imperium Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 εγω απο μικρος συλλεκτης και παντα πηγαινα να παρω χαρτακια ποδοσφαιρου τωρα συνεχιζω τη συλλογη μου αγοραζοντας ολοκληρο κουτι απο την εταιρεια
grigoriou Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Mπιμπερο ειναι αυτο? dvds, σοκολατες Μιλκα, ολες τις γευσεις σε πατατακια-γαριδακια, χυμους-μπυρες-και αλλα αλκοολουχα, κρεμα γαλακτος, τσιγαρα, τσιχλες, καρτες κινητής Βλεπω εισαι πολυ της υγιεινης διατροφης ε
green gordon Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ΑΡΑΠΑΚΙ??????? Τι ειπε τωρα ο θεος?Μονο στρατο το ειχα πετυχει αυτο.Τρομερο.
Xaralambos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 +1 για εισιτήρια-paysafe-και ποικιλία σε σοκολατοειδή-πατατάκια
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Louis Vuitton προφυλακτικό πρώτη φορά βλέπω.
greenmachine Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Βλέπω πως πολλοί αναφέρετε τα εισητήρια. Η αλήθεια είναι ότι ολοένα και περισσότεροι περιπτεράδες/ψιλικατζίδες σταματούν να φέρνουν γιατι πολύ απλά πλέον δεν υπάρχει ρευστό. Ποιος θα δώσει 300 € για να πάρει 200 εισητήρια που θα φύγουν κααααποια στιγμή και με πολύ μικρό ποσοστό κέρδους? Αφήστε που υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας..Μια στραβή να γίνει έχεις χάσει πολύ ευκολα μια μικρή περιουσία..Η μόνη λύση είναι να δωθούν στους καταστηματάρχες μηχανήματα εκτύπωσης/έκδοσης εισητηρίων, όπως γίνεται με τις κάρτες κινητης τηλεφωνίας πλεον σε πολλά μαγαζιά
vasioula1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 νομίζω και με τις εφημερίδες δεν έχουν μεγάλο κέρδος, αλλά όλοι θέλουν να φέρουν γιατί κάτι τέτοια "τραβάνε" κόσμο
caution Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μπύρες... σε μπλε νάιλον σακούλα και να αφήνεις πίσω σου το ψυγείο άδειο... αααα η μυρωδιά της επιτυχίας!
greenmachine Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 νομίζω και με τις εφημερίδες δεν έχουν μεγάλο κέρδος, αλλά όλοι θέλουν να φέρουν γιατί κάτι τέτοια "τραβάνε" κόσμο Ναι αλλά στις εφημερίδες, πληρώνεις ό,τι πούλησες, οπότε έχεις το απαραίτητο κεφαλαιο να κινηθείς. Ενώ στα εισητήρια δίνεις ντούκου το ποσό, το προπληρώνεις δηλαδή!
vasioula1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τις δίνεις πίσω αφού σε μία μέρα είναι "μπαγιάτικες" Τα εισιτήρια δεν "λήγουν"
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Και γενικά όλα τα κλασσικά σοκολατοειδή.Σοκοφρέτα ΙΟΝ,boundy,bueno,σοκολάτα αμυγδάλου,break,mars,twix όταν θέλω κάτι από όλα αυτά και δεν έχει το περίπτερο ξενερώνω αφάνταστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.