xionias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Φίλος μετα το δώρο του πάσχα (απο γονεις και οχι απο εργοδότη φυσικα!!!!) αποφασισε να αγοράσει laptop με κυρια χρηση τη σχεδιαση σε autodesk και pro engineer. Ο φορητος θα είναι ο μοναδικος υπολογιστης του παιδιου , οποτε απο αυτο θα κανει τις απαραιτητες εργασιες για τη σχολη του, θα σερφαρει, θα ακουει μουσικη και θα βλεπει και καμια ταινια. Αρα ζητουμενο ειναι ένα δυνατο και αξιόπιστο σε πολυωρη χρηση laptop το οποιο ομως ως επι το πλειστον θα δουλευει συνδεδεμενο στην πριζα. Ταβανι στην τιμη ειναι τα 850 ευρω. Περιμενω τις προτασεις σας. Σας ευχαριστω εκ μερους του.
mec123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Φίλος μετα το δώρο του πάσχα (απο γονεις και οχι απο εργοδότη φυσικα!!!!) αποφασισε να αγοράσει laptop με κυρια χρηση τη σχεδιαση σε autodesk και pro engineer. Ο φορητος θα είναι ο μοναδικος υπολογιστης του παιδιου , οποτε απο αυτο θα κανει τις απαραιτητες εργασιες για τη σχολη του, θα σερφαρει, θα ακουει μουσικη και θα βλεπει και καμια ταινια. Αρα ζητουμενο ειναι ένα δυνατο και αξιόπιστο σε πολυωρη χρηση laptop το οποιο ομως ως επι το πλειστον θα δουλευει συνδεδεμενο στην πριζα. Ταβανι στην τιμη ειναι τα 850 ευρω. Περιμενω τις προτασεις σας. Σας ευχαριστω εκ μερους του. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447647&catid=010200 αυτο απο εμενα!!! Πολυ καλο κατα τη γνωμη μου!(αν το κανει παραγγελεια απο web το παιρνει στα 839 ευρο. Αν το παρει κανονικα εχει 915. Επεισης παρε και αυτο να δεις τα καταστηματα που το εχει,τιμες κλπ. http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html?keyphrase=Sony+Vaio+VPC-EB1S1E%2FBJ
kotetsi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 laptop + design/engineering programs = €€€€ Τα 850 είναι λίγα για να πάρει κάτι που θα τον καλύψει απόλυτα, πόσο μάλλον αν αύριο κάνει και rendering στο 3dmax. Χρειάζεται οπωσδήποτε μια καλή κάρτα γραφικών, αν είναι δυνατόν και Autodesk και PTC certified, ο δίσκος είναι καλό να είναι στις 7200rpm (εκτός αν πάει σε κάποιον γρήγορο SSD), και η οθόνη να είναι υψηλής ανάλυσης για να έχει χώρο να σχεδιάζει. Η ψήφος μου πάει στο EliteBook 8730w, το οποίο είναι το καλύτερο φορητό μηχάνημα για design που μπορείς να πάρεις σήμερα με ένα χιλιάρικο. Στο χιλιάρικο υπάρχει βέβαια και το 8710w, όπου το συγκεκριμένο configuration έχει και κάρτα γραφικών που ζηλεύω (το δικό μου 8710w έχει την παλαιότερη FX1600M) αλλά είναι λίγο παλιό πλέον (μάλλον μόνο εγώ θα το αγόραζα ως αθεράπευτα κολλημένος με τον εν λόγω φορητό). Αν τελικά δεν μπορεί να ανεβάσει το budget, ας κοιτάξει κάτι σε Turbo-X, το οποίο φαίνεται καλό με μόνη ένσταση την απαράδεκτη ανάλυση οθόνης, ή σε Acer, για να του μείνουν και χρήματα στην τσέπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.