Προς το περιεχόμενο

2η Οθονη

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα 2ης οθονης.

Το setup μεχρι στιγμης ειναι το εξης η κεντρικη οθονη ειναι μια dell 22 ιντσες σε 1680χ1050 (Dvi συνδεση), μετα το αλλο καλωδιο (d-sub) παει σε εναν splitter με 2 εξοδους οπου το ενα βυσμα καταληγει σε μια hdtv lg 32 ιντσων σε 1366χ768. Αυτο που θελω να κανω ειναι να προσθεσω αλλη μια μικρη οθονη (19-20 ιντσων ισως) οπου θα την εχω διπλα στην κεντρικη για να δουλευω σε dual view.

Με λιγα λογια θα εχω την καινουρια και την dell για δουλεια και η 32αρα θα ανοιγει μονο για ταινιες. Λογο του splitter η 32αρα και η καινουρια αναγκαστικα δειχνουν ακριβως την ιδια εικονα και εχουν ιδια αναλυση. Επειδη θα ειναι λιγο κουραστικο καθε φορα να αλλαζω αναλυση για να παω απο την μια οθονη στην αλλη σκεφτομαι η καινουρια που θα παρω να εχει μεγιστη αναλυση 1366χ768. Αξιζει να κανω κατι τετοιο η να παω σε καποια αλλη λυση οπου στις αναλυσεις της να υποστιριζει και το 1366χ768 και να την εχω συνεχεια εκει εκτως απο ορισμενες φορες που θελω κατι μεγαλυτερο. Στην 2η περιπτωση εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο με οριο τα 150 ευρω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...