temeteron Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Πρόσφατα τα έπαιξε ο σκληρός του HP mini 2133 netbook και πήγα και αγόρασα έναν 320GB WD το θέμα είναι πως ενώ στο POST που κάνει βλέπει τον σκληρό μάλιστα εμφανίζεται το μήνυμα: Auto-Detecting Pri Master...IDE Hard Disk Pri Master: WDC SD3200VEVT-00ZCT0 11.01A11 Ultra DMA Mode-6, S.M.A.R.T. Capable and Status OK Οταν προσπαθώ να του περάσω τα Windows XP SP3 απο το USB stick δεν βλέπει τον σκληρό τι γίνεται μπορεί να βοηθήσει κανείς ;
ss13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ !! http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=3687084&prodTypeId=321957&objectID=c00758841#DisableSATA
temeteron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δοκίμασα να βγάλω την επιλογή απο το Bios που έλεγε Sata-Native και την έκανα Sata- Compability Αλλα το πρόβλημα συνεχίζεται όσο για τους άλλους τρόπους δεν τους κατάλαβα μπορεί να βοηθήσει κάποιος ποιο συγκεκριμένα ;
ss13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Άλλαξε την επιλογή από το bios από Sata to Native για να δει το δίσκο και διάβασε αυτό !! http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1294920
temeteron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Στο Bios υπάερχει η επιλογή SATA Device Mode η οποία έχει δυο επιλογές: Native και Compatible. Κατέβασα τους Sata Drivers απο το site της HP δοκίμασα και τις 2 επιλογές αλλα τον σκληρό πάλι δεν τον βλέπει Δεν ξέρει κανεις δεν του έχει τύχη τέτοια περίπτωση ;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 απ οσο ξερω τα xp δεν εχουν drivers για sata οποτε και που τους εχεις κατεβασει δεν κανεις τπτ..(υπαρχει το nlite που κανει αυτη την δουλεια δλδ ενσωματωνει στα xp sata drivers) ακομη και στο native και δεν στον βρισκει; (σκεφτομουν οτι ισως δεν τον βλεπει επειδη ειναι αφορμαριστος αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο)
lexmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιζει να φταιει και κατι τετοιο. Για κατσε τον σε αλλο pc και φορμαρε τον και μετα ξαναδοκιμαζεις. Παιζει να εχω πει βεβαια και μλκ!!
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δεν ισχύει αυτό παιδιά. Πρέπει να τον δει και στην συνέχεια να προχωρήσεις στην διαμόρφωσή του...
lexmark Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το θεμα ειναι οτι ενω τον βλεπει στο bios, δεν τον βλεπει το windows. Κι εχει προσθεσει και τους sata drivers.
temeteron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Φορμαρισμένος είναι αλλα όπως λέει και ο JIMBOAthens και να μην ήταν φορμαρισμένος θα έπρεπε να τον δει. Μου έχει σπάσει τα νευρά θα δοκιμάσω να τον βάλω σε ένα Docki Station και να του κάνω install τα Windows απο εκεί μπας και βρω λύση στο πρόβλημα μου!
temeteron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ουτε απο USB θύρα που τον σύνδεσα έγινε τίποτα το έβαλα στο Docki Station το σύνδεσα στην USB θύρα του υπολογιστή και κατά την εκίνηση μου πέταξε ότι υπάρχει καταστραμένο αρχείο στον σκληρό δίσκο άλλα ντάλον που λετε! Καμια άλλη ιδέα για να λύσω το πρόβλημα ;
ss13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Bad sectors δηλαδή ? Κατέβασε ένα διαγνωστικό από την εταιρία του δίσκου και δες τι γίνεται με τον δίσκο !!
temeteron Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Ο δίσκος είναι καινούργιος. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα bad sector και δοκιμασμένος και σε άλλο PC. μου φαίνεται δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να το παω για επισκευή δεν γίνεται μάλλον να βρεθεί λύση! Bad sectors δηλαδή ? Κατέβασε ένα διαγνωστικό από την εταιρία του δίσκου και δες τι γίνεται με τον δίσκο !! ---------- Προσθήκη στις 15:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:21 ---------- Τελικά πέρασα τα Windows 7 starter edition δεν υπήρχε άλλη λύση τώρα ελπίζω με τα updates να δουλέψουν όλα θα ενημερώσω! ---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- Όλα καλά μου βρήκε σχεδόν όλους τους Οδηγους με το Windows Update μόνο δυο συσκευές είναι Uknown Device με κωδικους id hpq004 και hpq006 έψαξα να δω τι είναι κάτι έλεγε για Hpbuttons και finger αλλα αυτά δεν τα έχει το netbook αυτο που δεν μου δούλεψε ήταν ο card reader παρότι που κατέβασα τους τελευταιους Drivers! Αυτά...όποιος έχει κάνει εγκατάσταση Windows 7 starter ας γράψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.