Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Να πω κι εγώ μια γνώμη: ρεαλιστικά, δυστυχώς, οι πιθανότητες να ανοίξει κάποιος νήμα για τον Κορκολή και να μην καταλήξουμε να λέμε για το αν, τι, πώς, πότε και γιατί πηδούσε ο περί ου ο λόγος, είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Από την άλλη, ανοίγει μια χρήστρια ένα νήμα και γράφει εξαρχής πως θέλει εδώ να συζητηθεί η μουσική διάσταση της παρουσίας του Κορκολή, όχι τα γκομενικά του. Πόσο δύσκολο είναι να το σεβαστούμε αυτό, και αν φλεγόμαστε να πούμε για τα πιπίνια, να το επιχειρήσουμε αλλού; Ωραία, το νήμα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και έχει τη δική του "ζωή", αλλά αφού θέτει η ts ένα πλαίσιο, γιατί να φτάνουμε εδώ;
Nik.K Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Υπάρχουν αρκετοί που ασελγούσαν σε 15χρονα (παρεμπιπτόντως ο Κορκολής πήγε με 17χρονο, όχι με 15χρονο) υπήρχε και ο Πολάνσκι που αναφέρθηκε και από την ΥΠΕΡΟΧΗ γιν πιο πίσω, και τέλος πάντων, αν φτάνουμε σε ένα σημείο να θεωρούμε επιχείρημα το ότι δεν είναι καλλιτέχνης επειδή ασελγούσε σε 15χρονα, τότε ή ξέρουμε μόνο το ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου ή απλά τον ζηλεύουμε.Τώρα εσείς που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξέρω τι κάνετε, εγώ προσωπικά βάζω άλλες προτεραιότητες για να κρίνω έναν μουσικό. Δεν ηταν 17, η κοπελα ηταν αν θυμαμαι καλα στα γενεθλια της οταν εγινε 16, συμφωνα με οσα ελεγαν τοτε ( ειχε παει με φιλες να διασκεδασει τα γενεθλια της στον Κορκολη ) μην προσπαθουμε να τον δικαιολογησουμε με ατυχη επιχειρηματα. Οσο για το Καλλιτεχνης μα ειναι δυνατον να μιλαμε για το Ντυσου Προχειρα ( Το Video Clip ηταν ελεινο παρεπιπτοντος με κοπελες που ηταν με τα σουτιεν τους ) και να τον ονομαζουμε Καλλιτεχνη ? Οσο για τον Πολανσκι ακομα και σημερα ο κοσμος θυμαται τι ειχε κανει τοτε και σιγουρα κανεις δεν νιωθει ωραια η τον εχει δικαιολογησει και ας μιλαμε για ατομο πολλες κλασεις πιο πανω. Snoob οταν καποιος ανεβαζει ενα θεμα με ενα προσωπο σαν τον Κορκολη λογικο ειναι να τραβηξει τετοια μυνηματα, δεν μπορεις να πεις Off Topic κατι που συσχετιζεται με αυτον, εκτος αν ο τιτλος ενος θεματος επιτρεπει μονο σχολια που εχουν να κανουν με το ενα μερος του ( Μουσικη ) και οχι ολα ( Στην περιπτωση μας ο Κορκολης ). Αν ειναι ετσι πιστυω πως δεν υπαρχει καποιο θεμα 100% on the spot σε κανενα forum στην γη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Και τι να έγραφε στον τίτλο; "Στέφανος Κορκολής -Μουσική ΜΟΝΟ"; Χειρότερος κράχτης θα ήταν. Το λέει ξεκάθαρα στο πρώτο μήνυμα: να μιλήσει για τη μουσική θέλει, δεν τη νοιάζουν τα άλλα. Το είπα από την αρχή, απίθανο να γίνει σεβαστό αυτό, απλά σε ένα επίπεδο πέρα από το ρεαλισμό που με κατατρέχει συνήθως, αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούμε τον άλλο; Επειδή είμαι mod στο Μπλα-Μπλα και εκεί οι συζητήσεις έχουν, πώς να το γράψω...ιδιότροπη εξέλιξη πολλές φορές, το σκέφτομαι συχνά αυτό το πράγμα. Εμένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα ο Κορκολής (είχε κάνει ένα τραγούδι με την Πρωτοψάλτη, νομίζω, που μου άρεσε, "Ο άνθρωπός μου" ή κάπως έτσι, ενώ τα παλιά του ήμουν φοιτητής όταν τα έβγαλε, δεν τα πολύ-θυμάμαι για να πω την αλήθεια) αλλά αφού δε μου αρέσει, κι αν υποθέσουμε ότι τον θυμάμαι κυρίως για τα πιπίνια και όχι για το πιάνο που ήξερε να παίζει, δεν μπαίνω καθόλου να κάνω μανούρα για τα πιπίνια. Σεβασμός στον άλλο. Τέλος πάντων, μια γνώμη είπα, όποιος θέλει τη σκέφτεται, όποιος θέλει την προσπερνάει.
Nik.K Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εχω καλυτερα θεματα να ασχοληθω απο τον Κορκολη, απλα δεν μπορω να βλεπω παθιασμενα ατομα να τον υπερασπιζονται και να επιτιθονται σε αλλους που πολυ απλα λενε την Αληθεια και τπτ περισσοτερο. Καλος η κακος κανενας ανθρωπος δεν πρεπει και δεν κρινεται βαση μοναχα της δουλειας του αλλα και το ποιος ειναι. Και ο Jackson ηταν μακραν απο τους καλυτερους τραγουδιστες, showmen στον πλανητη αλλα εφτασε μια ψευτικη δηλωση απο τον πατερα ενος παιδιου ( ψευτικη γιατι μολις απεβιωσε ο τραγουδιστης ο Ενηλικας τωρα "πιτσιρικος" παραδεχτηκε πως ηταν ολα ιδεα του πατερα του ) για να τον καταστρεψει και να τον λενε ολοι παιδεραστη ακομα και μεχρι σημερα. Εδω μιλαμε για την υπαρξη ολοκληρου Video ( Αποδειξη και οχι αναφορα ) και ομως το ξεχασαμε μεσα σε μια νυχτα και τωρα ακομα το δικαιολογουμε με το να λεμε πως δεν ηταν 15 αλλα 17....Ε στο τελος θα την βγαλουμε 20αρα την κοπελιτσα....Τεσπα, απλα δεν μπορω τις υπερβολες και την υποκρισια, το εχω ξαναπει εξαλλου.
Garnele Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ποια παθιασμένα άτομα μωρέ, για μουσική μιλάμε, ψυχαγωγία, διασκέδαση. Το όλο ζήτημα με τον Κορκολή ξεκίνησε κατά βάση στην πλάκα, και αφού συνειδητοποίησα κι εγώ που -όπως και όλοι οι άλλοι- τον είχα θαμμένο σε ένα λάκκο με ανήλικα σκατά ότι αυτός ο άνθρωπος έχει γράψει ενίοτε ενδιαφέροντα και ευχάριστα ποπ και λάητ τραγουδάκια, ΕΥΠΕΠΤΑ και κίτς όπως όλα τα ποπ της εποχής του αλλά συμπαθητικούλικα, είπα να το μοιραστώ με κάποιους που πιθανότατα να είχαν ξεπεράσει το ταμπού του πήγε-με-ανήλικη-ουάου-και-τστστσ σαν την κυρακατίνα που πιάνει συζήτηση με την φαρμακοποιό της. Λες και οι συμμαθήτριές σας στα 15-16-17 γουατεβερ κάθονταν σε εσάς και όχι σε φοιτητές/σιδεράδες/μουσικούς/μπαρμεν/ντιτζεη μινιμουν 4-5 χρόνια μεγαλύτερους (ακα ενήλικες). Πείτε τον κιτς, κοινότυπο, ίδιο σε όλα του τα τραγούδια, κλαψοτέτοιομπιπ στίχο, βαρετό, κάτι, αλλά μην βασίζετε τα επιχειρήματά σας στο ανήλικο, είναι γελοίο.
million_voices Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 ρε συ γκαρνελα περα απο την παρεα σου σχεδον κανεις αλλος δεν βρισκει κατι στα τραγουδια του κορκολη,νταξει αμα γουσταρεις με γεια σου και χαρα σου αλλα περαν του ροζ δεν τσουλαει το θρεντακι πως να γινει δλδ εμενα μονο το tribute του στην bjork μ'αρεσει :pnot:p
Tilemaxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εντάξει πλέον ο Κορκολής είναι στην παρακμή του. (όχι οτι δεν είχε ωραία τραγούδια). Γιατί κακά τα ψέματα οτι και να κάνει πλέον, μετά την νίλα που του έκανε ο Μάκης πάντα θα κυκλοφορεί με τη στάμπα του παιδεραστή.
Nik.K Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εντάξει πλέον ο Κορκολής είναι στην παρακμή του. (όχι οτι δεν είχε ωραία τραγούδια). Γιατί κακά τα ψέματα οτι και να κάνει πλέον, μετά την νίλα που του έκανε ο Μάκης πάντα θα κυκλοφορεί με τη στάμπα του παιδεραστή. Καλως η κακως ζουμε σε μια χωρα που ολοι σχεδον οι τραγουδιστες ακομα και απο τον πιο καινουργιο ( Απειρα ανερχομενα αστερια που παραμενουν στο σταδιο του ανερχομενου καθε χρονο ) καταφερνουν και βγαζουν 1,2,3 επιτυχιες, αυτο δεν λεει κατι και σιγουρα ο Κορκολης δεν ειχε περισσοτερες.
kyriakh Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κυριακούλα, αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα δυσλεξίας σου, αλλά, μεταξύ μας, τι ακριβώς σε εμποδίζει από το να καταλάβεις αυτό ; Ψήσου να ανοίξεις ένα τόπικ στο μπλαμπλα για τον Κορκολή, να μπούμε όλοι και να μιλάμε για το ποιος είναι το πουτανάκι ποιανού και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα, να ποστάρει και ο λούσι πιξ με τον Χίτλερ κι εσύ στα μέλη του ινσόμνια με τις πιξ τους και να γελάμε με τα ορθογραφικά σου και να καταλήξουμε τέλος πάντων στο κατά πόσο είσαι σε ηλικία που θα ψηνόταν να σε γνωρίσει (ο Κορκολής, όχι ο Λούσι). Αν έχεις να πεις κάτι για τη μουσική του παρόλα αυτά, εδώ θα είμαστε (να σου ρίξουμε αρνητικές) (αστειάκι) μμμμμξεκατηνιάστηκες πάλι. Η δυσλεξία δεν έχει καθοοοοολου μα καθοοοοοοοολου νακάνει με την ικανότητα κατανόησης κειμένου.Ίσα Ίσα οι δυδλεκτικοί είναι αρκετά εύστροφοι, και το μυαλό τους κάνει περισσότερες αναλύσεις ανα δευτερόλεπρο από εσένα ιδικά, γιατί σκέφτονται με εικόνες και όχι με λέξεις.Άσε τους όρους και ας μιλήσουμε για τέχνη χαχαααααααααααααααααααααααααααα Καλό ε? Μόνη μου το σκέφτηκα ---------- Προσθήκη στις 18:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:14 ---------- Νομιζω πως ολοι μας ειμαστε μαρτυρες σε Girl-Fight αυτη την στιγμη....Ελπιζω να πεσει και ενα μαλιοτραβηγμα για τον Mr.Κροκολη οκ. το genre είναι κορίτσι? Σόρυ δεν τόξερα. Δε μιλάνε έτσι σε μιά γυναίκα ---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ---------- Υπάρχουν αρκετοί που ασελγούσαν σε 15χρονα (παρεμπιπτόντως ο Κορκολής πήγε με 17χρονο, όχι με 15χρονο) υπήρχε και ο Πολάνσκι που αναφέρθηκε και από την ΥΠΕΡΟΧΗ γιν πιο πίσω, και τέλος πάντων, αν φτάνουμε σε ένα σημείο να θεωρούμε επιχείρημα το ότι δεν είναι καλλιτέχνης επειδή ασελγούσε σε 15χρονα, τότε ή ξέρουμε μόνο το ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου ή απλά τον ζηλεύουμε.Τώρα εσείς που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξέρω τι κάνετε, εγώ προσωπικά βάζω άλλες προτεραιότητες για να κρίνω έναν μουσικό. ε τότε τι... άντε βιάστε αβέρτα.. τόκανε και ο Πωλάνσκι? Ελάτε ρε παιδιά.δεν είναι απάντηση :τόκανε και ο πωλάνσκι" τώρα..... Κάτσε να γίνεις μάνα, και έλα μετά να μου πεις.Any way αυτά.Φίλες, δεν έχω κάτι μαζί σου, με το πάθος σου για τον μπ-χτη έχω, και είσαι και γυναίκα σωστή.Αλλά αφού τόκανε και ο Πωλάνσκη..οκ! μέσα ---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ---------- Ποια παθιασμένα άτομα μωρέ, για μουσική μιλάμε, ψυχαγωγία, διασκέδαση. Το όλο ζήτημα με τον Κορκολή ξεκίνησε κατά βάση στην πλάκα, και αφού συνειδητοποίησα κι εγώ που -όπως και όλοι οι άλλοι- τον είχα θαμμένο σε ένα λάκκο με ανήλικα σκατά ότι αυτός ο άνθρωπος έχει γράψει ενίοτε ενδιαφέροντα και ευχάριστα ποπ και λάητ τραγουδάκια, ΕΥΠΕΠΤΑ και κίτς όπως όλα τα ποπ της εποχής του αλλά συμπαθητικούλικα, είπα να το μοιραστώ με κάποιους που πιθανότατα να είχαν ξεπεράσει το ταμπού του πήγε-με-ανήλικη-ουάου-και-τστστσ σαν την κυρακατίνα που πιάνει συζήτηση με την φαρμακοποιό της.Λες και οι συμμαθήτριές σας στα 15-16-17 γουατεβερ κάθονταν σε εσάς και όχι σε φοιτητές/σιδεράδες/μουσικούς/μπαρμεν/ντιτζεη μινιμουν 4-5 χρόνια μεγαλύτερους (ακα ενήλικες). Πείτε τον κιτς, κοινότυπο, ίδιο σε όλα του τα τραγούδια, κλαψοτέτοιομπιπ στίχο, βαρετό, κάτι, αλλά μην βασίζετε τα επιχειρήματά σας στο ανήλικο, είναι γελοίο. καλά! κα εσένα ρε φιλενάδα η μουσική σου παιδεία μέχρι τον "Κροκωλή" φτάνει? Ξεκόλλα, και άμα ανακαλήψεις την πραγματική ελληνική μουσική θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου. (Και δε μιλάμε για καρβέλα που γράφει και κλασσική άμα θέλει όπως δήλωσε).
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κορίτσια, δεν ξέρετε να τσακώνεστε. Ενημερωτικά.
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γίνεται να κλείσει η συγκεκριμένη κουβέντα με το γεγονός πως είναι νομιμότατο να σφυρίζεις 16χρονα; Μμ;
kyriakh Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Κορίτσια, δεν ξέρετε να τσακώνεστε.Ενημερωτικά. χαχααααααα λέγε Μαρέσει να διορθώνομαι ---------- Προσθήκη στις 18:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:29 ---------- Δε θα το συνέχιζα, αλλά μου την έδωσε παααααρα πολύ που με "μαυρίσανε" στην πρώτη απάντηση που είχα δώσει, και μάλλον τόκανε η κοπελιά. Αλήθεια ποιός το κάνει αυτό? Αυτός που ανοίγει το θέμα, ή το site? Θάχει πλάκα να το κάνει το site Γενικώς δεν είναι να δίνεις εξουσία ε? χαχαααα
million_voices Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) πιασε ενα πρωιναδικο στο youtube και θα καταλαβεις καποιος λασπη και bikini στο φτερο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2010 από million_voices
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δε θα το συνέχιζα, αλλά μου την έδωσε παααααρα πολύ που με "μαυρίσανε" στην πρώτη απάντηση που είχα δώσει, και μάλλον τόκανε η κοπελιά. Αλήθεια ποιός το κάνει αυτό? Αυτός που ανοίγει το θέμα, ή το site? Θάχει πλάκα να το κάνει το site Γενικώς δεν είναι να δίνεις εξουσία ε? χαχαααα Χααααχα αυτό είναι δυνατότητα που δίνεται σε όοοοοολα τα μέλη του φόρουμ και λέγεται χααχαχα αξιολόγηση χαχα ποστ. Στη δική σου περίπτωση, 5 άτομα ρίξανε μείον και άλλα 2 συν, οπότε χαααχα δεν το έκανε ούτε "η κοπελιά", ούτε το σάητ. Δικτατορία του προλεταριάτου, χααααααααααχα.
kyriakh Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Χααααχα αυτό είναι δυνατότητα που δίνεται σε όοοοοολα τα μέλη του φόρουμ και λέγεται χααχαχα αξιολόγηση χαχα ποστ. Στη δική σου περίπτωση, 5 άτομα ρίξανε μείον και άλλα 2 συν, οπότε χαααχα δεν το έκανε ούτε "η κοπελιά", ούτε το σάητ. Δικτατορία του προλεταριάτου, χααααααααααχα. xaxaaaaaaaaaaaaaaaa οι κρυφοκορκολίτες δηλαδή. Ευχαριστώ καλέ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις