Προς το περιεχόμενο

Αγαπημενο προιον σε ψιλικα...

i'mfabulous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο ειναι εκεινο το προιον που βρισκεται σπανια σε περιπτερα-ψιλικα-mini market ή ακομα ποιο ειναι εκεινο το προιον που σας εκανε εντυπωση και το λατρεψατε....

δεκτες και οι προτασεις για καινουργια προιοντα!!!:-):-):-D θα με βοηθουσατε πολυ......

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ.. Για μενα το περιπτερο πρεπει να εχει εισιτήρια κι ας ειναι 18 χιλιομετρα απο την επομενη σταση, ειδη πρωτης αναγκης οπως: Ζαχαρουχο Βλαχας(για τις δυσκολες ωρες υπογλυκαιμιας), κρεμα γαλακτος(μα καθε φορα την ξεχναω απο το σουπερμαρκετ), ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΟΠ ΚΟΡΝ (οχι σακουλακια ετοιμα), Caprice πουρακια το μεγαλο το κουτακι, ζαρια + τραπουλα (αν παιζεις ταβλι και χασεις ζαρι 10 το βραδυ..), και μη συνηθισμενες μπυρες. Ας εφερνε La Trappe ο περιπτερας και θα ειχε κανει χρυσες δουλειες. Ε μετα καμια paysafe card . αν μου ερθουν κι αλλα θα σου πω.

Δημοσ.

Eπίσης μου έχουν λείψει αφάνταστα τα ψιλικατζίδικα των 90's που έφερναν ψωμί και τυρόπιτες.

Α, και η συνεργασία με ΕΛΤΑ είναι τεράστια εξυπηρέτηση.

Α, και άδεια CD-DVD.

(σιγά σιγά μου σκάνε).

• Moderators
Δημοσ.

Eισιτηρια κυριως και καμια περιεργη μαρκα τσιχλοκαραμελοσοκολατων (απο αυτες που λες "Ωπ, καινουρια? Για να δοκιμασω"). Επισης ολα τα πατακοειδη, οχι 2 γευσεις ruffles και lays που εχουν συνηθως.

Δημοσ.

Σοκολάτες Μίλκα.

Δεν έχουν όλα και αισθάνομαι τυχερός όταν βρίσκω. Όταν δεν βρίσκω πάλι δεν σκάω, διότι υπάρχει το συνώνυμο της ηρωίνης:

kinder.jpg

Δημοσ.

dvds, σοκολατες Μιλκα, ολες τις γευσεις σε πατατακια-γαριδακια, χυμους-μπυρες-και αλλα αλκοολουχα, κρεμα γαλακτος, τσιγαρα, τσιχλες, καρτες κινητής

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς προϊόν αλλά σε τρυφερότερη ηλικία είχα λατρέψει την περιπτερού που κανε τη μεσημεριανο-βραδινή βάρδια. Δυο τετράγωνα παραπάνω έκανα για να πάρω εισιτήρια από κει.

Δημοσ.

Εμένα μου έχουν λείψει κάτι κρουασάν Panini Dolce που είχε στον Έβρο και τα έπαιρνα με 60 λεπτά όταν ήμουν στρατό. Θυμάμαι ήταν τούμπανο με αφράτη ζύμη και είχαν κανονική μερέντα μέσα. Χτυπούσα 3-4 την ημέρα. Απ' ότι θυμάμαι είχαν μικρή ημερομηνία λήξης και ήταν φρέσκα γι' αυτό μάλλον δεν τα φέρνουν στην Αθήνα. Τώρα βολεύομαι με Molto Max.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...