Προς το περιεχόμενο

Άσπρη Οθόνη 3GS..

gatoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχθές το βράδυ έβαλα να φορτίζει το iphone κλειστό(όλα καλά μέχρι εδώ).το πρωί που σηκώθηκα και πήγα να το ανοίξω μου έγινε η οθόνη λευκή...με ζώσανε τα φίδια...uhuhhuhuhu

και δεν έκλεινε κιόλας!πάτησα το off και το στρογγυλό κουμπί για 15 δευτερόλεπτα και έκλεισε. Στην συνέχεια το άνοιξα και λειτουργούσε κανονικά(το έκλεινα και το άνοιξα 3-4 φορές και δεν το παρουσίασε πάλι.).τι μπορεί να φταίει?? σας έχει ξανά τύχει?

συγνώμη αν ρωτάω μπαρούφες αλλά είναι 3 μέρα :-)

Δημοσ.
Καλησπέρα, εχθές το βράδυ έβαλα να φορτίζει το iphone κλειστό(όλα καλά μέχρι εδώ).το πρωί που σηκώθηκα και πήγα να το ανοίξω μου έγινε η οθόνη λευκή...με ζώσανε τα φίδια...uhuhhuhuhu

και δεν έκλεινε κιόλας!πάτησα το off και το στρογγυλό κουμπί για 15 δευτερόλεπτα και έκλεισε. Στην συνέχεια το άνοιξα και λειτουργούσε κανονικά(το έκλεινα και το άνοιξα 3-4 φορές και δεν το παρουσίασε πάλι.).τι μπορεί να φταίει?? σας έχει ξανά τύχει?

συγνώμη αν ρωτάω μπαρούφες αλλά είναι 3 μέρα :-)

έχω το 3g 2 χρόνια άσπρη οθόνη δεν είχα ποτέ.. να μου κολλήσει ναι 1-2 φορές κ να φάει restart αλλά όχι άσπρη οθόνη.. μήπως να έγινε τπτ με το ρεύμα ? εννοείς είναι 3η μέρα που το έχεις..? γενικότερα να ξέρεις ότι φορτίζει μέσα σε ελάχιστο χρόνο οπότε μην το αφήνεις όλο το βράδυ στο ρεύμα.. όχι τπτ άλλο μη γίνει κ τπτ με τη δεη κ το κλαις..εκτός αν το έχεις κ πάνω σε καλώδιο ασφαλείας.. στο google έψαξες να δεις μήπως κανείς είχε κάτι παρόμοιο?..

Δημοσ.

έψαξα και δεν βρήκα κάτι,ίσως έφαγε κάνα κόλλημα αλλά και ότι το είχα όλη την νύχτα για φόρτιση.πάντως δεν μου το έχει ξανακάνει από τότε.

ναι φίλε μου 3 μέρα από την αγορά του.

ας ελπίσουμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...