Προς το περιεχόμενο

Tray CPU από ΠΛΑΙΣΙΟ

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα, ένα "καινούργιο" επεξεργαστή (Intel 8400) απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η συσκευασία του ήταν η εξής: Φάκελος ο οποίος μέσα είχε ένα σακουλάκι χιλιοτυλιγμένο, κολλημένη με την χοντρή ταινία και μέσα χύμα ο επεξεργαστής. Ο οποίος είναι φανερά μεταχειρισμένος αφού είναι γεμάτος από θερμοαγώγιμη πάστα.

Συσκευασία λαϊκής δηλαδή και το προϊόν μπαγιάτικο. :mad:

Είμαστε σοβαροί τώρα; Παραγγέλνω καινούργιο πράγμα και μου φέρνουν μεταχείρο σε τέτοια κατάσταση; Και μάλιστα χωρίς καμία διευκρίνηση στο site τους;

Και δεν είναι ότι ανησυχώ μήπως δεν δουλεύει, εξάλλου 3 χρόνια εγγύηση έχει, αλλά μου την σπάει αυτή η αντιμετώπιση. Το mail μου τους το έστειλα, ζητώντας μια εξήγηση, αλλά αμφιβάλω αν θα απαντήσουν κι αν το κάνουν τι διπλωματική δικαιολογία θα μου πουν.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κακώς το παρέλαβες πάντως αφου λες για φάκελο.

Απο κει και πέρα, ζήτα κανα δωράκι αποζημίωση για την ταλαιπωρία σου και το καραγκιοζιλίκι, και αν δε δεχτούν κάντους μεγάλη φασαρία.

Δημοσ.

Το παρέλαβα μέσα σε κούτα του πλαισίου, όπου μέσα είχε τον φάκελο. Αλλιώς αν το ήξερα, δεν θα το δεχόμουν από την αρχή.

Δημοσ.

ή έγινε μπέρδεμα με την αποστολή ή αλλιώς ακούγεται σαν μεμονωμένο περιστατικό τύπου κανένα ξύπνιο παλικαράκι να προσπαθούσε να κάνει καμμιά εξυπνάδα δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη περίπτωση

στην αποστολή την έπαθα κι εγώ πρόσφατα αλλά σχετικά δικαιολογημένα δεν φαίνονταν η διαφορά μεταξύ 2 προϊόντων εύκολα και μου στειλαν αλλουνού παραγγελία και σε αυτόν τη δική μου μάλλον

είναι λίγο ενοχλητικό γιατί βιάζονται τα courrier (και ιδιαίτερα όταν ήταν εξωτερικοί συνεργάτες και όχι της πλαίσιο) αλλά εγώ ανοίγω μπροστά στο courrier τις κούτες που χρησιμοποιούν

• Moderators
Δημοσ.
ή έγινε μπέρδεμα με την αποστολή ή αλλιώς ακούγεται σαν μεμονωμένο περιστατικό τύπου κανένα ξύπνιο παλικαράκι να προσπαθούσε να κάνει καμμιά εξυπνάδα δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη περίπτωση

Τι μπερδεμα; χαχα

Και ενα πραγμα που εχει γινει πολλες φορες μονο μεμονωμενο δεν χαρακτηριζεται!

Δυστυχως ειναι συχνο φαινομενο στο συγκεκριμενο καταστημα. (οχι οτι και αλλοι δεν το κανουν ποτε)

Το εχουν συστημα για προιοντα που ειναι σε καλη τιμη - προσφορα κλπ να στελνουν πραγματα stock - μεταχειρισμένα χωρις να αναφερεται πουθενα οτι ειναι τετοια. Αλλωστε για στοκ εχουν ειδικο καταστημα, ειναι απατη να τα πουλανε για καινουργια!

Δημοσ.

ναι ε? δεν το ξερα πως γίνεται τακτικά, ίσως επειδή δεν παίρνω συχνά επεξεργαστές (?)

δεν μου χει τύχει ποτέ πάντως, μόνο το μπέρδεμα που είπα και αυτό κι εγώ θα μπερδευόμουν από τα κουτιά

αν είναι έτσι πάντως θέλουν βρίσιμο με αναδρομική ισχύ ή τουλάχιστον να πηγαίνουμε στο κατάστημα τι είναι αυτά

Δημοσ.

Και σε μένα έχει τύχει με μητρική παρόμοιο περιστατικό. Απλά το πας όπως το παρέλαβες, έχεις περιθώριο εντός 20 ημερών να το επιστρέψεις άλλωστε.

Δημοσ.
Μόλις παρέλαβα, ένα "καινούργιο" επεξεργαστή (Intel 8400) απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η συσκευασία του ήταν η εξής: Φάκελος ο οποίος μέσα είχε ένα σακουλάκι χιλιοτυλιγμένο, κολλημένη με την χοντρή ταινία και μέσα χύμα ο επεξεργαστής. Ο οποίος είναι φανερά μεταχειρισμένος αφού είναι γεμάτος από θερμοαγώγιμη πάστα.

Συσκευασία λαϊκής δηλαδή και το προϊόν μπαγιάτικο. :mad:

Είμαστε σοβαροί τώρα; Παραγγέλνω καινούργιο πράγμα και μου φέρνουν μεταχείρο σε τέτοια κατάσταση; Και μάλιστα χωρίς καμία διευκρίνηση στο site τους;

Και δεν είναι ότι ανησυχώ μήπως δεν δουλεύει, εξάλλου 3 χρόνια εγγύηση έχει, αλλά μου την σπάει αυτή η αντιμετώπιση. Το mail μου τους το έστειλα, ζητώντας μια εξήγηση, αλλά αμφιβάλω αν θα απαντήσουν κι αν το κάνουν τι διπλωματική δικαιολογία θα μου πουν.

Καλα, πες μου οτι το κρατησες κιολας.Εγω θα το πηγαινα πισω και θα ζητουσα καινουργιο.Το καλυτερο ειναι να το ανοιγεις πριν σου φυγει ο courier,αλλιως εχει τρεξιμο.

• Moderators
Δημοσ.
ναι ε? δεν το ξερα πως γίνεται τακτικά, ίσως επειδή δεν παίρνω συχνά επεξεργαστές (?)

δεν μου χει τύχει ποτέ πάντως, μόνο το μπέρδεμα που είπα και αυτό κι εγώ θα μπερδευόμουν από τα κουτιά

αν είναι έτσι πάντως θέλουν βρίσιμο με αναδρομική ισχύ ή τουλάχιστον να πηγαίνουμε στο κατάστημα τι είναι αυτά

Δεν μιλησα για επεξεργαστες. :-) Το κανουν σε ολα (parts τουλαχιστον)

Δημοσ.

Bρε παιδιά, tray cpu πήρε ο άνθρωπος. Τα tray οι περισσότεροι έτσι τα δίνουν (κανονικά για μένα θα έπρεπε τα tray να τα βάζουν οι ίδιοι σε build to order pc's - και να πουλάνε μόνο box sets).

Εξάλλου με λίγη προσοχή βλέπεις αν το cpu είναι μεταχειρισμένο ή οχι. Τουλάχιστον εγώ κάθε φορά που βγάζω ένα απο κάποιο pc και καθαρίσω (σχολαστικά) την πάστα, φαίνεται οτι έχει χρησιμοποιηθεί.

Δημοσ.

Παντα ειχα την απορια, για ποιο λογο αν παραγειλεις στο πλαισιο κατι μεσω internet, εχεις εκπτωση (πολλες φορες σημαντικη), ενω αν πας να το παραλαβεις απο το καταστημα το πληρωνεις ακριβοτερα.

Η λογικη λεει, πως θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο, μιας και για το συστημα online παραγγελιων και δωρεαν παραδοσης στο σπιτι, απασχολουν επιπλεον προσωπικο (τηλεφωνητες/web designers/deliverades/βενζινες/φορτηγακια μεταφορας/τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ), αρα εχουν περισσοτερα εξοδα, σε σχεση με το να παει ο πελατης στο καταστημα τους και να παρει το προιον.

Οπως επισης μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι σε θεματα εγγυησης δεν μπαινανε καν στη διαδικασια να ελεγξουν το προιον που τους επεστρεφες και ισχυριζοσουν οτι ειναι ελατωματικο. Στο αντικαθιστουσαν κατευθειαν απλα ρωτουσαν τι προβλημα ειχε.

Μου φαινεται με το παρον thread οτι οι αποριες μου βρηκαν απαντηση, αν οντως τα πραγματα ειναι οπως τα λετε.

• Moderators
Δημοσ.
Bρε παιδιά, tray cpu πήρε ο άνθρωπος. Τα tray οι περισσότεροι έτσι τα δίνουν (κανονικά για μένα θα έπρεπε τα tray να τα βάζουν οι ίδιοι σε build to order pc's - και να πουλάνε μόνο box sets).

Πως ετσι; Με παστα;; :-)

Οσα tray (κανενα απο πλαισιο - μην μπερδευτείτε) εχω παρει ηταν στο πλαστικο κουτακι (οπως ειναι και μεσα στην box)

Δημοσ.

Kοίταξε τα tray cpus κανονικά δεν έχουν πλαστικό κουτάκι (αυτό του box) είναι πράγματι σε tray όπως κάποια (ακριβά) σοκολατάκια :-)

Ενδεχομένως βέβαια, οταν φτιάχνουν pc's με box επεξεργαστές να κρατάνε τα κουτάκια τους για να "συσκευάζουν" τα tray cpu's. Πολύ πρακτικό και λογικό. Αν δεν έχουν όμως τα βάζουν σε φάκελο. Ούτως ή άλλως με εγγύηση τα δίνουνε.

Δημοσ.
Πως ετσι; Με παστα;; :-)

Οσα tray (κανενα απο πλαισιο - μην μπερδευτείτε) εχω παρει ηταν στο πλαστικο κουτακι (οπως ειναι και μεσα στην box)

Μα ακριβώς αυτό με τρέλανε. Δεν περίμενα καμιά κυριλέ συσκευασία. Αλλά ούτε καν το πλαστικό κουτάκι του και μάλιστα τίγκα στην κατάμαυρη πάστα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...