Προς το περιεχόμενο

Αγορά ISDN Modem Router


ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Στη δουλειά έχουμε ένα παλιό USR9107Β το οποίο μας αφήνει σιγά-σιγά (αποσυνδέεται πολύ συχνά). Για τη ώρα το έχω αντικαταστήσει με ένα επίσης παλιό 3COM (το οποίο πάει μια χαρά). Οπότε πρέπει να αγοράσω ένα ISDN modem router της προκοπής! Θα ήθελα να ακούσω της προτάσεις σας γιατί δεν έχω άποψη στο θέμα. Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε και δυνατότητα να συνδέσω με USB κάποιον εξωτερικό δίσκο ή κάποιον εκτυπωτή και να τον κάνω δικτυακό, χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό.

 

Όσον αφορά τη γραμμή, αυτή είναι 8-Μbit του ΟΤΕ που την έχουμε υποβαθμίσει κάπου στα 6-Mbit και ISP είναι το ΤΕΕ. Το router δίνει τα εξής στοιχεία:

 

Operation Data Upstream Downstream

Noise Margin 12 dB 10 dB

Attenuation 44 dB 42 dB

 

Το noise margin στο Downstream κατά καιρούς έχει πέσει και στο 6.

 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

επειδη η γραμμη σου ειναι χαλια θα προτεινα thomson 585 i για adsl over isdn.πολυ σταθερο.τωρα αν θες usb τοτε thomson 784,787 αν καταφερεις να τα βρεις.ειναι οτι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες σαν την δικια σου.αλλιως θα πηγαινα Linksys wag 160 wag320 wag200 αλλα με τοσο attenuation δεν ξερω ποσο σταθερο θα ειναι.to thomson οχι οτι ειναι το πιο ευκολο η το καλυτερο λειτουργικα απλα ειναι το πιο σταθερο ακομα και σε χαλια γραμμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...