Erwdios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εγκατεστησα το fear 3 και με το που τελειωσε η εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο xinput1_3.dll λειπει.Τι ειναι αυτο;Μπορω να το φτιαξω; Αν είναι από θείο το παιχνίδι, πολύ απλά το antivirus σου το διαγράφει. Κλείσε το antivirus και ρίξτο μέσα στο φάκελο εγκατάστασης.
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 το antivirus σου σβηνει αρχειο του directX; καπου μπερδευτηκες!
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 το antivirus σου σβηνει αρχειο του directX; καπου μπερδευτηκες! Δε νομίζω Τάκη Το ίδιο είχε συμβεί στο Alice Madness του θείου. Το κατέβασα, το έπαιξα μία φορά, αφού έκλεισα το antivirus γιατί δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την εγκατάσταση και την επόμενη που πήγα να παίξω μου πετούσε αυτό το μήνυμα. Έκανα αυτό που είπα παραπάνω και καθάρισα.
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 λιγο περιεργο γιατι θεωρειται καθαρο αρχειο της microsoft, εκτος αν μιλας για ενα αλλο dll που μοιαζει η ονομασια και εχει σχεση με το windows live. τελοσπαντων, με καποιον απο τους τροπους που προταθηκαν παραπανω θα καταφερει να παιξει πιστευω. η παιζει ηδη αφου δεν απανταει
Erwdios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μπορεί να κάνω λάθος στο dll, θα το δω μόλις πάω σπίτι, γιατί είμαι στη δουλειά τώρα. Κι εγώ πιστεύω ότι το έλυσε, γι' αυτό δεν απαντάει.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 παιζει και αυτο αλλα 1ον καλυτερα μια καθαρη εγκατασταση, 2ον συνηθως υπαρχει malware σε αυτα τα sites το συγκεκριμένο site σε αφήνει να κατεβάσεις σκέτο το dll και όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και 3-4 χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
vagelis81 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγκατεστησα το fear 3 στον υπολογιστη μου.Το θεμα ειναι οτι το εχω ηδη ξεκινησει αλλα θα το αρχισει και καποιος γνωστος μου,στο δικο μου υπολογιστη.Αληθεια υπαρχει τροπος εκτος απο το να παιρνω το αρχειο save και να το ξαναβαζω,να παιξουμε και οι δυο χωρις να δημιουργηθει προβλημα; Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα