vag3d Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Επειδή όμως και ένα μεγάλο ποσοστό των φίλων και γνωστών χρησιμοποιεί αποκλειστικά MSN και κάποιοι από αυτούς μένουν εξωτερικό, καλό θα είναι να μπορούμε να κάνουμε πλήρες videoconferencing. Και δυστυχώς, μέχρι στιγμής, ούτε το Adium, ούτε το aMSN ούτε άλλος client το κάνει. Από δική μου εμπειρία, έχω την αίσθηση οτι οι περισσότεροι φίλοι στο εξωτερικό χρησιμοποιούν Skype η Yahoo...!!! Όχι τόσο MSN. Πάντως η καθυστέρηση αυτού του MSN Client για τους Mac, σίγουρα μόνο θετική ανταπόκριση δεν θα έχει...!!! Επίσης αν είναι όντως τόσο κακογραμμένος και "αργός", σιγά μην "υποβαθμίσω" εγώ το πολυ-αγαπημένο μου OSX μου για να τον εγκαταστήσω... Skype και ξερό ψωμί μέχρι να βγεί κάτι νέο και πιό συναρπαστικό ίσως στο μέλλον...χιχι (άλλωστε είναι γνωστό στους παλιότερους οτι η μόδα με το Chat είχε την εξής ροή: IRC --> ICQ (Jabber), MSN --> Skype (και κάπου ενδιάμεσα το Yahoo και το Google Chat). Ποιός ξέρει πως θα είναι στο μέλλον...!!! Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πάντως είναι η λειτουργία του Chat Client σε όλες τις πλατφόρμες απροβλημάτιστα με βίντεο και ήχο, και μέχρι στιγμής μόνο το Skype το έχει καταφέρει σε κυριλέ επίπεδο αυτό...!!! Άρα Skype Δαγκωτό για το σήμερα...!!!
ixthy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παίδες εγώ όλο skype χρησιμοποιούσα, ακόμα και όταν ήμουν windows user χρόνια τώρα. Το msn το είχα και αυτό, αλλά ποτέ δε μου φάνηκε τόσο χρήσιμο όσο το Skype. Βέβαια το καλύτερο όλων είναι το ichat, ειδικά στη λειτουργία του screen sharing. Αλλά ανοίγω και skype γιατί με αυτό μπορώ να κάνω και τηλεφωνήματα αν χρειαστεί, ενώ με το ichat δε νομίζω να γίνεται αυτό.
dreamdok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 το έβαλα αλλά δεν μπαίνει με τίποτα ..δεν είμαι λέει συνδεδεμένος στο ίντερνετ !! το adium είναι μια βλακεία-άσε που είναι hacked- μια μεσοβέζικη λύση από την στιγμή που δεν έχουμε full MSN Live
StefxOup Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Έχω μια απορία(αρκετά off topic βέβαια...) Το aMSN στο Mac OSX δεν υποστηρίζει video;;;
gtctsiamp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ ότι το skype είναι κορυφή (με το ichat δεν έχω ακόμη πολυασχοληθεί) αλλά και αυτό θέλει μια καλή αναβάθμιση. Γενικά είναι εκνευριστικό προγράμμα που είναι και σε Win και σε Mac να είναι πιο ωραίo σε win. Δεν βρίσκω και λόγο να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
vag3d Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Με το Skype έχω και Screen Sharing και Video και μόνο Sound και File Sharing. Comple δηλαδή και μάλιστα απροβλημάτιστα μεταξύ Mac + Windows+Linux. Οπότε για ποιό λόγο να εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε MSN (και μάλιστα εμείς οι Mac Users που δεν έχουμε ούτε καν καλή υποστήριξη από την Microsoft)? Εμένα όσοι φίλοι είχαν MSN πάντως, το γυρνάνε σιγά-σιγά στο Skype... Πιστεύω οτι ο κόσμος θα αλλάξει συνήθειες σιγά-σιγά...!!! Ελπίζω τουλάχιστον η τελική έκδοση του MSN για Mac να έχει βελτιώσεις ουσιαστικές και να αξίζει να το βάλουμε...
_filippos_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Εμένα όσοι φίλοι είχαν MSN πάντως, το γυρνάνε σιγά-σιγά στο Skype... Πιστεύω οτι ο κόσμος θα αλλάξει συνήθειες σιγά-σιγά...!!! Δυστυχώς ακόμα ο κόσμος στην Ελλάδα χρησιμοποιεί msn. Εξακολουθεί να είναι ο νο1 messenger
tsaki191 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ας ελπίσουμε το adium να υποστηρίζει βίντεο σύντομα για να γίνει το Νο1. Η τελική έκδοση του messenger για mac πιστεύω θα Αργησει αρκετά όπως πάντα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
gtctsiamp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μπορεί η τελική έκδοση να κυκλοφορήσει μαζί με το Office 2011.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Εμενα το messenger 8 δεν μου μπαινει λεει κατι για συνδεση και βλακιες! Επειδη με το Adium δεν μπορω να δω αν εχω νεο μηνυμα και πρεπει ολη την ωρα να κοιτω την σελιδα του μεσσενγερ στο ιντερνετ γα να δω αν εχω καποιο μηνυμα τι μπορω να κανω? Στο mail ποιες ειναι οι ρυθμισεις για τον λογαριασμο μου ********@windowslive.com Τελικα το βρηκα και το γραφω ποιο κατω γιατι μπορει και αλλος να το θελει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αν καποιος θελει απλα να βλεπει αν εχει μηνυματα στο messenger χωρις να κοιταει ολη την ωρα την σελιδα το live υπαρχει αυτο για να κανουμε τις ρυθμισεις στο mail του mac. 1. Start Mail 2. Go to Mail » Preferences, and click on Accounts. 3. Click on the plus button (lower left) to add a new account. 4. Type must say POP, and give the account a description. 5. You must fill in the following information correctly or the account will not work: * Incoming Mail Server: pop3.live.com * Username: Your Hotmail address (with @hotmail.com, @live.nl or any other @live or @hotmail extension included) * Password: Your Hotmail password 6. Click on Continue 7. Set the Outgoing Server to smtp.live.com, then click Continue, and click Continue again.
panos2000gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γενικά είναι εκνευριστικό προγράμμα που είναι και σε Win και σε Mac να είναι πιο ωραίo σε win. Δεν βρίσκω και λόγο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο από την Microsoft. Αυτόματα και υποσυνείδητα σε βάζει σε μια διαδικασία σύγκρισης με τα Windows προς όφελος της φυσικά.
Cygnus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Το ίδιο κάνει και η Apple με το iTunes σε Mac και Windows
fastmanakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Που να προλαβω να ξαπλωσω απο τις 26/2/2010 ειμαι μπαμπας!Ο χρήστης LLLEFTERIS δεν είναι συνδεδεμένος Αναφορά Απάντηση με Παράθεση Το παιδί σου έχει ίδια μέρα γενέθλια με μένα.Είναι ακριβώς 20 χρόνια μικρότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα