Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ελπίζω να μην το αγοράσεις... Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκοπό ποτέ. Και το F.E.A.R. 2 το πήρα όταν είχε κάποια τρελή προσφορά στο Steam. Ενώ το 1 το είχα πάρει κατευθείαν. (μετά το δάνεισα σ'έναν φίλο από την σχολή και δεν το ξανάδα )
Iridium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκοπό ποτέ. Και το F.E.A.R. 2 το πήρα όταν είχε κάποια τρελή προσφορά στο Steam. Ενώ το 1 το είχα πάρει κατευθείαν. (μετά το δάνεισα σ'έναν φίλο από την σχολή και δεν το ξανάδα ) Εγώ έχω το 1 αυθεντικό και δεν το έχω παίξει ακόμα!Τι να λέμε τώρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Βάλ' το βρε. Φάση έχει.
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 τωρα που εκανα αναβαθμιση pc θα το παιξω σε dx11!
Doc1355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 τωρα που εκανα αναβαθμιση pc θα το παιξω σε dx11! Δέν παίζεσαι με τίποτα εσύ...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι το fear the series ψόφησε...το game...δεν είναι κακό. Το cover system μου άρεσε αν και θέλει λίγο να το συνηθίσεις, full gore, slo mo, γενικά έχει φύγει το feel του First Encounter Assault Recon, fps horror no more.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ναι το fear the series ψόφησε...το game...δεν είναι κακό. Το cover system μου άρεσε αν και θέλει λίγο να το συνηθίσεις, full gore, slo mo, γενικά έχει φύγει το feel του First Encounter Assault Recon, fps horror no more. Ποιο πολύ FPS με horror elements, όπως τα DMCs είναι action με horror creatures; (αλλά τί να φοβηθείς με τον "yahoo!" Dante ή τον Nero στο 4 )
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Το πρόβλημα είναι ότι τώρα πια ξες ότι είναι η μητέρα σου και έχεις και τον ghost bro σου μαζί σου...σοβαρά τι να σε τρομάξει?!? Πάντως μέχρι εκεί που άρχισαν τα zombia όλα ήταν καλά στο game...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μόλις τέλειωσα την 2η αποστολή. Ναι, είναι γεγονός ότι πώς να φοβηθείς μιας και είσαι πάλι ο Point Man, έχεις τον φύλακα δαίμονα και δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για την Alma. Όμως δεν έκανε και καμιά προσπάθεια καλή για "τρόμο" ακόμα(και εμένα μου αρέσουν τα horror lite σαν FEAR / Dead Space κλπ). Σαν shooter είναι cool και έχει φάση, αλλά μέχρι στιγμής πιο πολύ COD με slow mo, παρά FEAR.
sleepy_head Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Έχω ati 5770 με drivers 8.850.0.0 από windows update. Από την αρχή δεν είναι κανονικό fullscreen. Γύρω από την εικόνα έχει μεγάλο μαύρο κενό (σε όλες τις πλευρές). Δοκίμασα και άλλα resolution αλλά έχει το ίδιο πρόβλημα. Κατέβασα και drivers από amd αλλά μου βγάζει BSOD κατά την εκκίνηση των windows. Δεν μου το κάνει σε κανένα άλλο παιχνίδι αυτό.
nikolas8141 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πριν λίγο το κατέβασα και τελείωσα ήδη την 2η αποστολή, η γενική εντύπωση είναι θετική!!! Ωραία γραφικά, το τρέξιμο είναι πραγματικά γ@μ@το, ωραία κίνηση, η κλωτσιά απο κοντινή απόσταση αντί της μαχαιριάς ειδικά σε slow motion είναι +++ και σαν λάτρης όλων των fear δεν θα μπορούσε να μην μου άρεσε....
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Έχω 120-130Fps και αισθάνομαι ότι έχω 30..... Θέλει patch το παιχνιδάκι.
ThrowDOWN Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 εμενα μετα απο λιγο σε ασχετες φασεις μαυριζει η οθονη και κολαει, δοκιμασα αλλους drivers τπτ. Κριμα και μου φαινεται καλο το παιχνιδακι το κανει σε κανενα αλλο ?
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 από πού ρυθμίζεις το dx11/9? αυτο αναρωτιεμαι και εγω. Εγκατεστησα το παιχνιδι στο δευτερο σκληρο δισκο που εχει WIN7+DX11 το εβαλα να παιξει αλλα δεν εχει πουθενα επιλογη για dx11. πως το ενεργοποιω? Μόνο η 1η πίστα είναι (και το easy στην πραγματικότητα είναι hard). και το hard ειναι easy? :confused: πως γινεαι αυτο? τοσο βλακες ειναι που μπερδεψαν τις ρυθμισεις και εβαλαν το hard στο easy?
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 και το hard ειναι easy? :confused: πως γινεαι αυτο? τοσο βλακες ειναι που μπερδεψαν τις ρυθμισεις και εβαλαν το hard στο easy? Δεν είπα κάτι τέτοιο, απλά επειδή δεν ήταν τελική έκδοση, δεν λειτουργούσαν και όλα κανονικά. How? Χθες βγήκε ένα ωραιότατο πακετάκι με ότι χρειάζεισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα