Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop IBM Z61T

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τους παντες!!!Ενας φιλος και συνεργατης μου θελει να βρει ενα μεταχειρισμενο IBM Z61T. Οχι lenovo μιας και εχει τρελα μονο με ibm...Στο ebay παιζουν λιγα πραγματα και οι δασμοι και τα μεταφορικα απο Αμερικη διπλασιαζουν την αξια του...

Μηπως ξερετε μαγαζια πανελλαδικα που θα μπορουσα να το ψαξω το θεμα? Ειναι δυσκολο να βρεθει ενα τετοιο λαπτοπ αλλα θα θελα να το προσπαθησω...

Δεν εχω προβλημα και απο εξωτερικο και ειδικα απο Ευρωπη που θα βγει και οικονομικο σχετικα...Ευχαριστω:)

Δημοσ.
Χαιρετω τους παντες!!!Ενας φιλος και συνεργατης μου θελει να βρει ενα μεταχειρισμενο IBM Z61T. Οχι lenovo μιας και εχει τρελα μονο με ibm...Στο

Οι σειρές Ζ,Τ και μερικές ακόμη των Thinkpad είτε γράφουν IBM είτε Lenovo είναι ένα και το αυτό. Κατασκευάζονται από συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής και δεν έχει καμια σχέση με τα υπόλοιπα lenovo. Πάντως πολύ φοβάμαι ότι θα δυσκολευτείς αρκετά να το βρεις στην Ελλάδα λόγω απαγορευτικών τιμών που είχαν ως καινούργια.

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι παλιό και κοιτώντας και τα specifications δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτό. Επίσης θα πρέπει να επενδύσεις σε μπαταρία που ανεβάζει το κόστος.

Βάλε αγγελίες σε εφημερίδες, μήπως βρεις κάποιον να το πουλά.

Στο ebay.co.uk πουλιέται 225 στερλίνες αλλά επικοινώνησε με πωλητη αν στο στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

Το κοιταξα απο ebay.Στελνει ενας αλλα με δασμους και μεταφορικα παει στα 400 ευρω...ελεγα κατι απο Ευρωπη αλλα δεν βρηκα..Το λαπτοπ ειναι οντως παλιο αλλα δεν αλλαζει γνωμη...οσο για το λογοτυπο η ibm η τιποτα...;)

Δημοσ.

Το έχω πει και αλλού (με ίδιο νόημα)

συλλεκτικό, σε καλή κατάσταση και φθηνό ... δε γίνεται.

Θέλει μόνο το z61t; Άλλο thinkpad δεν του κάνει;

Δημοσ.

Μονο αυτο...και ειδικα και αν ειναι μαυρο-ασημι...με λιγα λογια θελει τα παντα και δυσκολο να βρει αυτο που ψαχνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...