nzavaropoulos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 πωσ μπορω να δω ποσες ωρες ειναι ανοιχτος ο υπολογιστησ μου στα windows xp
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 πωσ μπορω να δω ποσες ωρες ειναι ανοιχτοσ ο υπολογιστης? Μπορεις με ενα systeminfo στο command prompt να δεις το uptime (ή στα 7 να πας πιο απλα στον task manager,στο performance tab,κατω δεξια ειναι το uptime) Edit:Αργησε λιγο το refresh μου
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Για τα 7 ειναι ο τροπος με τον taskmanager.(δεν ειχα κανει refresh οταν προσθεσες οτι μιλαμε για xp) Το systeminfo δουλευει κανονικα σε xp.
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να προσθέσω κάποιες πιο αναλυτικές στο Post του gio. Πήγαινε ΕΝΑΡΞΗ->ΕΚΤΕΛΕΣΗ Γράψε cmd και πάτα enter Γράψε systeminfo |find "System Up Time" και πάτα enter Αν το κάνεις σωστά, θα σου δείξει αυτό που ζητάς
parsifal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να προσθέσω κάποιες πιο αναλυτικές στο Post του gio. Πήγαινε ΕΝΑΡΞΗ->ΕΚΤΕΛΕΣΗ Γράψε cmd και πάτα enter Γράψε systeminfo |find "System Up Time" και πάτα enter Αν το κάνεις σωστά, θα σου δείξει αυτό που ζητάς Σε Ελληνικά Windows, η systeminfo πρέπει να βγάζει μεταφρασμένο output, οπότε η find δε θα βρει τη συγκεκριμένη γραμμή. Εδώ ο micos000 έχει προτείνει την χρήση του string "Διάρκεια"...
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ορθά τα λέει ο parsi. Αυτός που ρώτησε δεν ξέρω αν θα μπει να το δει. (φαινόμενο γράφομαι,ρωταω,φεύγω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.