Str Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το λοιπόν... ΠΟΛΎ μικρός μου είχαν κάνει δώρο ένα επιτραπέζιο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήταν απο τον κόσμο του warhammer 40.000. επειδή δεν καταλάβαινα γρι (αρχες δημοτικου) το παράτησα και με τον καιρό πεταχθηκε σε μια απο τις psycho φάσεις της οικογένειας "τι θα τα κάνουμε ολα αυτα τα σκονισμενα μπαρμπαδελια" τα λιγα πράγματα που θυμάμαι για το παιχνιδι, που θα ήθελα να ξαναβρω για να πληρωθεί το κενό μέσα μου είναι: -είχε 4 ταμπλώ και ανάλογα με την αποστολή τα τοποθετούσαμε σε διαφορετικές θέσεις (επλίζω να μην το μπερδεύω με το Hero Quest) -είχε μία ή παραπάνω squads -είχε πλαστικές μινιατούρες -ειχε ΣΙΓΟΥΡΑ ένα πανελ που έμπαινε σε μια βάση με κλίση, και πάνω εκεί σημείωνες την πρόοδό σου. -ένα πάνελ για κάθε παίκτη, νομίζω 4 σύνολο -νομίζω πως η 1η αποστολή λάμβανε χώρο στο (ευφάνταστα μεταφρασμένο) διαστημόπλοιο ΣΙΧΑΜΑΡΑ... ναι ... omg + 3 lol -Μπορούσες να αλλάζεις τα όπλα στα χέρια των μονάδων σου ΠΛΗΖ ΧΕΛΠ!
CtrlFreak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Είχα και γω το επιτραπέζιο αλλά έφαγε πόδι αρκετά χρόνια πριν...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Πιθανότατα αναφέρεσαι στο επιτραπέζιο SPACE HULK (νομίζω στην Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει μεταφρασμένο -αισχρά- σε ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ή κάτι τέτοιο). Δες στο επίσημο site της Games Workshop : πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει επανέκδοση του αρχικού παιχνιδιού (1989) σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών, τα οποία έγιναν ανάρπαστα.
ksaplostra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Πιθανότατα αναφέρεσαι στο επιτραπέζιο SPACE HULK (νομίζω στην Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει μεταφρασμένο -αισχρά- σε ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ή κάτι τέτοιο). Δες στο επίσημο site της Games Workshop : πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει επανέκδοση του αρχικού παιχνιδιού (1989) σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών, τα οποία έγιναν ανάρπαστα. αυτο ειναι,σταυροφορία στο διάστημα,πρέπει να εχουν βγει κάμποσες εκδόσεις.
ScarletK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Σταυροφορία στο διάστημα, χριστουγεννιάτικο δώρο από τη μαμά, θυμάμαι ακόμα μια φράση από εισαγωγικό κείμενο-μπορεί και της πρώτης αποστολής της έκδοσης που είχα. Ομάδα που είναι σε αποστολή και ανοίγει radio communication για report "-Ο λοχίας είναι νεκρός, όλοι είναι νεκροί..." νομίζω είχε και artwork , ω ρε επικούρες στο γυμνάσιο... For the emperor και δε συμμαζεύεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 αφήστε τις φλωριές ορέ και πάρτε μινιατούρες για κανονικό Warhammer 40K!
Str Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 μακετες εφτιαχνα και στη σχολή... να φτιαχνω κι άλλες για να παίζω??? και πως σκατά παίζεται αυτό το παιχνίδι με μινιατούρες? αλ-α DnD???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ναι υπάρχουν βιβλία με rules καθώς και βιβλία για την εκάστοτε φυλή, το game παίζεται με αρκετά ζάρια κλασικά το μανίκι δεν είναι μόνο το κόλλημα και το βάψιμο της κάθε μινιατούρας του στρατού σου αλλά και το να μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού
ScarletK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 το μανίκι δεν είναι μόνο το κόλλημα και το βάψιμο της κάθε μινιατούρας του στρατού σου αλλά και το να μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού Γεμίζεις μια τσάντα ζάρια και τα πετάς. Βασικά δεν το έβαλα ποτέ στις προτεραιότητες μου , είναι και λίγο ακριβό σα σπορ, θα ήθελα πάντως κάνα αγαλματάκι Ναργκλ κι ένα monolith(ακούς Santa).Άντε και κάνα Grey Knight έτσι για το rp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.