Xristaras23 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλησπερα πως βαζω πχ ενα τραγουδι για να χτυπαει ως ηχο κλησεις απο αυτα που εχω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 δε μπορείς, πρέπει πρώτα να το μετατρέψεις σε ringtone...apple BS...
gs20309 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 audiko.net εχει μέσα αρκετά έτοιμα ringtones που μπορείς να τα κατεβάσεις και σε συμβατή μορφή για το iphone κ μετά drag and drop στο φάκελο ringtones στο itunes. αν δε βαριέσαι να τα μετατρέπεις μόνος σου.
pronova Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ πάντως είναι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Xxv1Jy-bUAc]αυτός[/ame]. Ευκολα και γρήγορα.
12mats Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 audiko.net εχει μέσα αρκετά έτοιμα ringtones που μπορείς να τα κατεβάσεις και σε συμβατή μορφή για το iphone κ μετά drag and drop στο φάκελο ringtones στο itunes. αν δε βαριέσαι να τα μετατρέπεις μόνος σου. αρκετα καλο site.
Nomikaria Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 audiko.net εχει μέσα αρκετά έτοιμα ringtones που μπορείς να τα κατεβάσεις και σε συμβατή μορφή για το iphone κ μετά drag and drop στο φάκελο ringtones στο itunes. αν δε βαριέσαι να τα μετατρέπεις μόνος σου. Όντως,πολύ καλό site γιατί προσωπικά βαριέμαι να φτιάχνω ringtones,κι έχουν και καλή ένταση ήχου. Thanks gs20309!
gs20309 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Όντως,πολύ καλό site γιατί προσωπικά βαριέμαι να φτιάχνω ringtones,κι έχουν και καλή ένταση ήχου. Thanks gs20309! παλιότερα όταν είχα χρόνο ασχολιόμουν με το να φτιάχνω μόνη μου αλλά από τη στιγμή που το ανακάλυψα , τέλος. όσο μεγαλώνεις κιόλας θέλεις λίγο τα πράγματα πιο απλά, δεν έχεις και χρόνο ούτε και όρεξη, κ από τη στιγμή που έχει σχεδόν τα πάντα μέσα ούτε λόγος να μπεις στη διαδικασία "κόψε ράψε"... you are all very welcome! its nice to share!
Nomikaria Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 παλιότερα όταν είχα χρόνο ασχολιόμουν με το να φτιάχνω μόνη μου αλλά από τη στιγμή που το ανακάλυψα , τέλος. όσο μεγαλώνεις κιόλας θέλεις λίγο τα πράγματα πιο απλά, δεν έχεις και χρόνο ούτε και όρεξη, κ από τη στιγμή που έχει σχεδόν τα πάντα μέσα ούτε λόγος να μπεις στη διαδικασία "κόψε ράψε"... you are all very welcome! its nice to share! Συμφωνώ κι επαυξάνω!Κι εγώ στα προηγούμενα κινητά,με τις ώρες έφτιαχνα μόνη μου ένα κάρο ringtones.Tώρα και μόνο στη σκέψη βαριέμαι..Γερνάμεε... Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτό το site!
hsavva Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μπορείς να μετατρέψεις όποιο τραγούδι θέλεις με το 'iringer' το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν
Xristaras23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Οντως ειναι καλο sire thanks. Παιδια Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Xristaras23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Στο i tunes που παω μου λεει να κανω restore τι συμαινει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Watt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά, το audiko.net άλλαξε; Πρέπει πλέον να πληρώνεις για να κατεβάσεις ringtones? Αν σβήσω τα ringtones στο λογαριασμό μου θα μπορώ να κατεβάσω μέχρι 5; Πώς μπορώ να τα σβήσω εύκολα;
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για δες εδώ (αν δεν είσαι jailbroken) πώς να δημιουργήσεις ringtones από ότι τραγούδι θες μέσω itunes και μετά να το συγχρονίσεις στο κινητό. http://www.maclife.com/article/howtos/how_quickly_make_ringtone_itunes Αν είσαι jailbroken υπάρχουν κάποια tweaks που θα σου πω να βάλεις από σύντια για να κάνεις κατευθείαν.
Watt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ, αλλά τους ξέρω αυτούς τους τρόπους. Μου είναι πολύ χρονοβόρο να φτιάχνω τα δικά μου ringtones και το audiko με είχε βολέψει απίστευτα... Πάει και αυτό πλέον...
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα το πιο βολικό είναι να κάνεις jailbreak και έχει αφενός ΠΑΡΑ πολλά έτοιμα ringtones τα οποία μπορείς να κατεβάσεις και περνιούνται αυτόματα στο sounds, και καναδυο tweaks με τα οποία μπορείς να επιλέξεις ringtone κατευθείαν από το music.app και επίσης ενα που πέρασα στον σύζυγο με το οποίο φτιάχνει κατευθείαν ringtone μεσα στο τηλεφωνο που δε θυμάμαι πως λέγεται (πιθανώς ringtonemaker)
Προτεινόμενες αναρτήσεις