damastes Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ναι τα NZXT είναι απ' τις καλύτερες πλαστικούρες. Στα 60€ υπάρχει το CM 590 έτη φωτός καλύτερο απ΄το NZXT που λίνκαρες. ακριβως +1 Αλλά λίγο από εδώ λίγο απο εκεί αρχίζουμε να ξεφεύγουμε στην τιμή. Εναλακτικά βγάλε τον ssd, πάρε καλύτερο κουτί και σκληρό, αλλα πιστεύω ο ssd θα κάνει μεγάλη διαφορα.
benign Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Ναι τα NZXT είναι απ' τις καλύτερες πλαστικούρες. Στα 60€ υπάρχει το CM 590 έτη φωτός καλύτερο απ΄το NZXT που λίνκαρες. Βλεπω οτι εισαι Αγιατολαχ της Coolermaster αλλα οχι και να λεμε ψεματα και λαλακιες.Για λαβε τον κοπο και πηγαινε στο site της NZXT και δες το προιον και πες μου αν ξερεις λιγο Αγγλικα απο τι αποτελειται? http://www.nzxt.com/products/alpha/ Αποτελειται απο ατσαλι φιλαρα.Πλαστικο εχει μονο στην προσοψη οπως το Coolermaster και τα περισσοτερα κουτια. Οσο πλαστικαδουρα ειναι το Coolermaster που προτεινες αλλα τοσο ειναι το NZXT. Σεβαστο να εχεις διαφορετικη γνωμη και να σου αρεσουν τα στρατοκαβλα,μονοτονα, απο αποψη design colomaster.Ο καθενας με την γνωμη του. Αλλα να παραπλανεις και να λες λαθος στοιχεια σε εκθετει. (Α και να μην ξεχασω,στο site παραθετει και τα βραβεια-αριστες βαθμολογιες απο γνωστα ξενα sites που εχει παρει το συγκεκριμενο κουτι.)
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Λες εμένα αγιατολάχ(υπάρχει τέτοια λέξη; ) της coolermaster; Εσύ δεν είσαι της NZXT; Με το που είπα ότι είναι πλαστικούρα το κουτί έπεσες να με φας και με είπες και fanboy από πάνω. Το ότι η πρόσοψη του coolermaster είναι από πλαστικό φυσικά και το γνωρίζω. Το θέμα ομως είναι η ποιότητα κατασκευής σε κάθε κουτί. Υπάρχουν κουτιά που είναι πλαστικά αλλά παράλληλα με σωστή ποιότητα κατασκευής. To συγκεκριμένο NZXT όπως και πολλά άλλα (για να μην πω όλα της ίδιας εταιρίας) π.χ. το Tempest (που τυχαίνει δυστηχώς να είμαι κάτοχος από ανάγκη) είναι πλαστικούρες σκέτες. Κάθε φορά που πάω να το σηκώσω ακούω κάτι χρατς χρατς και νομίζω ότι θα σπάσει κάτι, το power κουμπί μια φορά άσκησα παραπάνω δύναμη καταλάθως και μπήκε μέσα - κόντεψε να σπάσει -, το 2ο 14άρι ανεμιστηράκι έχει αρχίσει και κοπανάει και μου δίνει τα νεύρα. Την άλλη φορά πάω να κάνω κάτι εκεί στις θέσεις για DVD και έσπασε ένα κλιψάκι που στερεώνονται τα καλύμματα και πολλά άλλα προβλήματα. Το αγαπημένο σου κουτί Alpha το έχω δει από κοντά και το είχα ψιλαφήσει για κανά 5λεπτο και είναι ένα κλασσικό κακοφτιαγμένο NZXT. Όπως επίσης το ίδιο έχω κάνει για το Coolermaster. Καμία σχέση τα 2 κουτιά... PS: Αν θες να συνεχίσεις να παινεύεις τα προιόντα της NZXT κάντο, αλλά μίλα καλύτερα δεν γνωριζόμαστε και από χτες. Εκφράσεις του τύπου "φιλάρα", "ξέρεις Αγγλικά" κλπ στα φιλαράκια σου.
benign Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Λοιπον συστασεις ευγενειας απο εσενα δεν δεχομαι φιλε.Για τον απλο λογο οτι (οπως μπορει οποιοσδηποτε να διαβαζει παραπανω)αρχικα εγω ειπα απλα μια γνωμη χωρις να διατυπωσω κανενα χαρακτηρισμο για τις αποψεις αλλων.Και εσυ χαρακτηρισες το κουτι που προτεινα πλαστικουρα. Για να μην παιζουμε με τα λογια,ουσιαστικα επιτεθηκες στην επιλογη μου,γραφωντας παραπλανητικα σχολια για το NZXT.Και προφανως ο τροπος σου ειναι εμμεσα προσβλητικος γιατι ειναι σαν να λες οτι δεν ξερω τι προτεινω. Εγω λοιπον παραθεσα τα στοιχεια και αφηνω τον καθε αμεροληπτο χρηστη να κρινει μονος του. Και εγω εχω το Tempest και ειναι εκπληκτικο κουτι ,απο design,airflow,τα παντα.Ισχυροτατη κατασκευη και στιβαροτατη. Δεν λεω οτι λες ψεματα.Μπορει να σου ετυχε ελλατωματικο κομματι.Και σε ενα φιλο μου ειχε τυχει ενα colomaster που ηταν σπασμενο σε ενα σημειο. Εγω επειδη στηνω PC σαν hobby και μερακι τα χρησιμοποιω τα NZXT πολυ συχνα.Εχω στησει πανω απο 12 τα τελευταια 3 χρονια και ειμαστε και εγω και οι φιλοι μου ευχαριστημενοι.Δεν τους λεω να φτιαξουμε ομιλο εδω μεσα και να την πεφτουμε σε ολους που τα δυσφημουν ομως. Οπως ειπα και πριν ο καθενας εχει δικαιωμα στην γνωμη του.Αλλα ειναι καθηκον σου σε ενα μελος που ζηταει μια γνωμη να πεις την αληθεια.Τα NZXT ειναι τα πιο φτηνα φτιαγμενα απο ατσαλι και τα πιο ακριβα απο αλουμινιο. Τωρα να καταθεσεις την δικη σου ασχημη προσωπικη εμπειρια το δεχομαι.Αλλα να γενικοποιησεις απο αυτη,ειναι αφελες και να ειρωνευεσαι τις συστασεις αλλων αγενες. Και οταν καποιος με προκαλει παντα απανταω αναλογα. (Αγιατολαχ ειναι Περσικη λέξη και σημαινει αρχιερεας στον Μουσουλμανικη θρησκεια.)
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 +1 για το coolermaster θα το έλεγα και εγώ χτες ,αλλά ήθελα να γλιτώσω τα παραπάνω περί σύγκρισης με nzxt .d3m0n τα'θελες και τα΄παθες
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Για να μην παιζουμε με τα λογια,ουσιαστικα επιτεθηκες στην επιλογη μου,γραφωντας παραπλανητικα σχολια για το NZXT.Και προφανως ο τροπος σου ειναι εμμεσα προσβλητικος γιατι ειναι σαν να λες οτι δεν ξερω τι προτεινω. Δεν επιτέθηκα στην επιλογή σου, απλά είπα ότι έχω διαφορετική άποψη από σένα. Όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από σένα και το δηλώνει προσβάλεσαι; Γιατί αυτό μου λες στην ουσία. d3m0n τα'θελες και τα΄παθες Που να 'ξερα.
benign Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δεν επιτέθηκα στην επιλογή σου, απλά είπα ότι έχω διαφορετική άποψη από σένα. Όταν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από σένα και το δηλώνει προσβάλεσαι; Γιατί αυτό μου λες στην ουσία. Που να 'ξερα. Οχι φιλε d3mon , Εννοειται οτι δεν προσβαλομαι.Αν διαβασεις ολα τα γραφομενα μου ,τονιζω οτι καθε αποψη σεβαστη. Πας να ξεφυγεις πονηρουλη ετσι?Οταν λες για την αποψη καποιου, ''α καλα αυτο ειναι πλαστικαδουρα'' αυτο δεν ειναι αντικειμενικη αποψη αλλα απο μια ασχημη προσωπικη εμπειρια που ειχες και δεν αμφισβητω γενικοποιησες.Και εμμεσως ειναι σαν να λες οτι συνιστω κακα κουτια.Εσυ δηλαδη λες οτι η δικη σου εμπειρια ειναι η μονη αξιοπιστη στον πλανητη και οσων τους αρεσει το NZXT γιατι ειχαν θετικες εμπειριες απο αυτα τα κουτια ειναι βλακες και ασχετοι και συστηνουν πλαστικαδουρες? Θελεις να ποσταρω αρκετα λινκς με θετικες κριτικες για το κουτι που προτεινα? Απλα εχει πεσει στην αντιληψη μου οτι εδω υπαρχει μια ομαδα χρηστων που συνεχως οποιος ζηταει κουτι προτεινουν μονο Coolermaster και Lian Li.Κανενα προβλημα απο εμενα αν και αυτη η απολυτη θεση για κουτια ειναι αρκετα γελοια.Αλλα σεβαστο απο εμενα το γουστο των αλλων. Αλλα δεν δεχομαι ειρωνιες για το δικο μου γουστο ,ειδικα οταν βασιζονται σε λαθος δηλωσεις.Αν ειναι να φερω και εγω καμμια εικοσαρια φιλους μου που γουσταρουν τα NXZT να κανουμε παρτυ.
moldovan20 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Έχεις δει κουτί nzxt δίπλα σε cm ?Πόσο μάλλον δίπλα σε lian li ? Γιατί από ότι θυμάμαι εσύ υποστηρίζεις τις αγορές σου .Το κουτί σου και την corsair hydro που αν θυμάμαι καλά την είχες βγάλει καλύτερη από την prolim
benign Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Φυσικα.Τα coolermaster τα αντιπαθω αισθητικα, και τα Lian Li ειναι εξαιρετικα κουτια αλλα με δυο προβληματα.Τα φτηνα μοντελα εχουν θεσεις για λιγους δισκους μεχρι 3 η το πολυ 4.Τα ακριβα Lian Li ειναι πολυ καλα σαν κατασκευη,αλλα το design τους μου θυμιζει Κινεζο δημοσιο υπαλληλο. Εμενα το δικο μου NZXT Tempest εχει θεσεις για 8 δισκους! Και παιρνει 6 12αρηδες ανεμιστηρες που φτιαχνουν εκπληκτικο airflow.Το αγορασα 100 ευρω.Στην τιμη του και για αυτα που μου δινει συν το design εγω το θεωρω ανωτερο. Ξερω οτι αν αγορασω Lian Li των 150+ ευρω ειναι ανωτερο σαν κατασκευη.Αλλα δεν δινω ποτε παραπανω απο 100 για κουτι. ---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ---------- Εδω ειναι μερικα απο τα sites με την μεγαλυτερη επισκεψημοτητα στην Αμερικη και Καναδα.Αν θες να εισαι αντικειμενικος ,διαβασε τις κριτικες που ειναι ολες αναλυτικες,με μετρησεις κ.τ.λ. και του δινουν εξαιρετικες κριτικες. http://www.hardwareheaven.com/reviews.php?reviewid=547&pageid=5 http://www.gamealmighty.com/tech-review-individual/review/NZXT_Tempest_Review/1/ http://www.cluboc.net/reviews/cases/NZXT/Tempest/Page3.asp http://www.i4u.com/full-review-418.html http://www.3dgameman.com/reviews/951/nzxt-tempest-case Τα περισσοτερα ειναι sites για gamers και overclockers.Απο χωρες με πολυ καλυτερες γνωσεις για hardware απο την χωρα μας,την τριτοκοσμικη χωρα των ξερολων.Και το ξεκαθαριζω οτι αυτο δεν ειναι μπηχτη για σενα και τον d3mon για να μην παρεξηγηθω. Για μενα η Hydro της Corsair που ανεφερες οτι υποστηριξα ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.Οι θερμοκρασιες που μου δινει ειναι φανταστικες,οπως διαβαζεις και στην υπογραφη μου. Tην prolima δεν την εχω χρησιμοποιησει και δεν ξερω.Αλλα εμενα μου αρεσει να δοκιμαζω και κατι διαφορετικο,ετσι?Δεν αγομαι και φερομαι απο την μαζα.Σεβομαι τις αποψεις ολων των χρηστων οταν ειναι ευγενικα και με επιχειρηματα διατυπωμενες.Αλλα θα δοκιμασω και εγω.Εδω στην Ελλαδα ειναι γνωστο σε ολους οτι οι πιο πολλοι προτεινουν αυτο που εχουν δοκιμασει εκεινοι προσωπικα,ειρωνευομενοι οποιους εχουν το θαρρος να προτεινουν αλλα προιοντα που σε εκεινους ηταν επισης καλα.
