Προς το περιεχόμενο

Νέο κουτί

vavlas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα νέο κουτί,καθώς το thermaltake που έχω τώρα είναι πλαστικούρα,σαβουρό-κατασκευή,το tool free είναι άχρηστο,τρίζει,βουίζει,τα expansion slots είναι μια χρήσης,και γενικά κακή κατασκευσή.

Θα ήθελα να είναι οσο γίνεται:

Αθόρυβο

Το pc θα βρίσκεται στο δωμάτιο που κοιμάμαι και θα δουλεύει 24/7,και ο θόρυβος με ενοχλεί αφάνταστα.

Επίσης θα ήταν καλύτερα αν δεν έχει leds,neon,αεροτομές,χρώματα και αρώματα.

Στιβαρό.

Θα ήθελα να είναι καλά κατασκευασμένο,και όχι σε λίγους μήνες να αρχίσει να μουγκρίζει.

Γενικά ψάχνω για ένα λιτό κουτί όσο γίνεται καλά κατασκευασμένο και αθόρυβο.

E-shop κατα προτίμηση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-7FN-Aluminum-Black-Case-PC-7FN.htm

Νομίζω είναι ακριβώς αυτό που θες.

Αν σε ενοχλούν τα led μπροστά (δεν είναι ιδιαίτερα έντονα) μπορείς να τα ξυλώσεις.

(εγώ τα έχω σπάσει βασικά :P).

Από θόρυβο πως πάει;

---------- Προσθήκη στις 20:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:20 ----------

Ποπο μόνο στο πλαίσιο το έχουν;

Δεν ψωνίζω απο πλαίσιο.

:fear:

Δημοσ.
Από θόρυβο πως πάει;

---------- Προσθήκη στις 20:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:20 ----------

Ποπο μόνο στο πλαίσιο το έχουν;

Δεν ψωνίζω απο πλαίσιο.

:fear:

Εδώ και 1,5 χρόνο που έχω το κουτί του link : http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=214&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62

δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ειδικά σε θέματα στιβαρότητας/ποιότητας.

(σημ.: έχω αφαιρέσει τον πλαινό ανεμιστήρα και έχω βάλει πλέξιγκλας.)

Με τον θόρυβο, (αν έχεις πολύ ευαίσθητα αυτιά . . .) ίσως αντιμετωπίσεις ένα μικρό θέμα με τους ανεμιστήρες της Lian Li, μετά από το διάστημα που σου προανέφερα.

Σε μένα συγκεκριμένα, ακούγεται ένας ελαφρύς θόρυβος από τους ανεμιστήρες, ο οποίος μάλλον προέρχεται από την έδρασή τους.

Με την αλλαγή τους, θα εξαλειφθεί το πρόβλημα.

Αν σε βολεύει το μέγεθός του, τότε νομίζω πως είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Δημοσ.

Για μένα που με ενδιαφέρουν τα silent pc's, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τα εξής:

κλασσικά το cοολερμαστερ cosmos το 1ο (rc1000), το απλό, το αθόρυβο (full case)

το antec p183 {και το προηγούμενο p182 (extended ), όπως και το mini.}

Τουλάχιστον το p183 το φέρνει κατα καιρούς το e-shop, προς το παρόν φαίνεται εξαντλημένο, αλλά θα ξαναφέρει.

Ρίξε ένα βλέφαρο, διάβασε reviews, δες και από κοντά το lian-li (αν και δεν μπορείς να κρίνεις το θόρυβο σε μαγαζί) και καλές αγορές.

Αυτά που σου γράφω είναι highly recommended για ησυχα pc-ιά :-)

Δημοσ.

Παιδιά όχι ξεφεύγει πολύ το κόστος και δεν έχω κάνα high end σύστημα με dual video cards και 10 δίσκους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...