naupaktos84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Για σας παιδια! εχω ενα προβλημαμε το ν φορητο. το ειχα αφησει ανοιχτο και να λειουργει μια χαρα και μετα απο ωρα γυρισα στο σπιτι και βλεπω την οθονη σαν να ειναι κλειστη αλλα στο βαθος ηταν η επιφανεια εργασιας. Του εκανα επανεκινηση του εκανα ασφαλη λειτουργια του αλλα τιποτα. σαρωσα για καποιο ιο παλι τιποτα. το pc ειναι πλεον 9χρονων . επισης μολις παταω την ακιδα που ειναι για το καπακι του αναβει κανονικ τα χρωματα για λιγοτερο αποδευτερολεπτο και παλι τα ιδια? υπαρχει καμια ιδεα για τι μπορει να ειναι?
turist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Θέλει άλλαγμα το inverter. Πες μας και τι laptop έχεις.
naupaktos84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 εχω fujitsu siemens! απο τι μπορει να εγινε αυτο? αξιζει να το φτιαξω η το κοστος ειναι τετοιο που δεν με συμφερει?
aloenanick Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 εχω fujitsu siemens! απο τι μπορει να εγινε αυτο? αξιζει να το φτιαξω η το κοστος ειναι τετοιο που δεν με συμφερει? Τέσσερις-πέντε βίδες,μισή ώρα δουλειά (μαζί με τους καφέδες και το χαβαλέ) παρέα με ένα φιλαράκι και 15€ κόστος αντικατάστασης ανταλλακτικού. Κατά 99% ταιριάζουν και από άλλο,είναι το κύκλωμα που δίνει την υπερυψηλή τάση για να διεγερθεί η φθορίζουσα επιφάνεια.... Τώρα,από τι έγινε;Ε,δούλευε μέχρι να χαλάσει.lol
naupaktos84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ναι τωρ το ειδα σε tutorial και οντως δε ειναι δυσκολο. απλα τωρα θελω να δω πιο μοντελο ειναι για να ψαξω. η παραγγελια πρεπει να γινει μονο μεσω της εταιριας η υπαρχει περιπτωσει να εχου κατι και μαγαζια τυπου πλαισιο κλπ?
aloenanick Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ναι τωρ το ειδα σε tutorial και οντως δε ειναι δυσκολο. απλα τωρα θελω να δω πιο μοντελο ειναι για να ψαξω. η παραγγελια πρεπει να γινει μονο μεσω της εταιριας η υπαρχει περιπτωσει να εχου κατι και μαγαζια τυπου πλαισιο κλπ? Βρες κανα τοπικό μαστοράκο να στο βρει,να φάει κι αυτός ψωμάκι κι εσύ να γίνεις μάγκας με ψίχουλα. άμα πας αντιπροσωπεία,θα σου φάνε το μισό laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.