Προς το περιεχόμενο

αγορα επεξεργαστη και μνημες

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την μιτρηκη asus P5G41-M SI kai σκεφτομαι να παρω εναν επεξεργαστη οχι πολυ ακριβο και 2gb μνημες. το τροφοδοτικο μου ειναι στα 450 watt.και θα συνδεσω ενα dvd recorder και 4 δισκους ,απο cpu αν διαλεξω quad core το τροφοδοτικο θα τον σηκωσει? προτεινετε μου μνημες και μια cpu στα 1333

Δημοσ.

Για τι χρήση προορίζεται;

Οι Quad σε 775socket είναι αρκετά ακριβοί.

Μνήμες έχεις ήδη κάποιο kit πάνω και θες ένα ακόμη 2χ1;

Δημοσ.

ανετα αντεχη φιλε 450wat φισικα ομως παιζει ρολο και η καρτα γραφικων....

για cpu θα ελεγα αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558261&u=INTEL-CORE-2-QUAD-CORE-Q9400-2.66-GHZ-LGA775---1333-FSB---BOX

για ram http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554742&u=KINGSTON-KHX8500D2K2/2G-HYPERX-2GB-2X1GB-DUAL-CHANNEL-DDR2-PC8500-1066MHZ

Δημοσ.

to pc το θελω για γενικη χρηση εκτος απο παιχνιδια για κατεβασματα και εγκαταστασεις προγραματων οχι τιποτα τρελο απλος να πιγενει λιγο γρηγορα για αυτο θελω και ενα μετριο-καλο πεξεργαστη οσο για την καρτα εχει η μιτρηκη onboard και σκοπευω να την αφησω ετσι απλος θελω cpu να μου προτεινετε και μνημες μερι 800 mhz ddr2 σηκωνει το board. ευχαριστω και παλι.

p.s core2 duo να παρω η ton quad core

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ----------

to pc το θελω για γενικη χρηση εκτος απο παιχνιδια για κατεβασματα και εγκαταστασεις προγραματων οχι τιποτα τρελο απλος να πιγενει λιγο γρηγορα για αυτο θελω και ενα μετριο-καλο πεξεργαστη οσο για την καρτα εχει η μιτρηκη onboard και σκοπευω να την αφησω ετσι απλος θελω cpu να μου προτεινετε και μνημες μερι 800 mhz ddr2 σηκωνει το board. ευχαριστω και παλι.

p.s core2 duo να παρω η ton quad core

Δημοσ.

Είναι και οι δύο που αναφέρεις πανάκριβοι βάση των επιδόσεών τους.

Τι επεξεργαστή έχεις τώρα;

Δημοσ.

Φιλε γρηγορο επεξεργαστη για να εγκαταστεις προγραμματα λιγο κουλο μου φαινεται,γιατι για τα υπολοιπα ταινιες και σερφαρισμα δεν χρειαζεσαι και τιποτα το τρομερο.Παρε ενα δυπυρινο και θα εισαι κομπλε.Τωρα να παιξεις παιχνιδια με την onboard καρτα γραφικων,μαλλον ανεκδοτα θα λες.

Δημοσ.

εχω καταληξη σε αυτα δειτε λιγο και πειτε μου να τα παραγγειλω

επεξεργαστης

και

μνημες

p.s παιχνιδια δεν θα παιζω καθολου για αυτο δεν βαζω και καρτα γραφικων και αφινω την οnboard ,και κατι ακομα με αυτην την cpu και 4 δισκους και ενα recorder ειναι με 450 watt trofodotiko ok???

Δημοσ.

p.s παιχνιδια δεν θα παιζω καθολου για αυτο δεν βαζω και καρτα γραφικων και αφινω την οnboard ,και κατι ακομα με αυτην την cpu και 4 δισκους και ενα recorder ειναι με 450 watt trofodotiko ok???

Ειπα και εγω.Τωρα για αυτα που διαλεξες τι να σου πω,δεν ασχολουμαι και πολυ με Intel.Οι μνημες καλες φαινονται.Με το τροφοδοτικο μην ασχολεισαι.Δεν θα εχεις προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...