Sapounos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά.. έχω αυτό το λάπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906343&u=FUJITSU-AMILO-SA3650-+-GRAPHICS-BOOSTER Δεν τον είχα αγοράσει απο το e-shop γιατί είχε εξαντληθει την ημέρα που πήγα να τον παραγγείλω και τον πείρα από άλλο μαγαζί. θέλω να του αναβαθμίσω RAM και CPU και να του παω τη RAM στα 8gb και την CPU να βάλω την καλύτερη δυνατή που μπορεί να πάρει.. Μπορώ να του την κάνω αυτή την αναβάθμιση έστω και μόνο στον επεξεργαστή αν δεν γινεται στην RAM?? Κάνει το e-shop τέτοια πράγματα? Αν όχι ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που να τα κάνει αυτα?
necromancer_t Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν δεις π.χ. στο πλαίσιο έχει επεξεργαστές για λαπτοπ αλλά μόνο intel. Ακόμα και να είχες μητρική για intel, αν ήθελες να βάλεις κάποιον επεξεργαστή που θα σου έδειχνε διαφορά, θα έπρεπε να πληρώσεις πάρα πολλά λεφτά. Τα 4gb μνήμη ραμ είναι υπέρ αρκετά ακόμα και για video encoding, οπότε οτιδήποτε παραπάνω σου είναι άχρηστο. Εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις το σύστημά σου όπως έχει, να μην πετάξεις στην κυριολεξία ούτε ένα ευρώ και όταν δεν θα σε καλύπτει ή να προχωρήσεις σε αγορά καινούριου συστήματος ή να φτιάξεις και να χρησιμοποιείς έναν σταθερό υπολογιστή ως κύριο μηχάνημά σου!
pano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν δεις π.χ. στο πλαίσιο έχει επεξεργαστές για λαπτοπ αλλά μόνο intel. Ακόμα και να είχες μητρική για intel, αν ήθελες να βάλεις κάποιον επεξεργαστή που θα σου έδειχνε διαφορά, θα έπρεπε να πληρώσεις πάρα πολλά λεφτά.Τα 4gb μνήμη ραμ είναι υπέρ αρκετά ακόμα και για video encoding, οπότε οτιδήποτε παραπάνω σου είναι άχρηστο. Εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις το σύστημά σου όπως έχει, να μην πετάξεις στην κυριολεξία ούτε ένα ευρώ και όταν δεν θα σε καλύπτει ή να προχωρήσεις σε αγορά καινούριου συστήματος ή να φτιάξεις και να χρησιμοποιείς έναν σταθερό υπολογιστή ως κύριο μηχάνημά σου! +100000000000000
dimitrisak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αν δεις π.χ. στο πλαίσιο έχει επεξεργαστές για λαπτοπ αλλά μόνο intel. Ακόμα και να είχες μητρική για intel, αν ήθελες να βάλεις κάποιον επεξεργαστή που θα σου έδειχνε διαφορά, θα έπρεπε να πληρώσεις πάρα πολλά λεφτά.Τα 4gb μνήμη ραμ είναι υπέρ αρκετά ακόμα και για video encoding, οπότε οτιδήποτε παραπάνω σου είναι άχρηστο. Εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις το σύστημά σου όπως έχει, να μην πετάξεις στην κυριολεξία ούτε ένα ευρώ και όταν δεν θα σε καλύπτει ή να προχωρήσεις σε αγορά καινούριου συστήματος ή να φτιάξεις και να χρησιμοποιείς έναν σταθερό υπολογιστή ως κύριο μηχάνημά σου! +1000000000000000:-) σωστα τα λεει....
Sapounos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ενταξει με πεισατε! χεχεχεεχ!! ευαχαριστω παιδες
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Η μοναδική αναβάθμιση που αξίζει να κανείς κ θα δεις κ θεαματική βελτίωση είναι να αλλάξεις σκληρό κ να βάλεις ένα δίσκο ssd Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Sapounos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 και θα δουλευει ετσι και πιο γρήγορα? γιατί όταν παίζω τις full hd στην τηλεόραση μεσω λαπτοπ κολάνε λίγο και θέλω να το μειώσω τελείως αυτό.
p_under Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 offtopic αλλα δεν κρατηθηκα "GRAPHICS BOOSTER Μια από τις πρώτες εξωτερικές λύσεις γραφικών στην παγκόσμια αγορά για κορυφαίο gaming και 3D απολαύσεις. Μόνο με το μέγεθος μιας μικρής αριθμομηχανής μπορεί να συγκριθεί το AMILO GraphicBooster που ενισχύει το ultra portable AMILO Noteboook σας με 470% περισσότερη ισχύ γραφικών, χάρη στην εξωτερική κάρτα γραφικών του. Μεταμορφώστε το AMILO Notebook SA3650-L στην απόλυτη παιχνιδομηχανή με το GRAPHICS BOOSTER της FUJITSU-SIEMENS. Απολαύστε υψηλή ακρίβεια, καλύτερο φωτισμό, ενισχυμένα ρεαλιστικά εφέ, αλλά και υψηλής ποιότητας εικόνες σε Full HD ανάλυση, χάρη στην επόμενης γενιάς τεχνολογία γραφικών που διαθέτει." γεια σου ρε estop .
basilis5 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 και θα δουλευει ετσι και πιο γρήγορα? γιατί όταν παίζω τις full hd στην τηλεόραση μεσω λαπτοπ κολάνε λίγο και θέλω να το μειώσω τελείως αυτό. στο κομματι αυτο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει καθως ειναι θεμα επεξεργαστη αν δεν κανω λαθος. βεβαια σε αργους mini pci express ssd που φορανε καποια netbook εχω δει πως προκαλει καθυστερησεις σε hd υλικο αλλα δεν ξερβ για ταινιες hd παντως σε καθημερινη χρηση βλεπεις διαφορες
Sapounos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 offtopic αλλα δεν κρατηθηκα "GRAPHICS BOOSTER Μια από τις πρώτες εξωτερικές λύσεις γραφικών στην παγκόσμια αγορά για κορυφαίο gaming και 3D απολαύσεις. Μόνο με το μέγεθος μιας μικρής αριθμομηχανής μπορεί να συγκριθεί το AMILO GraphicBooster που ενισχύει το ultra portable AMILO Noteboook σας με 470% περισσότερη ισχύ γραφικών, χάρη στην εξωτερική κάρτα γραφικών του. Μεταμορφώστε το AMILO Notebook SA3650-L στην απόλυτη παιχνιδομηχανή με το GRAPHICS BOOSTER της FUJITSU-SIEMENS. Απολαύστε υψηλή ακρίβεια, καλύτερο φωτισμό, ενισχυμένα ρεαλιστικά εφέ, αλλά και υψηλής ποιότητας εικόνες σε Full HD ανάλυση, χάρη στην επόμενης γενιάς τεχνολογία γραφικών που διαθέτει." γεια σου ρε estop . τί εννοείς??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.