dralexdim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σας, καταρχην ελπιζω να το τοποθετησα στην σωστη κατηγορια, εχω ενα μικρο προβλημα που πρεπει να λυθει ομως. Οποτε βαζω σε αναμονη ή αδρανοποιηση το λαπτοπ ολοκληρωνεται η διαδικασια αλλα ανοιγει αυτοματα μετα απο 1-2 δευτερολεπτα, αυτο συμβαινει μονο οταν εχω συνδεδεμενο το ethernet, οποτε το αποσυνδεω οταν θελω να βαλω αναμονη. Μηπως ξερει κανεις εαν ειναι ρυθμιση απο bios ή κατι αλλο γιατι δεν εχω βρει κατι. Εχω Toshiba Tecra A10.
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Αν έχεις vista πήγαινε στο device manager, βρες την κάρτα ethernet (είναι στο network adapters), άνοιξε τις ιδιότητες και στην καρτέλα power management βγάλε το τικ "Allow this computer to wake the computer". Αν δεν φτιάξει, απενεργοποίησε το wake on lan από το bios.
dralexdim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Αν έχεις vista πήγαινε στο device manager, βρες την κάρτα ethernet (είναι στο network adapters), άνοιξε τις ιδιότητες και στην καρτέλα power management βγάλε το τικ "Allow this computer to wake the computer". Αν δεν φτιάξει, απενεργοποίησε το wake on lan από το bios. Xp εχω και η συγκεκριμενη επιλογη υπαρχει στις ιδιοτητες της καρτας οποτε μια χαρα. Ευχαριστω
hristos 22 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιδια για να μην ανοιξω αλλο θεμα..... Εχω εγκαταστηση τα windows 7 64bit και στον αλλο σκληρο εχω τα windows XP home 32bit Οταν εχω τα windows 7 και βγαινει η οθονη σε αναμονη μετα απο λιγο βγαζη μια μπλε οθονη(που δεν προλαβαινω να διαβασω το κατεβατω που γραφει...μονο στην αρχη οτι υπαρχει καποιο προβλημα) και σβηνει ο υπολογιστης.... Οταν τον ξανανοιγω ανοιγει κανονικα ζητοντας να ξεκινηση σε κανονικη λειτουργεια... Δεν συμβαινει αυτο οταν εχω ανοιχτο καιτι και κατεβαζω......ουτε οταν χρησημοποιω τα windows XP.... Εχω κανει Format ....και δεν εχω καταφερει τιποτα....πηγα στην εξοικονομηση ενεργειας να ρυθμησω κατι παραμετρους και παρολο που εβαλα να μην κανει αδρανοποιηση ΠΟΤΕ παλι το κανει... Τα windows και τα δυο ειναι αυθεντικα...... Μηπως ξερετε τι μπορει να φταει?..........(εχω την εντυπωση εαν θυμαμαι καλα οτι μπορει να το ξεκινησε οταν αποφασισα να βαλω μετα τα 7ρια και τα XP λογο ασυβατοτητας...... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.