Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

δε μπορείς, πρέπει πρώτα να το μετατρέψεις σε ringtone...apple BS...

Δημοσ.

audiko.net εχει μέσα αρκετά έτοιμα ringtones που μπορείς να τα κατεβάσεις και σε συμβατή μορφή για το iphone κ μετά drag and drop στο φάκελο ringtones στο itunes. αν δε βαριέσαι να τα μετατρέπεις μόνος σου.

Δημοσ.

Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ πάντως είναι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Xxv1Jy-bUAc]αυτός[/ame]. Ευκολα και γρήγορα.

Δημοσ.
audiko.net εχει μέσα αρκετά έτοιμα ringtones που μπορείς να τα κατεβάσεις και σε συμβατή μορφή για το iphone κ μετά drag and drop στο φάκελο ringtones στο itunes. αν δε βαριέσαι να τα μετατρέπεις μόνος σου.

αρκετα καλο site.

Δημοσ.

Όντως,πολύ καλό site γιατί προσωπικά βαριέμαι να φτιάχνω ringtones,κι έχουν και καλή ένταση ήχου.

Thanks gs20309!

Δημοσ.
Όντως,πολύ καλό site γιατί προσωπικά βαριέμαι να φτιάχνω ringtones,κι έχουν και καλή ένταση ήχου.

Thanks gs20309!

παλιότερα όταν είχα χρόνο ασχολιόμουν με το να φτιάχνω μόνη μου αλλά από τη στιγμή που το ανακάλυψα , τέλος. όσο μεγαλώνεις κιόλας θέλεις λίγο τα πράγματα πιο απλά, δεν έχεις και χρόνο ούτε και όρεξη, κ από τη στιγμή που έχει σχεδόν τα πάντα μέσα ούτε λόγος να μπεις στη διαδικασία "κόψε ράψε"... :o

you are all very welcome! its nice to share!

Δημοσ.
παλιότερα όταν είχα χρόνο ασχολιόμουν με το να φτιάχνω μόνη μου αλλά από τη στιγμή που το ανακάλυψα , τέλος. όσο μεγαλώνεις κιόλας θέλεις λίγο τα πράγματα πιο απλά, δεν έχεις και χρόνο ούτε και όρεξη, κ από τη στιγμή που έχει σχεδόν τα πάντα μέσα ούτε λόγος να μπεις στη διαδικασία "κόψε ράψε"... :o

you are all very welcome! its nice to share!

Συμφωνώ κι επαυξάνω!Κι εγώ στα προηγούμενα κινητά,με τις ώρες έφτιαχνα μόνη μου ένα κάρο ringtones.Tώρα και μόνο στη σκέψη βαριέμαι..Γερνάμεε...:lol:

Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτό το site!

Δημοσ.

Μπορείς να μετατρέψεις όποιο τραγούδι θέλεις με το 'iringer' το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, το audiko.net άλλαξε; Πρέπει πλέον να πληρώνεις για να κατεβάσεις ringtones? Αν σβήσω τα ringtones στο λογαριασμό μου θα μπορώ να κατεβάσω μέχρι 5; Πώς μπορώ να τα σβήσω εύκολα;

Δημοσ.

Για δες εδώ (αν δεν είσαι jailbroken) πώς να δημιουργήσεις ringtones από ότι τραγούδι θες μέσω itunes και μετά να το συγχρονίσεις στο κινητό.

http://www.maclife.com/article/howtos/how_quickly_make_ringtone_itunes

Αν είσαι jailbroken υπάρχουν κάποια tweaks που θα σου πω να βάλεις από σύντια για να κάνεις κατευθείαν. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αλλά τους ξέρω αυτούς τους τρόπους. Μου είναι πολύ χρονοβόρο να φτιάχνω τα δικά μου ringtones και το audiko με είχε βολέψει απίστευτα... Πάει και αυτό πλέον... :(

Δημοσ.

Κοίτα το πιο βολικό είναι να κάνεις jailbreak και έχει αφενός ΠΑΡΑ πολλά έτοιμα ringtones τα οποία μπορείς να κατεβάσεις και περνιούνται αυτόματα στο sounds, και καναδυο tweaks με τα οποία μπορείς να επιλέξεις ringtone κατευθείαν από το music.app και επίσης ενα που πέρασα στον σύζυγο με το οποίο φτιάχνει κατευθείαν ringtone μεσα στο τηλεφωνο που δε θυμάμαι πως λέγεται (πιθανώς ringtonemaker)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...