Προς το περιεχόμενο

αλλαγη κινιτης εταιριας με ιδιο νουμερο

Mullenv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!Ηθελα να ρωτησω κατι...εχω συνδεση vodafone και θελω να τι σταματισω και να βαλω whats up(με τον ιδιο αριθμο ομως).γινεται αυτο ξερει κανεις?

Δημοσ.
ναι γίνεται, με "φορητότητα αριθμού". Πήγαινε στην Κοσμοτε και θα το αναλάβουν αυτοί.

και πως θα γινει αυτο?πρεπει να σταματισω τι vodafone πρωτα και μετα να παω στη cosmote?

Δημοσ.

Όχι πας στην Κοσμοτέ και λες έχω αυτόν τον αριθμό Vodafone και θέλω να έρθω σε εσάς με What's Up. Συμπληρώνεις μια αίτηση και την προωθούν αυτοί. Μετά από μερικές μέρες σε παίρνει η Vodafone και σε ρωτάνε για επιεβαίωση αν όντως ζήτησες να φύγεις, τους λες ναι, και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σε κρατήσουν. Μην ενδώσεις έυκολα, οι προσφορές που θα σου κάνουν έχουν σταδιακή διαβάθμιση ;-) Μείνε μόνο αν σου τάξουν λαγούς με πετραχείλια (διπλή-τριπλή επιδότηση, μισό πάγιο, κλπ). Μόλις τους πεις δεν με συμφέρετε, τον πούλο, θα σου πουν ΟΚ και θα προχωρήσουν στη διακοπή και παραχώρηση του αριθμού σου στην Cosmote.

Αν είσαι ακόμη με συμβόλαιο που δεν έχει λήξει (δηλ. να έχει γίνει αορίστου) και έχεις κάνει χρήση επιδότησης, πρέπει να πληρώσεις στη Vodafone το υπόλοιπο της επιδότησης που αναλογεί στους μήνες που απομένουν. Δηλ Αν είχες πάρει επιδότηση πχ 120 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο και σου μένουν άλλοι 5 μήνες αλλά θέλεις να φύγεις, η vodafone θα ζητήσει τα υπόλοιπα 50 ευρώ που αναλογούν σε αυτήν την περίοδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...