Προς το περιεχόμενο

Αγαπημενο προιον σε ψιλικα...

i'mfabulous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορα βρηκα κατι φασολακια σαν το Bertie Bott's every flavor beans (απo harry potter) τα λεγανε Jelly Belly! Επισης θα ηθελα να ειχαν ολοι παγωτα Ben & Jerry's!!!!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να έχεις εισιτήρια πάντα.Δεν ξέρεις τι σπαστικό είναι που δεν μπορώ να βρώ στο ψιλικατζιδικο που είναι 50 μέτρα απο το σπίτι και αναγκάζομαι να τρέχω μέχρι την πλατεία, που είναι μακριά απο τη στάση που με βολεύει.

Δημοσ.

οπωσδήποτε εισητήρια (τα οποία να είσαι σίγουρος οτι αν πέσει σύρμα οτι έχεις ζήτημα μιας εβδομάδας να σου φύγουν , ειδικά αν είσαι δίπλα/κοντά σε στάση) (ειδικά τώρα που εδώ με τον ΟΑΣΘ δεν συμφέρει να κόβεις απο το μηχάνημα γιατί τα έχουν 0,10 ευρώ ακριβότερα και όλοι αγοράζουν 5δες και 10δες απο τα περίπτερα)

σοκολάτες (μιλκα φράουλα και γενικά μιλκοειδή)

προφυλακτικά

μπύρες εκτώς απο Αμστελ και Heineken ( τις οποίες είναι ντροπή να χαρακτηρίζεις "μπύρες" )

και ΚΥΡΙΩΣ

κρύο τσάϊ αλλα για κάποιον μημένογα λόγο όλο και περισσότερα περίπτερα-ψιλικατζίδικα φέρνουν τον εμετό το NESTEA και οχι το ICE TEA !!!!

Δημοσ.

Ε όχι και εμετός το NESTEA ρε φίλε! Φρούτα του δάσους και τα μυαλά στα κάγκελα !

Ε και βασικά καπότες,εισιτήρια,σοκολατοειδή, καμιά καλή μπύρα και μμμμ α ναι! Lays Αλάτι Ξύδι :wub: :wub: :wub:

Δημοσ.

Ε όχι και εμετός το NESTEA ρε φίλε! Φρούτα του δάσους και τα μυαλά στα κάγκελα !

Ε και βασικά καπότες,εισιτήρια,σοκολατοειδή, καμιά καλή μπύρα και μμμμ α ναι! Lays Αλάτι Ξύδι :wub: :wub: :wub:

με οτιδηποτε αλκοολουχο .

Δημοσ.

ρε φίλε , το nestea λεμόνι (επειδή μόνο λεμόνι παίρνω) σκέτο νερό το βρίσκω

E καλά, το nestea γενικά δεν πίνεται, λίπτον μόνο.

Κατά τ'άλλα, ΤΣΙΓΑΡΑ, coke zero και τα σκωτσέζικα μπισκότα που έχει το ψιλικατζίδικο στη γειτονιά μου.

Δημοσ.

ασπιρίνες, καμμία λάμπα και βασικα αν χρησιμοποιούνται ακόμα: ασφάλειες (μιλάμε για πολλά βράδια στο σκοτάδι....)

Δημοσ.

νομίζω και με τις εφημερίδες δεν έχουν μεγάλο κέρδος, αλλά όλοι θέλουν να φέρουν γιατί κάτι τέτοια "τραβάνε" κόσμο

Αλλά για να φέρεις εφημερίδες-περιοδικά πρέπει να πληρείς κάποιες προδιαγραφές

όπως το πόσα αμάξια- πόσος κόσμος περνάει απο εκείνο το σημείο και διάφορα άλλλα..

Δημοσ.

νομίζω και με τις εφημερίδες δεν έχουν μεγάλο κέρδος, αλλά όλοι θέλουν να φέρουν γιατί κάτι τέτοια "τραβάνε" κόσμο

Ναι αλλα τα εισητηρια που μια 200αρα εχει μεγεθος ενος πακετου τσιγαρων, μπορουν να στο ξαφρισουν ακομη και μερα μεσημερι με μια καλη κομπινα, τις εφημεριδες ποιος να στις κλεψει;

Δημοσ.

Ε... εμένα πχ εκεί στο περίπτερο έχει και κάμερα αλλά δεν βάζεις τα εισιτήρια και σε σημείο να πει ο άλλος, έ ας πάρω και κανένα μωρέ! (ανάλογα και το μέρος ε!!! μην παρεξηγηθώ :rolleyes: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...