giorgioxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 γεια σας.ειναι το πρωτο μου ποστ σε αυτο το φορoυμ και εχω μια απορια,που πρεπει να λυθει μεσα σε 2 ωρες....λοιπον θελω να παρω ενα ipod touch ...το θεμα ειναι... 1)να παρω 8 gb ή 16 ? 2)ποια ειναι η διαφορα μεταξυ 3gen kai 2gen? 3)δεν μπορω να αγορασω κατι απο το νετ οποτε θα το παρω απο μαγαζι ποιο απο ολα?? 4)εγω μπορω να δωσω εως 250Ε για ενα ipod τι προτεινετε...αξιζει? 5)στην περιπτωση που δεν αξιζει το 8gb και το 16 δεν υπαρχει...αξιζει τα λεφτα του το 32gb? ευχαριστω προκαταβολικα....θα ηθελα να μου απαντισετε εντος 2 ωρων σας παρακαλω θερμα γιατι καιγομαι..plz help:fear: αν μπορειτε απαντιστε σε ολα τα ερωτηματα.. σας παρακαλω καιγομαι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 γεια σας.ειναι το πρωτο μου ποστ σε αυτο το φορoυμ και εχω μια απορια,που πρεπει να λυθει μεσα σε 2 ωρες....λοιπον θελω να παρω ενα ipod touch ...το θεμα ειναι...1)να παρω 8 gb ή 16 ? 2)ποια ειναι η διαφορα μεταξυ 3gen kai 2gen? 3)δεν μπορω να αγορασω κατι απο το νετ οποτε θα το παρω απο μαγαζι ποιο απο ολα?? 4)εγω μπορω να δωσω εως 250Ε για ενα ipod τι προτεινετε...αξιζει? 5)στην περιπτωση που δεν αξιζει το 8gb και το 16 δεν υπαρχει...αξιζει τα λεφτα του το 32gb? ευχαριστω προκαταβολικα....θα ηθελα να μου απαντισετε εντος 2 ωρων σας παρακαλω θερμα γιατι καιγομαι..plz help:fear: αν μπορειτε απαντιστε σε ολα τα ερωτηματα.. σας παρακαλω καιγομαι Έχε υπ' όψιν σου ότι το iPod Touch 3ης γενιάς (κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο 2009) κυκλοφορεί σε χωρητικότητες 16GB και 32 GB. Το μοντέλο των 8GB είναι το iPod Touch 2ης γενιάς. 1. Το μέγεθος το παίρνεις είναι ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ακούς πολύ μουσική; Θα βλέπεις video στο iPod Touch σου; Αν ναι, πήγαινε για το 32άρι. Αλλιώς, το 16άρι θα σε καλύψει μια χαρά. 2. Η διαφορά 3ης σε σχέση με την 2η γενιά έγκειται στην αυξημένη RAM, τον γρηγορότερο επεξεργαστή της συσκευής (CPU), τον γρηγορότερο επεξεργαστή video (GPU) και την υποστήριξη για τη λειτουργία Voice Control. Επίσης στα μοντέλα της 3ης γενιάς, δίνονται ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο και έλεγχο έντασης (volume). Στα μοντέλα 2ης γενιάς δίδονται απλά ακουστικά (χωρίς μικρόφωνο και χωρίς έλεγχο έντασης, ο οποίος γίνεται από τα αντίστοιχα κουμπιά της συσκευής). 3. Skroutz it! 4. Προσωπική μου γνώμη, αξίζει. 5. βλ. απάντηση στο 1ο ερώτημα
giorgioxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 ευχαριστω θερμα.... ---------- Προσθήκη στις 20:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:35 ---------- τωρα ενα μενει...με ποιο προγραμμα κανω convert τις ταινιες.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 ευχαριστω θερμα.... τωρα ενα μενει...με ποιο προγραμμα κανω convert τις ταινιες..... Να'σαι καλά. Με τι λειτουργικό σύστημα είσαι;
giorgioxxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 vista αμα ρωτας αυτο....και κατι ακομα εχω αγορασει ως τωρα 2 πακετακια με ζελατινες για την οθονη,και παντα θα βρεθει μια τριχα ή ενα σκουπιδακι και θα κανει φουσκαλα....εχω ακουσει για μια ζελατινα με το ονομα zagg.δεν την εχω βρει πουθενα ξερετε που τις πουλανε και αμα τις αγορασω θα εχω το ιδιο προβλημα(γιατι νομιζω δινει ενα ειδικο σπρει) ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον...
basilis5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 το IPOD 3ης γεννιας δεν ειναι μονο σε 32-64; τα 16ρια ειναι 2ης γεννιας τελος το 8 που λενε πως ειναι 3ης γεννιας, ειναι το 2ης γεννιας με ανανεωμενο firmware εγω προσωπικα εχω το 'και καλα'΄3η γεννια 8ρι, και δεν εχω κανενα παραπονο. η μπαταρια να κρατουσε λιγο περισσοτερο αλλα οκ για χρηση μουσικης και ιντερνετ κρατα πολυ
giorgioxxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 το IPOD 3ης γεννιας δεν ειναι μονο σε 32-64;τα 16ρια ειναι 2ης γεννιας τελος το 8 που λενε πως ειναι 3ης γεννιας, ειναι το 2ης γεννιας με ανανεωμενο firmware εγω προσωπικα εχω το 'και καλα'΄3η γεννια 8ρι, και δεν εχω κανενα παραπονο. η μπαταρια να κρατουσε λιγο περισσοτερο αλλα οκ για χρηση μουσικης και ιντερνετ κρατα πολυ και εγω που το πηρα μου λενε 3 ειναι αλλα ειναι 2ης......τελικα πισω στο θεμα.....ζελατινες γιοκ?
Crizzt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 και εγω που το πηρα μου λενε 3 ειναι αλλα ειναι 2ης......τελικα πισω στο θεμα.....ζελατινες γιοκ? Φιλε, οι Zagg ειναι μια χαρα, αλλα η πισω ζελατινα ειναι πολυ δυσκολο να τη βαλεις σωστα. Εμενα μετα απο μερικους μηνες εχει ξεκολησει στις ακρες. Το μπροστα κομματι ειναι super. Σου προτεινω να παρεις μονο το μπροστα και μια απλη θηκη για το πισω.
giorgioxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φιλε, οι Zagg ειναι μια χαρα, αλλα η πισω ζελατινα ειναι πολυ δυσκολο να τη βαλεις σωστα. Εμενα μετα απο μερικους μηνες εχει ξεκολησει στις ακρες. Το μπροστα κομματι ειναι super. Σου προτεινω να παρεις μονο το μπροστα και μια απλη θηκη για το πισω. υπαρχει zagg μονο μπροστα?αμα ναι απο που μπορω να την αγορασω?και αν γινετε να μ πειτε αν τελικα κανει ΄΄φουσκαλες΄΄ απο σκουπιδακια..αυτο ειναι το δυσκολο...το σπρει τι κανει,το εχει μεσα η συσκευασια????
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 και κατι αλλο το gps πως δουλευει? Στο ipod δεν δουλευει μονο στο iphone... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
giorgioxxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Στο ipod δεν δουλευει μονο στο iphone... Sent from my iPod touch using Insomnia.app εχει maps ....δουλευουν και χωρις internet? και κατω κατω δεξια λεει δορυφοροι υβριδικα λιστα κτλπ...τι ειναι αυτα?
basilis5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Πρέπει να έχεις υποχρεωτικά συνδεση στο Ίντερνετ κ αφού μιλάμε για iPod touch μόνο μέσω wifi Sent from my iPod touch using Insomnia.app
johnis1996 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω θερμα.... ---------- Προσθήκη στις 20:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:35 ---------- τωρα ενα μενει...με ποιο προγραμμα κανω convert τις ταινιες..... εγώ έχω το ipod touch 2g 8gb και το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για convert είναι το δωρεαν REAL PLAYER κάνε πάρα πολλες μετατροπες. ειναι τέλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.