Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ελα ρε κομανταντε:P

xaxaaaaaa

μόλις γύρισα από ένα γρήγορο ποτάκι και ΄τολεγα στην παρέα μου και γελάγαμε, και μετά στο άσχετο πετάγαμε "λεφτεριά στον μπαλάφα" :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Το 2000 που ειμουν φανταρος στην Κω ειχε γινει σαλος γιατι η Κοπελα ηταν απο εκει......

Βεβαια τωρα λενε πως εγινε μοντελο ( Τελικα ειτε στηθεις στα 15 ειτε στα 25 θα βρεις καλη δουλεια ), την εχει δει κανεις ?

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!

ΦΑΣΗ, ΠΑΙΖΕΙ ΠΧΙΑΝΩ (ΧΑΧΑΧΑ) ΚΕ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ; ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ;;;

Δημοσ.
Το 2000 που ειμουν φανταρος στην Κω ειχε γινει σαλος γιατι η Κοπελα ηταν απο εκει......

Βεβαια τωρα λενε πως εγινε μοντελο ( Τελικα ειτε στηθεις στα 15 ειτε στα 25 θα βρεις καλη δουλεια ), την εχει δει κανεις ?

Ένα θα σου πω.Δεν είναι το πότε θα στηθείς που λές.

Τον Πασχάλη πόσα χρόνια είχες να τον δεις στην tv.40 na soy πω εγώ.

Και μόλις έγινε ότι έγινε, έγινε μαϊντανός από τις προσκλήσεις.

Αυτά είναι sex drugs kai τελείωσε το θέμα έγινες πρωτοσέλιδο ακόμα και στο insomnia.

Ψέματα?

Όχλος αυτό είναι όχλος

ότι νάναι, και ότι αρπάξει η ακουστική και οπτική λαγνία μας.Ενώ αν ήταν χορτασμένος ο κόσμος, θα κοίταζε και λίγο παραπέρα.

Και να, που βρισκόμαστε εδώ, ακόμα και εγώ, και ασχολούμαι με τον "στρίβειν δια του αραβώνος", και ο άλλος νοιώθει βαθιά ανάγκη να του κάνει λέει αφιέρωμα.

Και μη μου πείτε για την τέχνη του τώρα.... Ξέρεις μήπως και τον σκαλκώτα? γιατί δεν έκανες σαυτόν αφιέρωμα? 'η στον μητρόπουλο?

Θα σου πω εγώ.

Γιατί ο Κωλκολής.. έκανε αυτά με παιδιά, και τάβγαζε και βίντεο, το όνοιρο κάθε πυκραμένου.

Η τέχνη με την ανηθικότητα δεν συνάδουν χρυσο μου...

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ----------

Ένα θα σου πω.Δεν είναι το πότε θα στηθείς που λές.

Τον Πασχάλη πόσα χρόνια είχες να τον δεις στην tv.40 na soy πω εγώ.

Και μόλις έγινε ότι έγινε, έγινε μαϊντανός από τις προσκλήσεις.

Αυτά είναι sex drugs kai τελείωσε το θέμα έγινες πρωτοσέλιδο ακόμα και στο insomnia.

Ψέματα?

Όχλος αυτό είναι όχλος

ότι νάναι, και ότι αρπάξει η ακουστική και οπτική λαγνία μας.Ενώ αν ήταν χορτασμένος ο κόσμος, θα κοίταζε και λίγο παραπέρα.

Και να, που βρισκόμαστε εδώ, ακόμα και εγώ, και ασχολούμαι με τον "στρίβειν δια του αραβώνος", και ο άλλος νοιώθει βαθιά ανάγκη να του κάνει λέει αφιέρωμα.

Και μη μου πείτε για την τέχνη του τώρα.... Ξέρεις μήπως και τον σκαλκώτα? γιατί δεν έκανες σαυτόν αφιέρωμα? 'η στον μητρόπουλο?

Θα σου πω εγώ.

Γιατί ο Κωλκολής.. έκανε αυτά με παιδιά, και τάβγαζε και βίντεο, το όνοιρο κάθε πυκραμένου.

Η τέχνη με την ανηθικότητα δεν συνάδουν χρυσο μου...

Παρακαλώ να με ξαναμαυρίσετε, να μην τρέχω και στις παραλίες

Και βγάλε επιτέλους το κεφάλι σου από τη λεκάνη της τουαλέτας, θα ξεράσω

---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:26 ----------

ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!

ΦΑΣΗ, ΠΑΙΖΕΙ ΠΧΙΑΝΩ (ΧΑΧΑΧΑ) ΚΕ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ; ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ;;;

μόνο μία η απάντηση

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9swHBlcNhqY[/ame]

ο καλλητάχνης δεν παίζεται.Αφού να σκεφτείς, έμαθα ότι ήθελε να του αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα ο Ξυδάκης.Φαντάσου δύναμη το άτομο.

οοοοοοοοοοοοοοοο καλλητάχνης.

Σωστός ό φίλος που του έκανε αφιέρωμα, και μάλλιστα το ένιωσα κάτι σαν ανάγκη, υποχρέωση ως προς την πατρίδα.

Του το αφιερώνω

---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:49 ----------

για explain το joke

Απλά είναι κουφό δε μπορώ ..δεν εξηγείται.

Θα προσπαθήσω όμως.

Τους είπα ότι με μαυρίσανε και ότι έγραψα τα διάφορα, και στο τέλος στο ξεκάρφωτο ότι έγραψα και "λεφτεριά στον Μπαλάφα(επειδή είναι ένα μήνυμα που έχει γίνει μαϊντανός) ", για σάτηρα.

Και το λέγαμε, σα να κοροϊδεύαμε εμάνα που πέταξα ασχετίλα στο τέλος

Δημοσ.

Κυριακούλα, αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα δυσλεξίας σου, αλλά, μεταξύ μας, τι ακριβώς σε εμποδίζει από το να καταλάβεις αυτό

(...)39 χρόνια αργότερα γνωρίζει την απόλυτη δημοσιότητα χάρη στο κλιπάκι που ανέδειξε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στις εκπομπές του προσελκύοντας όλα τα βλέμματα του ελληνικού κοινού (όχι ακριβώς με θετική διάθεση) απέναντί του. Παρόλα αυτά αυτό είναι το τόπικ της μουσικής και εμείς χεστήκαμε για το τι έκανε τελικά και το τι όχι, αν ήταν θα το ανοίγαμε στο Μπλαμπλά. Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν αυτό, περνάμε στα καλλιτεχνικά του.

(...)

;

Ψήσου να ανοίξεις ένα τόπικ στο μπλαμπλα για τον Κορκολή, να μπούμε όλοι και να μιλάμε για το ποιος είναι το πουτανάκι ποιανού και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα, να ποστάρει και ο λούσι πιξ με τον Χίτλερ κι εσύ στα μέλη του ινσόμνια με τις πιξ τους και να γελάμε με τα ορθογραφικά σου και να καταλήξουμε τέλος πάντων στο κατά πόσο είσαι σε ηλικία που θα ψηνόταν να σε γνωρίσει (ο Κορκολής, όχι ο Λούσι).

Αν έχεις να πεις κάτι για τη μουσική του παρόλα αυτά, εδώ θα είμαστε (να σου ρίξουμε αρνητικές) (αστειάκι)

Δημοσ.

Νομιζω πως ολοι μας ειμαστε μαρτυρες σε Girl-Fight αυτη την στιγμη....

Ελπιζω να πεσει και ενα μαλιοτραβηγμα για τον Mr.Κροκολη :)

Δημοσ.

Ναι, από λεπτό σε λεπτό θα ξεφορτώσουν και μερικούς τόνους λάσπη για το εφέ.

Συζήτηση λέγεται αυτό που γίνεται πάντως, οφτοπικ μεν, αλλά συζήτηση.

Δημοσ.
Ναι, από λεπτό σε λεπτό θα ξεφορτώσουν και μερικούς τόνους λάσπη για το εφέ.

Συζήτηση λέγεται αυτό που γίνεται πάντως, οφτοπικ μεν, αλλά συζήτηση.

Δεν μαρεσει η λασπη, προτιμω το ζελε......Αντε το λαδι στην χειροτερη......

Θα δουμε και κανα Fatality, Babality η τσαμπα ο κοπος ? :)

Περα απο την πλακα το δικο σου το υφακι ειναι αρκετα επιθετικο προς την Κυριακη, λες και θιξαμε το ειδωλο, το αστερι των 3 ηπειρων και των 4 θαλασσων....Μιλαμε για εναν Μετριο καλλιτεχνη που του αρεσε να ασελγει σε 15χρονα, να τα μαστουριαζει και να τραβαει και βιντεο.....Αν αυτο το εκανε καποιος στην Αμερικη και εβγαινε εξω θα τον ειχε θαψει ολοκληρη η υδρογειος, εμεις ομως διαφερουμε, ειμαστε Ελληνες :)

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί που ασελγούσαν σε 15χρονα (παρεμπιπτόντως ο Κορκολής πήγε με 17χρονο, όχι με 15χρονο) υπήρχε και ο Πολάνσκι που αναφέρθηκε και από την ΥΠΕΡΟΧΗ γιν πιο πίσω, και τέλος πάντων, αν φτάνουμε σε ένα σημείο να θεωρούμε επιχείρημα το ότι δεν είναι καλλιτέχνης επειδή ασελγούσε σε 15χρονα, τότε ή ξέρουμε μόνο το ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου ή απλά τον ζηλεύουμε.

Τώρα εσείς που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξέρω τι κάνετε, εγώ προσωπικά βάζω άλλες προτεραιότητες για να κρίνω έναν μουσικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...