d3m0n Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Και για να κλείσω την συζήτηση επειδή δεν καταλήγει πουθενά , ο καθένας έχει την γνώμη του. Εγώ από προσωπική εμπειρία που έχω δει αρκετά κουτιά της NZXT έχω σχηματίσει μια πολύ αρνητική άποψη. Αν σ' αρέσουν μαγκιά σου, ποιός είμαι εγώ που θα σε πείσει για το αντίθετο;
benign Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Πολυ καλα mr. D3mon. Ελπιζω στο μελλον να εχουμε ενδιαφερουσες και φιλικες ανταλλαγες αποψεων. Να τονισω οτι εγω ποτε δεν εχω απαντησει ασχημα σε ατομα που σεβονται την αποψη μου εστω και αν διαφωνουν.Αυτον τον πολιτισμο θελω να βλεπω στα φορουμς του insomnia. Αν μου ειχες πει κατι του στυλ,''εγω ειχα ασχημη προσωπικη εμπειρια και τα αποφευγω'',δεν θα σου ελεγα τιποτε.Δικαιωμα σου.Εξαλλου αν προσεξες σου απαντω σε ενα αλλο νημα που τυχαμε παλι,χιουμοριστικα και φιλικα.( Εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=368783&page=2)
REDODIN7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 1.οι μνήμες που διαλέξες γράφουν Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά 2.αν δεν έχεις άλλον σκληρό δίσκο μην πάρεις αυτόν. Οι green δεν είναι για λειτουργικό σύστημα. 3. κουτί σε αυτα τα λεφτά COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP ELITE 335 BLACK, οι φωτογραφίες το αδικούνε 4, Δεν μπορώ να καταλάβω, τι αλλάξες απο την σύνθεση του moldovan και αυξήθηκε τόσο η τιμή. 5. Επειδη το 4 μου φάνηκε όντως περιέργο έφτιαξα μια σύνθεση στο e-shop, βασιζόμενος στην αρχική του moldovan και έκανα κάποιες αλλαγές ανάλογα με την διαθεσιμότητα του e-shop. με +25 € απο την τελευταία σου σύνθεση, χώρεσαν καλύτερες μνήμες, 40αρης ssd και γρήγορος 320gb για storage. ---------- Προσθήκη στις 02:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:37 ---------- ooooops ξέχασα τα ηχεία .....έχεις ssd μην παραπονιέσαι.... Aπο οτι ξερω οι SSD ειναι για να κανεις γρηγορη εκκίνηση και να τρεχει γενικα τις εφαρμογές πιο γρηγορα αξίζει ομος τα λεφτα του η μιλάμε για μικρές διαφορες
damastes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 αν μιλάμε μόνο για παιχνίδια, οι διαφορές θα είναι μικρές. Αν μιλάμε γενικά για την απόκριση του συστήματος, εφαρμογές κλπ ναι τα άξιζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Απο εκεί και πέρα πιστεύω σου έχουν δωθεί πολλά παραδείγματα, για να καταλάβεις σε τι πλαίσια θα κινηθείς και εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν θέλεις βγάζεις τον ssd και τον σκληρό (-144 euro), και με τα λεφτά αυτά: 1. βάλε έναν απο τους σκληρούς που προτείναμε στα πρώτα ποστ, π.χ WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB CAVIAR BLACK SATA2 (+63€) 2. πάρε καλύτερο κουτί ένα απο αυτά που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω (+60€) 3. και τα ηχεία. (+26€) Οπως λές το πισι είναι για παιχνίδια,τ οπότε ο ssd μπορεί να έρθει αργότερα σαν αναβάθμιση και σίγουρα ένα καλύτερο πληκτρολόγιο ή ποντικι (ανάλογα τι παιχνίδια παίζεις) ---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:08 ---------- και τώρα που το ξανακοιτάω, ,μιας και μιλάμε για gaming pc, βγάλε την 5770 (-139€), τον ssd (-100e) και βάλε POWERCOLOR RADEON HD5850 (+259)
LouCi4er Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Μη μαλωνετε ρε παιδια.Piece.Τι πραγμα ειναι αυτο εδω μεσα,οποιος μπαινει να ρωτησει κατι η να παρει συμβουλες βλεπει το thread του στο τελος να καταληγει σε διαφωνιες και μαλωματα?Ο καθενας εχει τη γνωμη του.Γι'αυτο βγαινουν και τοσα προιοντα για να εχουμε επιλογες.Αλλιως θα υπηρχε ενα κουτι,μια καρτα γραφικων κτλ θα τα περναμε και ολα θα ηταν μια χαρα.
Neo106 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Γεια σου φιλε μου.Διαβασα παραπανω οτι δεν θες πλαισιο.Εγω απο προσωπικες εμπειριες δυσκολευτηκα πολυ περισσοτερο να βρω το δικιο μου απο e-shop παρα απο πλαισιο.Τεσπα σου εκανα ενα συστημα απο πλαισιο γιατι ειχε καποια καλα κοματια που τα δεν τα εχει τωρα στο e-shop: Κι αυτην την οθονη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169569 Συνολο: 852.42.Ειναι λιγο παραπανω απο το budget που διαθετεις, αλλα να ξερεις οτι αξιζει με το παραπανω, γιατι εχεις: usb3,sata3,ddr3,υποστηριξη για 6 πυρηνο, αξιοπρεπεστατη καρτα γραφικων, οθονη 23 ιντσων με dvi.Το τροφοδοτικο ειναι σκυλι να ξερεις.Το εχει φιλος με 3 δισκους, τετραπυρηνο με tdp στα 140 watt και ati 4870 2 χρονια τωρα και δουλευει αψογα. Τωρα αν μπορουσες να δωσεις +40 ευρω να παρεις τον phenom 955 δε θα σου ελεγα οχι, ωστε να παρατεινεις κι αλλο μια ενδεχομενη αναβαθμιση. Η καρτα με μεσες ρυθμισεις τα παει μια χαρα σε full hd αναλυση. Αυτα απο μενα, peace.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.