Προς το περιεχόμενο

[win7]Conflict: Windows με Utility κάρτας Wi-Fi

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτημα 1: Ρε παιδιά, στα XP πηγαίνωντας στις ιδιότητες μιας σύνδεσης δικτύου απενεργοποιούσες την επιλογή "χρήση των Windows για την ρύθμιση ασύρματων δικτύων", στο TAB "ασύρματα δίκτυα" και τελείωνε η δουλεία... Η εφαρμογή που έδιναν τα drivers της κάρτας διαχειριζόταν μόνη της τα ασύρματα δίκτυα...

Στα Windows 7 πως διάολο γίνεται αυτό?

Ερώτημα 2: Πιάνω ασύρματα δίκτυα χωρίς κωδικό πρόσβασης, με 2-3 γραμμές στο σήμα. Πατώντας για να κάνω σύνδεση μου λέει "Unable to connect" χωρίς καμία δικαιολογία για αυτό... Τι φταίει?

Ερώτημα 3: Ο υπολογιστής τρώει 5-10 λεπτά κάνοντας "identify" του δικτύου... Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι για να σε ρωτήσει απ' ότι κατάλαβα αν το δίκτυο είναι Home, Work ή Public. Δεν γίνεται να παρακάμψω την διαδικασία και να του πω αυτόματα τι σκ@τ@ φταίει? Η η διαδικασία "identifing" κάνει και κάτι άλλο που δεν ξέρω?

Δημοσ.

Αφαίρεσε το utility που εγκαταστάθηκε με το οδηγό του ασύρματου,

στην ανάγκη αφαίρεσε τα όλα και οδήγησε την εύρεση υλικού να

εγκαταστήσει μόνο τον οδηγό.

Έτσι θα αφήσεις τα 7 να διαχειρίζονται τη σύνδεση και θα δουλεύει αυτόματα.

http://computernetworking.suite101.com/article.cfm/how_to_fix_wireless_lag_in_vista_and_windows_7

Δημοσ.
Αφαίρεσε το utility που εγκαταστάθηκε με το οδηγό του ασύρματου,

στην ανάγκη αφαίρεσε τα όλα και οδήγησε την εύρεση υλικού να

εγκαταστήσει μόνο τον οδηγό.

Έτσι θα αφήσεις τα 7 να διαχειρίζονται τη σύνδεση και θα δουλεύει αυτόματα.

http://computernetworking.suite101.com/article.cfm/how_to_fix_wireless_lag_in_vista_and_windows_7

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αλλά το θέμα είναι πως εγώ θέλω το Utility να διαχειρίζεται τα δίκτυα, και όχι τα Windows! Το Utility δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες...

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι το utility είναι για win7? τσέκαρες στο site του κατασκευαστή?

Είναι για Windows 7... Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ασυμβατότητας...

Υ.Γ. θα μπορούσατε να δώσετε απάντηση και για τα άλλα 2 ερωτήματα? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

θα συμφωνησω παντως με τον τσακωνα, τη καλυτερη διαχειριση θα την εχεις απο τα win, τα αλλα δε δουλευεουν και τοσο καλα, ακομη και των κατασκευαστων. Σε εμενα με το προγραμμα του κατασκευαστη δε καταφερα να συνδεθω ποτε, ενω με των win, αμεσως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...