Cyberscout Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Έχω το ASUS DVD-ROM E616P. Σε ολοκαίνουριο pc εγκατέστησα κανονικά τα Win7 Home Premium (γνήσια) και όλα πήγαν καλά. Όταν πήγα να βάλω το CD της κάρτας γραφικών για εγκατάσταση drivers, δε μου εμφάνισε τίποτα. Πήγα να δω τα περιεχόμενα του CD και εμφάνιζε tracks, σαν να είχε μουσικά κομμάτια! Μάλιστα, άνοιξε και ο Media Player για να τα παίξει! Δοκίμασα άλλο CD, τα ίδια. Δοκίμασα να βάλω DVD, πάλι τα ίδια! Σε όλα εμφανίζει για περιεχόμενο tracks μουσικής! Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω, να το ξαναβρούν τα Windows, επανεκκίνηση κλπ. αλλά τίποτα! Μουσικά κομμάτια να λέει! Το DVD είναι πάνω σε IDE controller σαν master και στον ίδιο controller έχω έναν σκληρό δίσκο slave, ο οποίος λειτουργεί κανονικά. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι άλλο να δοκιμάσω; Ευχαριστώ!
Cyberscout Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Για να μην παίρνω κάποια απάντηση μάλλον είμαι περίεργη περίπτωση!!!
blackstar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις Boot με κάποιο cd (XP/LINUX) αν ξεκινήσει η εγκατάσταση τοτε το πρόβλημα σου ειναι στα windows.
Cyberscout Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα σίγουρα είναι στα windows, αλλιώς δεν θα μπορούσα να εγκαταστήσω τα windows εξ' αρχής! Το θέμα είναι ΠΟΙΑ είναι η λύση στο πρόβλημα!
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Για να βλέπεις τα περιεχόμενα προσωρινή λύση είναι το ISObuster θα εμφανίσει σίγουρα τα αρχεία σου,για μόνιμη λύση φοβάμαι πολύ πώς θα πρέπει να ψάξεις αρκετά για κάποιο update η patch για το drive σου η ίσος και για τα win7.
blackstar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το πρόβλημα σίγουρα είναι στα windows, αλλιώς δεν θα μπορούσα να εγκαταστήσω τα windows εξ' αρχής! Το θέμα είναι ΠΟΙΑ είναι η λύση στο πρόβλημα! Ξεκινάς να κάνεις remove προγράμματα σχετικά με cd/dvd και virtual drive για να δεις αν είναι εκει το πρόβλημα. Σε safe mode αναγνωρίζει τα cd σαν data;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.