million_voices Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μίλιον που κράζεις , εσύ δε θα το ξέσκιζες δηλαδή το 16χρονο πορνίδιο αν στο ρίχναν δεμένο στην πετονιά; ξερωγω γιατι δεν τις ποτιζεις και με χαπι βιασμου? 1
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Τι χάπι βιασμού; Αφού ξέρεις καλά οτι ο ταρζάν του την είχε στημένη και του πάσαρε τη νεανίδα. Και όποιος πεί οτι δε θα την κουτούπωνε αν ήταν στη θέση του, ή γκέη είναι ή μαλ^#%&.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μίλιον που κράζεις , εσύ δε θα το ξέσκιζες δηλαδή το 16χρονο πορνίδιο αν στο ρίχναν δεμένο στην πετονιά; από 15 ετών και πάνω είναι νόμιμο
million_voices Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Τι χάπι βιασμού; Αφού ξέρεις καλά οτι ο ταρζάν του την είχε στημένη και του πάσαρε τη νεανίδα. Και όποιος πεί οτι δε θα την κουτούπωνε αν ήταν στη θέση του, ή γκέη είναι ή μαλ^#%&. εξαρταται ποσο ευκολα βρισκεις και πως την βρισκεις
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μεταξύ μας, ο Κορκολής είναι πολύ πιο μουσικός απ'όσο είναι δημοσιογράφος ο Μάκης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι καλός μουσικός φυσικά. Που και να ήταν, πάλι αυτό από μόνο του δε σημαίνει κάτι. Ακόμα και ο Δάντης ξέρει μουσική, αλλά γράφει παπαριές. Γκαρνέλε, πες μου τί είσαι; E;
Garnele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Έλα αηδίες. Πάτε να λύσετε τα παιδοφιλοφιλικά (σικ) σας στο μπλαμπλά. Εδώ μιλάμε για τη μουσική του. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι ένας Βαλάντης με πτυχίο στο πιάνο, η δεκαετία από μόνη της σαξ μουσικά, απλά για την ελληνική εμπορική μουσική σκηνή ο Κορκολής είναι διαμαντάκι. Βρίσκω.
YiN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δεν έχω ιδέα γενικά τι έχει κάνει ο Κορκολής μετα το "ντυσου πρόχειρα", ομολογώ ότι είμαι τόσο πίσω, και δεν κάηκα ποτε ιδιαίτερ να μάθω κιόλας. Αλλά έτσι για το γαμώτο, όσοι τάσσονται κατά του με κριτήριο το ανήλικο και τον δημοσιογραφισκο, κρίνουν ομοίως και τον Πολάνσκι πχ; Και γενικά όλα τα διάσημα κατακάθια; Και για ναμην παρεξηγούμεθα, δεν παραλληλίζω τον Πολάνσκι με τον Κορκολή, αναρωτιέμαι πόσα μέτρα και πόσα σταθμά έχουμε γενικότερα. 1
million_voices Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ο τυπος ειναι γτπκ γενικοτερα,εκτος και αν εισαι γκομενακι και μπαινει η ανοιξη οτι αλλη απορια εδω ειμαστε 1
YiN Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 αναρωτιέμαι πόσα μέτρα και πόσα σταθμά έχουμε γενικότερα. ο τυπος ειναι γτπκ γενικοτερα,εκτος και αν εισαι γκομενακι και μπαινει η ανοιξη τουλάχιστον 2 λοιπόν. αν μπερδευτείς πουθενά εδώ είμαστε.
million_voices Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μπαααα εγω τα εχω ξεκαθαρισμενα κατι τετοια αν χρειαστεις βοηθεια ξερεις
Garnele Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Κοιταξε μαν, δεν ξέρω με τι κριτήρια επιλέγεις εσύ τα μουσικά σου ακούσματα, προσωπικά το αν είναι ο άλλος φίνο γκομενάκι επηρεάζει μοναχά το αν θα δω το βίντεο κλιπ του (στο μιουτ ή και όχι). Είναι καθαρά προσωπική επιλογή το αν θα πάει κανείς να δει τη Τζούλια να τραγουδάει (πλέον ιδίως) επειδή έχει να επιδείξει ωραιότατα τραβηγμένα μπουτάκια, αλλά δείχνει αρκετά κόμπλεξ για τις επιλογές μας (και έλλειψη αισθητική αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα) το να νομίζουμε ότι όλοι φτιάχνουν τη δισκοθήκη τους με βάση το κάτω κεφάλι -κρίνοντας εξ ιδίων να υποθέσω; Ιν κονκλούζιον λοιπόν, ο Κορκολής είναι σίγουρα γτπκ αν είσαι άντρας στρέητ και σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, αν είσαι τηλεορασόπληκτη μίλφ με κόρη στην εφηβεία ή αν είσαι ο Μάκης. Κατά τ' άλλα, εμείς στο χωριό μου χρησιμοποιούμε άλλη ορολογία για τα μουσικά μας γούστα: "δεν είναι του γούστου μου", "προτιμώ να ακούσω ____" ή γουατέβερ. Τα περί άνοιξης, γκομενακίστικου γούστου κλπ είναι απλά οδοντόκρεμες. Καλώς με (ξανα)βρήκατε =ρ
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το τέλος με γονάτισε λίγο, κατά τα άλλα, ό,τι είπε. Χέστηκα αν σφάζει γατιά και πηδάει πτώματα νεογνών, η καλλιτεχνική ιδιότητά του είναι κάτι ανεξάρτητο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ο Κορκολής είναι άλλο ένα από τα προϊόντα της μουσικής βιοτεχνίας (σιγά μην έχουμε βιομηχανία στην Ελλάδα..) που <<σπρώχτηκε>> και κατέληξε να <<σπρώχνει>> και να φαρμακώνει πιτσιρίκια, αλλά ήταν και τόσο αφελής ώστε να τα μαγνητοσκοπεί και να δίνει τις κασσέτες εκεί που δεν έπρεπε... Μουσικά, σίγουρα συγκινεί τα κοριτσάκια (φευ, αυτός είναι ο πιο εύκολος στόχος, μουσικά αλλά και <<κρεβατικά>>) και λέγεται πως αυτή του η αδυναμία στα μικρά, χάλασε τον αρραβώνα με την Μαρί Κωνσταντακάτου(ε δεν της ήρθε και άσχημα, είναι σύζυγος καναλάρχη τώρα..)
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Την κρυφή κάμερα λέγεται οτι την έστησε ο Μάκης. Μαζί με το πορνίδιο φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις