Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γεια σου ρε γκαρνελα με τα ωραια σου

χαλαρα σαν γκομενος της αρεσει

Ε ναι που τον θυμήθηκε και εκανε...

tribute to korkolis

Δημοσ.

Με έπιασα πριν μερικές μέρες να περιμένω το λεωφορείο και να τραγουδάω "σκόνη και θρύψαλα να γίνομαι μαζί σου". Δεν ξέρω γιατί, μάλλον φταίει που μπήκε η άνοιξη <3. Και ντάξει, ΣΑΦΩΣ και είναι ωραίος γκόμενος, δεν αρνήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι το τόπικ των μουσικών του επιτευγμάτων -που κατ' εμέ είναι εξίσου νόστιμα. Ειδάλλως θα άνοιγα ένα τόπικ ΖΟΜΓΚ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΝΟΥΝΤ ΠΙΞ ή κάτι τέτοιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Aν μιλάς σε μένα δεν καταλαβαίνω τα ''Ελληνικά'' και το συντακτικό σου...φίλε!

μου αρέσει που γράφει "εσύ αποπάνω", το δικό σου post είναι 2-3 πριν από του freedubus και του λες ότι δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά και το συντακτικό του, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν απευθυνόταν σε σένα :P

Δημοσ.

O,τι είπε ο Captain Obvious αποπάνω.

Πάντως οφείλετε να παραδεχτείτε οτι τα τραγούδια του Κορκολή, για το είδος τους, ακούγονταν ευχάριστα σε σχέση με το συρφετό των λοιπών εμπορικών "καλλιτεχνών" της εποχής (Ρέμος, Κόκοτας, Καλλίρης, Λιβιεράτος, ΒΑΛΑΝΤΗΣ κλπ. κλπ.).

Δημοσ.
Πάντως οφείλετε να παραδεχτείτε οτι τα τραγούδια του Κορκολή, για το είδος τους, ακούγονταν ευχάριστα σε σχέση με το συρφετό των λοιπών εμπορικών "καλλιτεχνών" της εποχής (Ρέμος, Κόκοτας, Καλλίρης, Λιβιεράτος, ΒΑΛΑΝΤΗΣ κλπ. κλπ.).

Δεν νομίζω.

Ποια η διαφορά του ''Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου'' με το ''ανσασέρ'' του Βαλάντη η τα γλυκανάλατα τραγουδάκια του Καλλίρη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...