Προς το περιεχόμενο

Αγαπημενο προιον σε ψιλικα...

i'mfabulous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο μικρος συλλεκτης και παντα πηγαινα να παρω χαρτακια ποδοσφαιρου

τωρα συνεχιζω τη συλλογη μου αγοραζοντας ολοκληρο κουτι απο την εταιρεια

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mπιμπερο ειναι αυτο?

dvds, σοκολατες Μιλκα, ολες τις γευσεις σε πατατακια-γαριδακια, χυμους-μπυρες-και αλλα αλκοολουχα, κρεμα γαλακτος, τσιγαρα, τσιχλες, καρτες κινητής

Βλεπω εισαι πολυ της υγιεινης διατροφης ε:)

Δημοσ.

Βλέπω πως πολλοί αναφέρετε τα εισητήρια. Η αλήθεια είναι ότι ολοένα και περισσότεροι περιπτεράδες/ψιλικατζίδες σταματούν να φέρνουν γιατι πολύ απλά πλέον δεν υπάρχει ρευστό. Ποιος θα δώσει 300 € για να πάρει 200 εισητήρια που θα φύγουν κααααποια στιγμή και με πολύ μικρό ποσοστό κέρδους? Αφήστε που υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας..Μια στραβή να γίνει έχεις χάσει πολύ ευκολα μια μικρή περιουσία..Η μόνη λύση είναι να δωθούν στους καταστηματάρχες μηχανήματα εκτύπωσης/έκδοσης εισητηρίων, όπως γίνεται με τις κάρτες κινητης τηλεφωνίας πλεον σε πολλά μαγαζιά

Δημοσ.

νομίζω και με τις εφημερίδες δεν έχουν μεγάλο κέρδος, αλλά όλοι θέλουν να φέρουν γιατί κάτι τέτοια "τραβάνε" κόσμο

Δημοσ.

Μπύρες... σε μπλε νάιλον σακούλα και να αφήνεις πίσω σου το ψυγείο άδειο... αααα η μυρωδιά της επιτυχίας! :mrgreen:

Δημοσ.

νομίζω και με τις εφημερίδες δεν έχουν μεγάλο κέρδος, αλλά όλοι θέλουν να φέρουν γιατί κάτι τέτοια "τραβάνε" κόσμο

Ναι αλλά στις εφημερίδες, πληρώνεις ό,τι πούλησες, οπότε έχεις το απαραίτητο κεφαλαιο να κινηθείς. Ενώ στα εισητήρια δίνεις ντούκου το ποσό, το προπληρώνεις δηλαδή!

Δημοσ.

toblerone14052.jpg

Και γενικά όλα τα κλασσικά σοκολατοειδή.Σοκοφρέτα ΙΟΝ,boundy,bueno,σοκολάτα αμυγδάλου,break,mars,twix όταν θέλω κάτι από όλα αυτά και δεν έχει το περίπτερο ξενερώνω αφάνταστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...