konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Αυτα παιδια τα επιπροσθετα microsoft visual C++ , που σου λεει να εγκαταστησεις αφου κανεις install το παιχνιδι ειναι απαραιτητα?Κατα καιρους εχω εγκαταστησει τετοιους ειδους αρχεια απο αλλα παιχνιδια ή απο updates των windows.Δεν γνωριζω και τι ακριβως χρησιμευει το visual C++...
hexenlord Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δυστυχως το παιχνιδι για μενα ειναι μια απογοητευση. Χειροτερο του 2, φυσικα κανενας λογος για συγκριση με το πρωτο. Το καμπεϊν ειναι εκει μονο για να δικαιολογησει το μουλτι που δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Εφαγα ως στιγμης 8 ωρες σε σινγλ και αλλες 5 σε μουλτι και δεν με επεισε.Κριμα περιμενα πολλα περισσοτερα. ολα αυτα χβοχ και χβοχ λαιβ.
Tsiringos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ποια σας φανηκε η πιο τρομακτικη mission στο fear3?(Αν δεν τρομαξατε με καμια πειτε εστω την πιο τρομακτικη)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν τρόμαξα γενικώς. Και με πιάνουν τα horror lite games στον ύπνο. Το συγκεκριμένο όμως πιο πολύ Devil May Cry παρά Silent Hill.
Tsiringos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν τρόμαξα γενικώς. Και με πιάνουν τα horror lite games στον ύπνο. Το συγκεκριμένο όμως πιο πολύ Devil May Cry παρά Silent Hill. πιο τρομακτικη mission?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 πιο τρομακτικη mission? Καμία; Έλειπε πολύ η ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο... Ωραίο shooter, κακό FEAR.
Tsiringos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καμία; Έλειπε πολύ η ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο... Ωραίο shooter, κακό FEAR. μμμμ εμενα μου φανηκε η 3 αλλα εχω παει μεχρι την 4...ρωταω για να δω αν εχει πιο τρομακτικη συνεχεια
phanispal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μετά το Amnesia: The Dark Descent, ακόμα και να ήταν σε θέση να με τρομάξει κάποια αποστολή του F.E.A.R. (ή κάποιο άλλο παιχνίδι), πλέον μου φαίνεται σα να παίζω Super Mario.
Greygore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καμία; Έλειπε πολύ η ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο... Ωραίο shooter, κακό horror game. Ελαφρώς αλλαγμένη για προσωπικούς λόγους
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Άμα ζήσεις το σχολείο στο FEAR 2, το 3 είναι σαν κλανιά..
DimAslan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Πάντως δεν έχετε δίκιο για το 1ο σε σχέση με το 2ο FEAR... Το δεύτερο κατ' εμέ ήταν πολύ καλύτερο και σίγουρα πιο τρομακτικό απ' το πρώτο... Εντάξει, το 3 δεν λέει εξ' αρχής πολλά, αλλά θα δούμε στην πορεία...
vagelis81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εγκατεστησα το fear 3 και με το που τελειωσε η εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο xinput1_3.dll λειπει.Τι ειναι αυτο;Μπορω να το φτιαξω;
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Κοίτα εγώ κάνω κάτι άλλο , κατεβάζω το .dll από ένα site που τα έχει όλα και το βάζω χειροκίνητα στο windows/system32 και δουλεύει κομπλέ το παιχνίδι. Μου έχει τύχει πολλές φορες . Αν googlαρεις το όνομα του dll σου πετάει πρώτο πρώτο το site. συγκεκριμένα για να μην ψάχνεις πάτα εδώ και πάτα στο "Or you can Download xinput1_3.dll here" το χρησιμοποίησα χθες.
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 παιζει και αυτο αλλα 1ον καλυτερα μια καθαρη εγκατασταση, 2ον συνηθως υπαρχει malware σε αυτα τα sites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα