνει μπιπ ( ενώ πριν έκανε ) τότε κάτι δεν πάει καλά. Βγάλτον λίγο από το ρεύμα μήπως .... Μετά θα πρέπει να βγάλεις τα πάντα από πάνω και να τον ανάψεις χωρίς μνήμες, χωρίς κάρτα οθόνης, και δίσκους μέχρι να δεις τι φταίει.
jimmy007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Εαν δεν κάνει μπιπ ( ενώ πριν έκανε ) τότε κάτι δεν πάει καλά. Βγάλτον λίγο από το ρεύμα μήπως .... Μετά θα πρέπει να βγάλεις τα πάντα από πάνω και να τον ανάψεις χωρίς μνήμες, χωρίς κάρτα οθόνης, και δίσκους μέχρι να δεις τι φταίει. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Με κάποιο τρόπο είχαν λασκάρει οι βιδες απο την βάση της ψύκτρας του επεξεργαστή! Τις βίδωσα και ολα οκ!
jimmy007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ για την βοήθεια!Με κάποιο τρόπο είχαν λασκάρει οι βιδες απο την βάση της ψύκτρας του επεξεργαστή! Τις βίδωσα και ολα οκ! Παιδια απο εκεινη την μερα που βίδωσα τις βίδες δούλευε ο υπολογιστης ρολόι. Σήμερα το μεσημερι εκανε παλι τα ιδια,έσφηξα και εγω τις βίδες παλι και δούλεψε.Έπαιξα ενα παιχνίδι (το GTA IV) για περιπου 1μιση ωρες και οταν εκλεισα το παιχνιδι κοιταξα απο περιεργια τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη με το CPUID,και εδειχνε 45 βαθμους. Έκλεισα τον υπολογιστη κανονικα,τώρα πήγα να τον ανοιξω και κανει πάλι τα ιδια. Να πω οτι οταν παω να σφύξω τις βίδες δεν ειναι λασκαρισμένες καθόλου αλλο που εγω τις σφύγκω πιο πολυ και δουλεύει!! θερμοαγωγιμη πάστα εχω αυτή Μήπως θέλει καινουργια πάστα?? Τι γινεται ρε παιδια? Γιατι συνεχεια πρεπει να σφύγκω τις βίδες??
jimmy007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Παιδια απο εκεινη την μερα που βίδωσα τις βίδες δούλευε ο υπολογιστης ρολόι.Σήμερα το μεσημερι εκανε παλι τα ιδια,έσφηξα και εγω τις βίδες παλι και δούλεψε.Έπαιξα ενα παιχνίδι (το GTA IV) για περιπου 1μιση ωρες και οταν εκλεισα το παιχνιδι κοιταξα απο περιεργια τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη με το CPUID,και εδειχνε 45 βαθμους. Έκλεισα τον υπολογιστη κανονικα,τώρα πήγα να τον ανοιξω και κανει πάλι τα ιδια. Να πω οτι οταν παω να σφύξω τις βίδες δεν ειναι λασκαρισμένες καθόλου αλλο που εγω τις σφύγκω πιο πολυ και δουλεύει!! θερμοαγωγιμη πάστα εχω αυτή Μήπως θέλει καινουργια πάστα?? Τι γινεται ρε παιδια? Γιατι συνεχεια πρεπει να σφύγκω τις βίδες?? Ρε παιδιά δεν ξέρει κανεις κατι?? Μήπως γινεται να μεταφερθεί το θέμα στο hardware,και αν ναι πως???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.