million_voices Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 γεια σου ρε γκαρνελα με τα ωραια σου χαλαρα σαν γκομενος της αρεσει
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 γεια σου ρε γκαρνελα με τα ωραια σου χαλαρα σαν γκομενος της αρεσει Ε ναι που τον θυμήθηκε και εκανε... tribute to korkolis
million_voices Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 ηθελα να ξερα ποιοι μαυρισαν την κυριακουλα
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Με έπιασα πριν μερικές μέρες να περιμένω το λεωφορείο και να τραγουδάω "σκόνη και θρύψαλα να γίνομαι μαζί σου". Δεν ξέρω γιατί, μάλλον φταίει που μπήκε η άνοιξη <3. Και ντάξει, ΣΑΦΩΣ και είναι ωραίος γκόμενος, δεν αρνήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι το τόπικ των μουσικών του επιτευγμάτων -που κατ' εμέ είναι εξίσου νόστιμα. Ειδάλλως θα άνοιγα ένα τόπικ ΖΟΜΓΚ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΝΟΥΝΤ ΠΙΞ ή κάτι τέτοιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Aν μιλάς σε μένα δεν καταλαβαίνω τα ''Ελληνικά'' και το συντακτικό σου...φίλε! μου αρέσει που γράφει "εσύ αποπάνω", το δικό σου post είναι 2-3 πριν από του freedubus και του λες ότι δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά και το συντακτικό του, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν απευθυνόταν σε σένα
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 O,τι είπε ο Captain Obvious αποπάνω. Πάντως οφείλετε να παραδεχτείτε οτι τα τραγούδια του Κορκολή, για το είδος τους, ακούγονταν ευχάριστα σε σχέση με το συρφετό των λοιπών εμπορικών "καλλιτεχνών" της εποχής (Ρέμος, Κόκοτας, Καλλίρης, Λιβιεράτος, ΒΑΛΑΝΤΗΣ κλπ. κλπ.).
Garnele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ψηλέ, ο Βαλάντης είχε ΣΤΥΛ. Κατά τ' άλλα συμφωνώ. =ρ
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ναι, βέβαια, σπουδαίο στύλ. Ορισμένοι/ες τον μιμούνται μέχρι σήμερα.
papahlamidas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 κλαιω σερνει καραβι yes it does You got it [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SUUD0gfaM5Y[/ame]
Sellers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Πάντως οφείλετε να παραδεχτείτε οτι τα τραγούδια του Κορκολή, για το είδος τους, ακούγονταν ευχάριστα σε σχέση με το συρφετό των λοιπών εμπορικών "καλλιτεχνών" της εποχής (Ρέμος, Κόκοτας, Καλλίρης, Λιβιεράτος, ΒΑΛΑΝΤΗΣ κλπ. κλπ.). Δεν νομίζω. Ποια η διαφορά του ''Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου'' με το ''ανσασέρ'' του Βαλάντη η τα γλυκανάλατα τραγουδάκια του Καλλίρη;
million_voices Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 επειδη εχει πεσει τουμπεκι ψιλοκομμενο and for kyriakhs sake οοοουυυυυυυ γεεεεεεεααααααα
million_voices Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 χεσαν οι αναρχικοι και βγηκα εγω pedobeaaaaaaaarrrrrr ρεεεεεεεεεεεεε pedobeaaaaaaaarrrrr
freedubus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μίλιον που κράζεις , εσύ δε θα το ξέσκιζες δηλαδή το 16χρονο πορνίδιο αν στο ρίχναν δεμένο στην πετονιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις